Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jednak spróbuję

Podajcie mi jeden argument dlaczego miał bym nie isć do prostytuki?

Polecane posty

Gość hhhhfccf
Może i megamaterialistki, ale nie ściemniają, że chodzi im o coś innego. no,to akurat fakt. ale za to ściemniają w łózku :D są miłe bo taka ich praca a nie dlatego że chcą być miłe dla tego konkretnego człowieka..

Gość hhhhfccf
może źle napisałam że pewnie każdy ale sporej części coś podobnego sie wydaje i to wiem :D chociażby z rozmów z takowymi

hhhhfccf hehe wiesz lepiej co facet myśli i co myśli dziwka ja mysle ze to jest seks jak seks tylko za pieniące ...szczerze ? dla mnie nic taki seks sie nie bedzie różnil od seksu z kobieta na pierwszych randkach bo u mnie uczucia rodza sie z czasem ...więc w obu przypadkach to bedzie jedynie pożądanie z tym ,że z dzwika na tym się kończy ,a z kobieta poznana na randkach zaczyna //lub nie

hhhhcffcc-a jak mężczyzna pozna jakąą babeczkę w knajpie czy gdzieś i pójdą do łózka to już panna nie jest prostytutką a facet dziwkarzem?Autor przynajmniej sprawę stawia otwarcie-ma potrzeby,więc idzie i się zabawia.Dziewczyny może i nie chodzą do agencji na męskie prostytutki ale za to "wyrywają"facetów w klubach czy gdzieś i zapraszają do siebie.Ale wtedy już cicho siedzą i za łatwe się nie uważają prawda?;)

Hej :) ja mam dla Ciebie taki argument, wielu facetów twierdzi, że do prostytutki chodzą tylko życiowe miernoty i oni by się tak nie poniżyli, bo są zbyt wartościowi by płacić za seks. Ale wiadomo, facet może co innego mówić przed kobietą, a co innego sobie myśleć. Jak ktoś gdzieś wcześniej napisał, pójście do prostytutki nie jest niczym gorszym od korzystania z usług cichodajek w klubach i ja mam podobne zdanie na ten temat, to ten sam poziom a cichodajce też musisz parę drinków postawić zanim wylądujecie w wc ;) idź i sam się przekonaj, czy to takie fajne

Gość hhhhfccf
wszystkiego to nie wiem,nikt nie wie chyba że Bóg o ile istnieje. ale coś tam wiem inaczej bym sie nie wypowiadała przecież a skąd ty wiesz czy seks z dziwką byłby taki sam jak z kobietą na 1 randkach skoro jeszcze nie spróbowałeś? może jednak by sie różnił właśnie tym,że pożadanie jest tylko jednostronne? musi sie czuć jakąś różnicę,kobieta która spotyka sie na randki i na seks dlatego że ją dany facet kręci,ppragnie go..jego a nie jego forsy ten seks wtedy nie jest wymuszony

"że do prostytutki chodzą tylko życiowe miernoty" Dokładnie, taki Ronaldo, znany na cały świat, zarabiający 100 milionów dolców rocznie, mistrz swojej dziedziny, no kurwa miernota, gdzie mu się równać do naszych chłopaków:)

Gość hhhhfccf
a jak mężczyzna pozna jakąą babeczkę w knajpie czy gdzieś i pójdą do łózka to już panna nie jest prostytutką a facet dzi**arzem? - nie bo nie robią z seksu usługi.Są równymi partnerami a nie klient władca a dziwka to jego wypozyczony przedmiot dla zabawy kobiea czerpie z takiego seksu przyjemnosc i on jej tak nie wyniszcza,bo raczej nie dyma sie 10 razy dziennie jak dziwka tylko np. co sobotę

hhhhfccf Jak to było do mnie, to nie wiem czym się różni seks z prostytutką od zwykłego, więc się nie wypowiadam. Bo jak się czegoś nie wie, to lepiej przemilczeć

Gość bosa ale w ostrogach
Prostytucja, to jedna z najstarszych form usług dla ludności. Uważam, ze prostytutki, to kobiety, które tylko z sobie znanych powodów zarabiają na zycie w ten sposób. Podziwiam je za odwagę, bo nie każda kobieta potrafiłaby rozebrać się przed nieznajomym i uprawiać sex na zawołanie. Ryzykiem jest też to, ze one nie zawsze wiedzą z kim mają do czynienia. Wielokrotnie słyszy się, ze do agencji towarzyskich aprzychodzą brutalni, podpici mężczyzni, którzy używają przemocy wobec prostytutek. Uważam, że jeżeli mężczyzna potrzebuje sexu i nie ma swojej stałej partnerki, to prostytutki po to są, żeby go zaspokoić. Lepsze to, niż szukanie przygód z nieznajomymi, często zarażonymi alkoholiczkami czy narkomankami.

Gość hhhhfccf
kobieta w klubie moze powiedziec nie facet choc troche musi o nią zadbac a nie tylko o swojego kutasa,ze jak placi to nie ma,ze zmeczona ze jej sie nie chce niech zapierdala dla dziwki z burdelu seks to obowiązek,dla laski z klubu - frajda ogromna róznica

Gość bosa ale w ostrogach
Prostytucja, to jedna z najstarszych form usług dla ludności. Uważam, ze prostytutki, to kobiety, które tylko z sobie znanych powodów zarabiają na zycie w ten sposób. Podziwiam je za odwagę, bo nie każda kobieta potrafiłaby rozebrać się przed nieznajomym i uprawiać sex na zawołanie. Ryzykiem jest też to, ze one nie zawsze wiedzą z kim mają do czynienia. Wielokrotnie słyszy się, ze do agencji towarzyskich aprzychodzą brutalni, podpici mężczyzni, którzy używają przemocy wobec prostytutek. Uważam, że jeżeli mężczyzna potrzebuje sexu i nie ma swojej stałej partnerki, to prostytutki po to są, żeby go zaspokoić. Lepsze to, niż szukanie przygód z nieznajomymi, często zarażonymi alkoholiczkami czy narkomankami.

Gość hhhhfccf
Jak to było do mnie - to było do 'chyba jednak spróbuję" bo to on napisal ze dla niego seks z dziwką nie rozni sie od innego chociaz przeciez dopiero planuje pójść na dziwki :)

Gość Madzia;]
Autor daj znać potem jak wrażenia! ;D

Nie robią z seksu usługi-a co w takim razie?Trzeba postawić parę drinków i po kłopocie.prostutytka bierze za seks chociaż więcej niż 5zł za piwo ;).Na 1 spotkaniu już wielka miłość?Nie sądzę.

,,Dokładnie, taki Ronaldo, znany na cały świat, zarabiający 100 milionów dolców rocznie, mistrz swojej dziedziny, no k**wa miernota, gdzie mu się równać do naszych chłopaków'' powtarzam tylko, co mówiono :D a poza tym akurat Ronaldo nie musi korzystać jeśli nie chce, ma takie modelki do wyboru do koloru, tylko pozazdrościć ;)

hhhhfccf no co ty ? Te z odlotów sobie zastrzegają prawo do odmowy ...myslisz ,ze jak jakis stary ozyganiec przyjdzie i wyciagnie te 200 zeta to ta sie zgodzi ? zapomnij

To wcale nie jest tak,że prostytutka ma każdego przyjąć-są wymagania i pewne zasady.

"powtarzam tylko, co mówiono a poza tym akurat Ronaldo nie musi korzystać jeśli nie chce, ma takie modelki do wyboru do koloru, tylko pozazdrościć" no właśnie czyli jak jemu jakaś modelka dupy da to jest dobrze ? ..a mi nie da przecież bo ja zwykły szary żuczek jestem ,a też chce to muszę korzystać z usług jakie mam dostępne ...to już jest źle :D ja ide spać ..muszę zarobić jutro na dymanko ... dobranoc ludziki

Gość hhhhfccf
a poza tym akurat Ronaldo nie musi korzystać jeśli nie chce, ma takie modelki do wyboru do koloru, tylko pozazdrościć -no,chyba najgorsi są tacy co mogą przebierać a wolą dziwki :O jak ktoś nie ma innej mozliwosci albo tak czuje to pół biedy.Ale jak na kogos lecą tabuny kobiet a on i tak pojdzie do burdelu..no to dziwny facet Na 1 spotkaniu już wielka miłość - kto tu mówi o milosci,grunt że jest pożadanie i wiadomo ze wtedy nie chodzi o drinki tylko glownie o seks wlasnie I to Cię boli? Że kolo woli pójść na dzi**i niż skakać koło Ciebie? - nie chodzi przeciez o mnie,tego by mi tylko brakowalo by kazdy kto chodzi na dziwki zamiast tam skakał koło mnie :D boli mnie raczej ogolnie to ze jest prostytucja..tak jak to ze jest narkomania mafie i inne brudne biznesy ale szybko piszecie,nie nadążam z czytaniem wszystkiego a sama też nieźle napierdzielam

Gość hhhhfccf
A jednak były doniesienia,że korzystał to mogły być tylko plotki..albo i nie. Ale nie rozumiem jego fenomenu,dla mnie to laluś,przystojny ale laluś i chyba próżny ,żeby fryzure podczas meczu zmieniać? :D to ma być facet :D

,,były doniesienia'' no właśnie, doniesienia :D a potwierdzone? a zresztą, co nas to obchodzi ,,no właśnie czyli jak jemu jakaś modelka d**y da to jest dobrze ? '' alez te modelki za darmo tego nie robią, a za to, żeby mieć z nim zdjęcie w tabloidach, żeby świat o nich usłyszał :D http://imageshack.us/photo/my-images/339/034bhy.jpg/

Gość vbnvfhdgf
- w przypadku młodych ludzi jest coś takiego jak prawo pierwszych połączeń( imprinkting czy jakoś tak), które warunkuje późniejsze zachowanie/preferencje w seksie