Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra ;(;/;/;/

zerwałam z nim żeby dać mu nauczkę... a on po miesiącu już ma inną! CO ROBIĆ!!!

Polecane posty

Gość masakra ;(;/;/;/

byliśmy razem 3 lata... jestem barmanką i umówiłam się z nim, że przyjdzie do mnie do pracy pomóc mi poskładać parasolki a on zasnął i spał w domu a wtedy tak lało... wkurwiłam się bo nie pierwszy raz mnie zawiódł. Przyszłam do domu, powiedziałam że nigdy nie mogę na niego liczyć itd i powiedziałam, że to koniec i niech wypierdala a on, że nie szanuję go, dlaczego do niego klnę, czy on kiedyś do mnie prxeklinał że też 15 godz w pracy i padł po prostu a ja poszłam spać. A rano już nie było jego... ani rzeczy:o dzwoniłam. Nie odbierał. Dzwoniłam, pisałam, błagałam zaraz numer niedostępny, zmienił go na fb wolny... Byłam u niego w domu ale nigdy go nie było, byłam u niego w pracy to olał mnie i nie spojrzał nawet się nie odezwał ;( sama w to nie wierzyłam.... Dziś dodał zdjęcie na facebooka... "nad wodą z Nią:*

Gość masakra ;(;/;/;/
w nerwach robi się różne rzeczy....

Gość do gazu ich
PRAWIDLOWO.PODBIJAM ZEBY KOT TRZYMAL SIE JEDNEJ DZIURY DAWNO BY Z GLODU ZDECHL.

Gość masakra ;(;/;/;/
ze co...

nad nerwami należy panować.poza tym nic się takiego nie stało-zmęczony po pracy spał a Ty rzuciłaś się do niego z wyzwiskami...Poszedł do dziewczyny,która go będzie szanowała.Mogło być też tak,że miał ja na oku juz jakiś czas i tylko czekał na kolejną akcję z Twojej strony ;)

Gość fankaWłoch
nic nie robić, wasz związek się wypalił

przystojny koleś. każda na takiego poleci więc trzeba było uważać a nie teraz szlochać.

Gość masakra ;(;/;/;/
ta dziewczyna nawet nie jest w jego guście.... ja nie wytrzymam ;(

Gość do gazu ich
BRAK MI AKURAT ARGUMENTOW NA LUDZI KTORZY WCHODZA NA TEGO TYPU FORA I NARZEKAJA,JAKA TO JA TAKA,JAKIE TO JA MAM PROBLEMY .PO CO ZAKLADAC TAKIE TEMATY EH DZIEWCZYNO ZNALAZL SOBIE DRUGA A TY LAMENTUJESZ JAKBY BYL OSTATNI Z GATUNKU,NIKOGO NA SILE NIE ZMUSISZ.TEMAT DO KOSZA

no jak widzisz jest w jego guście.Niestety,mogłas się pilnować.teraz juz za późno.

Gość ta dziewczyna jest w guście
wielu facetów :D

Gość masakra ;(;/;/;/
ale jak moźna w miesiąc zapomnieć o 3 letnim związku...

jak widać można.I wcale nie musiał to być m-c.Jeśli tak dosyć często wybuchałaś to facet mógł mieć kogoś wcześniej inną na oku.Teraz tylko czara goryczy się przelała,powiedział dość i cieszy się życiem.

Gość masakra ;(;/;/;/
nieprawda... bo ze cały czas śledziłąm jego profil i dodał ją do znajomych jakiś tydzień po naszej kłótni

Gość masakra ;(;/;/;/
ja naprawdę żałuję :(

Gość fejs to nie caly swiat
:o

Gość fejs to nie caly swiat
zastanow sie czy jest do czego wracac jak Cie tak olewal i obrazal

" przystojny koleś. każda na takiego poleci" fota modela i modelki z netu :P 40 rezultatów na tineye :)

Gość jak dla mnie
Ja sobie myślę,że może być tak,jak ktoś wyżej napisał- miał ja na oku i czekał na okazje. Nie popieram twojego zachowania,ale myślę,że jakby mu zależało niezareagowałby tak. A tym bardziej - po 30 dniach nowa miłość? Nie, naprawdę coś już musiałobyć na rzeczy! Dasz radę! Widocznie to nie był ten.

Gość kleinenn
ja kiedyś zrobiłam podobnie, tyle że oboje znaleźliśmy nowych partnerów jednocześnie, zaraz po rozstaniu. żałowałam, chciałam wrócić, a on najwyraźniej chciał mi dać nauczkę. skończyło się tak, że pogodziłam się z tym że nie będziemy razem, skupiłam się na nowym związku (mój obecny to chodzący ideał) i teraz dowiedziałam się, że rozstał się z tą dziewczyną, wygląda na to że szuka kontaktu z moimi znajomymi.ta sytuacja zburzyła mój dotychczasowy spokój... bardzo chcę pokochać obecnego partnera, bo on zasługuje na wszystko co najlepsze można dać drugiej osobie, ale nie potrafię. nigdy nie przestałam kochać byłego, był miłością mojego życia, zrobiłabym dla niego absolutnie wszystko. jestem zła do siebie i mam żal o to, że nie potrafię być dla niego taka jak powinnam, że mój poprzedni związek rzutuje na to jaka teraz jestem. chcę się uwolnić od tego.

Gość jak to co masz zrobić autorko?
DOROŚNIJ!

Gość kiedy wy się nauczycie że
kocha się TYLKO RAZ? nie można mieć do siebie żalu i być na siebie złym. w życiu różnie bywa i ludzie się schodzą nawet po paru latach. a wy na siłę szukacie nowych związków.

Gość taaaaa typowe odzywki bab
"bo ty NIGDY..." "bo ty ZAWSZE..." i się dziwia, ze sie zwiazki sypia:D nauczcie sie rozmawiac, dzieci.