Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dareios

Jak sexkoleżance powiedzieć żeby schudła?

Polecane posty

Gość Też mi autor pasuje
"Tzn, jak trenujesz brzuch to trenujesz mięsnie brzucha, nie ma to żadnego bezpośredniego wpływu na tkankę sąsiadującą jaką jest tłuszcz." Ech, czyli to prawda, że ćwiczenie nie powoduje spalania tłuszczu z danej części ciała. Ogólnie akceptuję swoje ciało: uda, tyłek, piersi, nie przeszkadza mi, że mam "bujniejsze". Ale właśnie nienawidzę odkładanie się "boczków" i brzucha. I co z tego, że biorę się za siebie, skoro spada mi np. z tyłka i robi się płaskodupie, którego wcale nie chcę, a z tułowia najgorzej schodzi? :O Czyli nic się na to nie poradzi, skąd się głównie chudnie.

'' poza tym prędzej uwierzę w paranormalne właściwości smoleńskiej mgły niż w to ze mogłem kogoś zapłodnić uprawiając seks podczas ostatniej bomby sterydowej '' Tak, tak. :D Na początku wszyscy mężczyźni tak mówią, to normalne, ale kiedy zobaczysz te małe pulchne rączki, rumianą buźkę i zwarte kupki, przestaniesz zaprzeczać. :) GRATULACJE, TATUŚKU!

Oczywiście że golę klatkę, i nie tylko klatkę. Dla mnie to podstawa. cóż, lepiej byc facetem na diecie ale z kostką na brzuchu i zarysowaną klatką, niż facetem bez diety z owłosionym bebzol trochę nie męskie golenie klaty:) ale oczywiście fajnie jak ta nie wygolona klata wygląda przyzwoicie :)

dokładnie, zazwyczaj tam gdzie się głownie odkładam tam tez podczas odchudzania najszybciej spada. a bezpośredni trening np brzuszków - to jest ćwiczenie siłowe, podczas niego spala się glukozę z mięśni, a jak ta się skończy to glukozę z wątroby. to nie jest typ wysiłku który powoduje spalanie tkanki tłuszczowej. ale na pocieszenie Ci powiem że rzadko facetom przeszkadzają boczki oczywicie w granicach zdrowego rozsądku. ja np nie mam nic przeciwko aby kobieta miała trochę boczków

Gość ewewewewr
To czysta fizyka. Im więcej się ruszamy tym więcej energii zużywamy, a więc tym nasze zapotrzebowanie jest wyższe. Nie chodzi o to że można jeść ile i co się chce a wystarczy się poruszać. Podstawową kwestią jest zrozumienie podstaw. Jeżeli nic nie robię spalam np 1800 kcal. Jezeli dodatkowo pobiegam to spalę 2000 kcal. Jaki z tego wniosek? Jeżeli będę jadł 1900 kcal to przy normalnym trybie będę tył, jeżeli zacznę biegać będę chudł. To jasne i oczywiste, tylko mi chodzi o co innego. Jak si e ruszamy, rosnie nasze zapotrzebowanie energetyczne. I to nieprawda, że będzie nam tak samo łatwo jesc np. 1500 ckal nie ruszając się, jak i ruszając. Organizm woła o to. W odchudzaniu najistotniejsze jest właściwe dobranie kalorycznosci, oraz wytrwanie w jedzeniu za mało, co nie jest proste. Amerykanie przeprowadzili badania statystyczne na ogromnej grupie osósb, i wyszło, że róznice miedzy tymi co regularnie uprawiają sport, w tymi co się nie ruszają, wynoszą tylko 0,5 kg ... był taki dobry artykuł niedawno, obalał wiele mitów

Gość kofeinomaniaczka
kup jej za małą bluzkę/bieliznę ;P btw ja też przytyłam po tabletkach anty które zaczęłam brać gdy znudziły mi się gumki' ale mojemu partnerowi to nie przeszkadza ważyłam 49kg przy wzroście 171 jak się zaczęliśmy spotykać teraz minęło 2 lata i ważę sobie 58

"trochę nie męskie golenie klaty ale oczywiście fajnie jak ta nie wygolona klata wygląda przyzwoicie " Ja już wyrosłem z tego aby patrzeć na to co jest ogólnie uważane za męskie a co nie. Gdyby na tym bazowac to by się okazało że prawdziwy facet się nie goli, nie czesze, chodzi we flanelowej koszuli i śmierdzi lekkim robotniczym potem. Sorry, ja do takiego wizerunku nie aspiruję. "Tak, tak. Na początku wszyscy mężczyźni tak mówią, to normalne, ale kiedy zobaczysz te małe pulchne rączki, rumianą buźkę i zwarte kupki, przestaniesz zaprzeczać. GRATULACJE, TATUŚKU!" Błąd, z kobietami z którymi sypiam na początku ustalam że w razie ewentualnej wpadki ciązę będziemy usuwali. I to m.in stanowi o problemach ze znalezieniem odpowiedniej partnerki.

Gość Też mi autor pasuje
Tak, wiem, że nie przeszkadzają często :) Nie mówię o facetach, którzy lubią dziewczyny w typie modelki z wybiegu, bo to mnie nie interesuje (szanuje cudze gusty i nie interesują mnie faceci, którym mój typ nie pasi, a oni pewnie mną też nie, więc ok). Mówię o facetach, których kręcę, często mi ktoś mówił, że moje "boczki" są bardzo seksowne :D Ale MNIE to przeszkadza, w tym problem. Szkoda, że kolejny raz ktoś mi potwierdza, że nie da się wpłynąć bezpośrednio skąd tłuszcz zacznie znikać i sprawić, żeby z kolei z pewnych partii NIE znikał (nie chcę chudnąć z tyłka, z cycków, a chudnę).

"To jasne i oczywiste, tylko mi chodzi o co innego. Jak si e ruszamy, rosnie nasze zapotrzebowanie energetyczne. I to nieprawda, że będzie nam tak samo łatwo jesc np. 1500 ckal nie ruszając się, jak i ruszając. Organizm woła o to. W odchudzaniu najistotniejsze jest właściwe dobranie kalorycznosci, oraz wytrwanie w jedzeniu za mało, co nie jest proste. Amerykanie przeprowadzili badania statystyczne na ogromnej grupie osósb, i wyszło, że róznice miedzy tymi co regularnie uprawiają sport, w tymi co się nie ruszają, wynoszą tylko 0,5 kg ... był taki dobry artykuł niedawno, obalał wiele mitów" A ja już pisałem, tu nie chodzi o to że wystarczy się poruszać i się chudnie. Dziewczyno, dla mnie dieta to szczegółowo obliczony plan zywieniowy, obliczone zapotrzebowanie kalorycznej, odjęty planowany deficyt i pomniejszona pula rozpisana na poszczególne posiłki, rozbita na białka, węglowodany i tłuszcze, odpowiednio zaplanowane posiłki których składniki waże na wadze elektronicznej aby zachować kaloryczność. to jest dieta. a nie to ze " a dzisiaj zjem mniej frytek i sobie pobiegam" oczywiście że organizm się upomina o swoje, ale zazwyczaj głod dopada tych którzy zaczynają rzadko jeść. ja na diecie redukcyjnej dokładam w ciągu dnia jeden posiłek i jem 6-7 razy dziennie. nigdy nie jestem głodny. dostarczam tyle ile mam zaplanowane, aż czasami mi się nie chce jeść. i chudnę. to kwestia dobrego planu i znajomości jego podstaw

Dareios "trochę nie męskie golenie klaty ale oczywiście fajnie jak ta nie wygolona klata wygląda przyzwoicie " Ja już wyrosłem z tego aby patrzeć na to co jest ogólnie uważane za męskie a co nie. Gdyby na tym bazowac to by się okazało że prawdziwy facet się nie goli, nie czesze, chodzi we flanelowej koszuli i śmierdzi lekkim robotniczym potem. Sorry, ja do takiego wizerunku nie aspiruję. nikt Ci nie napisał że masz śmierdzieć potem... "Tak, tak. Na początku wszyscy mężczyźni tak mówią, to normalne, ale kiedy zobaczysz te małe pulchne rączki, rumianą buźkę i zwarte kupki, przestaniesz zaprzeczać. GRATULACJE, TATUŚKU!" Błąd, z kobietami z którymi sypiam na początku ustalam że w razie ewentualnej wpadki ciązę będziemy usuwali. I to m.in stanowi o problemach ze znalezieniem odpowiedniej partnerki. wkładasz wyjmij. Proste:)

Przed sekundą przysłała mi SMS-a o treści: ''ZOSTAŁ CI TYLKO BURDEL ROZI, TY KARLE! ODCHODZĘ''. Czy ona jest normalna? Ta locha?

Gość Też mi autor pasuje
Te podszywy są coraz tańsze :) Autorze, staram się jeść posiłki węglowodanowe rano i do godzin popołudniowych, wieczorem białkowe. Ale co właściwie dobrze jest zjeść na ostatni posilek? Biały ser, kefir wypić, jakąś sałatkę z serem na przykład? Rybę?

generalnie jesteś mega wkurwiający z tekstem 'usuwamy' ja do tej pory nie chciałam mieć dziecka, ale nawet sex układy nie są wstanie zniszczyć tego co rośnie:) To świadczy o Tobie, zero odpowiedzialności czysta przyjemność.

Gość Też mi autor pasuje
Jednak mojej taniości nie jest w stanie przebić nawet najtańszy podszyw. :classic_cool:

Gość Też mi autor pasuje
Ale KOGO to obchodzi, czy on jest wkurzający, czy nie? Niech żyje, jak chce, ludzie, nie macie własnego życia i wartości, żeby nawracać innych? Mnie by po prostu było szkoda mojego czasu na takie umoralniające wstawki :O

Gość Też mi autor pasuje
Zazdrościcie mu pewnie jędrnej dupy, wyćwiczonej klaty i ogolonych kartofelków, wy śmierdziuchy!

Gość ewewewewr
ale to chyba nieodpowiedzialne, miec dziecko z sex-układu? Dziecko to nie zabawka... Inna rzecz, ze jak laska autorowi zaciązy, i nie zechce usunąc, to gówno zrobi

jakie zero odpowiedzialności? to przecież sa jasne zasady. nie lubię dzieci i nigdy nie chce ich mieć, a że jestem właśnie ODPOWIEDZIALNY to o tego typu rzeczach myslę zanim cokolwiek się wydarzy. ja nie narzucam swojego podejścia, albo kobieta je podziela albo nie.

"ale to chyba nieodpowiedzialne, miec dziecko z sex-układu? Dziecko to nie zabawka... Inna rzecz, ze jak laska autorowi zaciązy, i nie zechce usunąc, to gówno zrobi" dlatego coraz poważnie myślę nad wezekotomią

Też mi autor pasuje Ale KOGO to obchodzi, czy on jest wkurzający, czy nie? Niech żyje, jak chce, ludzie, nie macie własnego życia i wartości, żeby nawracać innych? Mnie by po prostu było szkoda mojego czasu na takie umoralniające wstawki ależ oczywiście, ale trzeba sobie zdawać sprawę z konsekwencji... nie zawsze antykoncepcja pomaga i nie zawsze kobieta jest gotowa, żeby usunąć ciążę

Gość Też mi autor pasuje
Autorze, bardzo podoba mi się Twoje podejście ;) Dla Ciebie usunęłabym nawet ośmioraczki :classic_cool:

Gość Też mi autor pasuje
NIe wiem, czy to nieodpowiedzialne, czy niemoralne, nie obchodzi mnie to. Na tym temacie interesuje mnie temat wagi, schudnięcia, powiedzenia kobiecie o byciu za grubą, czyli rzeczy związane z tematem. Poza tym, gdybym się bawiła w seks-przyjaźnie, to SAMA zrobiłabym WSZYSTKO, żeby się zabezpieczyć przed ciążą. I myślę, że on też ze swej strony robi wszystko.

Gość Też mi autor pasuje
Nie będę komentować tych podszywów, każdy właściciel choć jednej szarej komórki połapie się bez trudu.

do osoby która nieudacznie sie pode mnie podszywa i skopiowała nawet mój podpis: czyje to są słowa?

Gość Też mi autor pasuje
No chyba, że wy umoralniaczki jesteście tępe jak podszywy! :P Autorze, odbyt golisz również?

Gość Też mi autor pasuje
A czemu nie? :D No powiedz

Gość Też mi autor pasuje
Ja słyszałam że jak człowiek się odchudza to mu włosy przestają rosnąć dlatego pytam :(

Gość Też mi autor pasuje
Aha czyli masz busz no to wszystko jasne :o