Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyneczka 85

mężczyzna tez człowiek

Polecane posty

Gość xsabinka.
Blondyneczka ty juz jestes stara dupa i widać ze ci sie frustracja włącza:P nie pluj jadem na ludzi

płakać mi się chce ze śmiechu.. Czytałeś? Kto nie czytał nie powinien wyrażać opinii, bo się poniża... masz 3 fragmenty... wiesz jakie jest przesłanie? Aby facet to zrozumiał i aby kobieta mogła delikatnie pewne kwestie z nim poruszyć, aby nie walczyć miedzy sobą... ale BRAWO! dla wszystkich telepatów którzy w kilka minut już przyswoili treść tektury, przeanalizowali ja i mogą się już wypowiadać :) Jej ale tu są NIEZWYKLI lidzie :) co za wspaniałe miejsce to kafe !!! elita narodu :D

Gość xwdz
Spadaj tępa dzido

Gość GHAH Mr. God aka Pan Bóg 666
Czasy są teraz za ciężkie! Nikogo na nic nie stać! Na studiach student jeśli jest inteligentniejszy od całej uczelni nie powinien studiować, czy starych książek czytać, które nieaktualne są! W Polsce głównym destruktorem jest ZUS! ZUS blokuje młode dzieci rentami i zarobki u prywaciarzy równie tragiczne! Idzie koniec! Przestępaca i wyzyskiwacz tylko się rozmnoży w tych czasach! Renta psuje zdrowie! Emerytura to wegetacja! Nic tylko się w domu kryć! EDUKACJA UND PRACA TO ISTNA MORDOWNIA! JAK ZWODZICIELA RĘKA! OKRYWAJĄCA, A PRZEDEWSZYSTKIM PIĘKNA!

Moim skromnym zdaniem ksiazki tego typu powinny byc spuszczane w toalecie a nie czytane ludzie maja to do siebie ze sie roznia od siebie od cech charakteru i wygladu po wlasne przezycia z ktorych wyciagneli badz nie wnioski. Generalizowanie i dawanie kazdemu nie wazne facetowi czy kobiecie tej samej metki tykko po to by moc powiedziec ze sie poznalo psychike kobiet badz mezczyn jest domena wielkich specjalistow psychologow ktorzy w wiekszosci przypadkow nie maja udanego zycia rodzinnego uczuciowego oraz seksualnego. Ciekawe tylko dlaczego tak jest skoro tak dobrze znaja sie na ludzkiej psychice. Chyba idpowiedzi nie jest sie ciezko domyslic :)

Pavlo idąc tym tokiem, to wszystkei książki trzeba by spuścić w klozecie, bo sa subeiktywne i pokazują tlyko wycinek rzeczywistosci

fiku mikuuu człowieku, przecenaisz wplyw literatury an zycie Po prostu takie książki czasem mogą zrobić krzywdę(chodzi o "zołzy") ,ale ok co ja się będę przejmował każdy ma głowę i niech jej używa. "Aby facet to zrozumiał i aby kobieta mogła delikatnie pewne kwestie z nim poruszyć, aby nie walczyć miedzy sobą..." no dokładnie ,ale tutaj mysi wynikać dobra wola z obu stron Ja uciekam , ładna pogada pozdro

mam w domu jeden poradnik o mężczyznach, straszne gówno, ale na okładce jest nagi brunet, więc sie sprzdaje ;)

Blondyneczko ksiazka ta owszem moze ukazywac prawde ale nie o kazdym tylko o pewnej czesci meskiego spoleczenstwa. Gdybym ja po doktoracie z psychologii byl i spotykalbym same kurwy jako partnerki i napisal ksiazke pt wszystkie kobiety to dziwki to bylaby to prawda?

najlepiej jak o mężczyznach i kobietach piszą osoby , które spotykają je tylko w głowach lub klepiąc w klawiaturę przed kompem - do tego kawał psychologii z wybitnych książek lub wszystkie do kibla - i efekt murowany , czyli efektów ciągle brak...:D

rev, pisałam wielokrotnei, że na ludizach ani psychologii to aj sie nei znam, nei wiem po co te aluzje do mnie

Zależy od tego czy w ogóle przyjmujesz, że ta książka ma opisywać prawdę i tylko prawdę. Opisy w takich książkach często są dość uproszczone, przerysowane, z lekkim "jajem". Do tego nie powinno się podchodzić w 100% poważnie, czytelnik może znajdzie coś do czego może sam się odnieść, ale przecież nie musi. Kiedyś czytałam "Czemu mężczyźni nie umieją robić dwóch rzeczy jednocześnie..." i wyłam ze śmiechu. Faktycznie, masa rzeczy się "zgadzała" (np. sławne kobiece "DRUGIE LEWO!") ale na 100% poważnie tego brać nie można. Jedyna ironia jest taka, że najlepiej się czyta te książki osobom które tych wyjaśnień i tak nie potrzebują.

Ja czytając i podśmiewając się pod nosem coś przyswoiłam;) Tu teraz każdy facet tam jest idealny, mądry i och i ach i każda babka najmądrzejsza... A co robią w sobotnie przedpołudnie na kompie? Szczęśliwi ludzie są razem na plaży, spacerze, rowerze albo w łóżku :) Ja zaczynam 4 miesiące od zerwania zaręczyn... nie jestem jeszcze gotowa na kolejny związek, siedzę tu od niedawana, trochę się izoluje... a Wy?

Chętnie ci dam jednego z adoratorów ;) u mnie już czekają.... niektórzy przeczekali cały mój związek i są mega uparci.... i bynajmniej nie tacy których trzeba trzymać za rękę... Ja się z lektury dowiedziałam się kilku nowych rzeczy o tym jak rozumieć ludzi w kolo mnie znajomych, brata... może jaką matka nie być Czuje się bogatsza czytając różne książki, tez te typowo psychologiczne. Ale nic nie zastąpi rozmowy z człowiekiem, np tym z którego na kafe non stop drwicie... ja nie widzę nic do śmiechu... banda zimnych egoistów... kopiąca lezącego....

A ja od 2 tygodni sam jestem wiec idpowiesz juz znasz :) Ale nie martw sie dlugo tu nie zabawie mam ambitny plan :)

Blondi - nie wiem jak inni, ale ja po 2 (mojej drugiej) pomykam do pracy więc trochę mi się nie chce teraz nigdzie łazić.

Blondyneczka jak ktos sam sie na ziemie kladzie i jeszcze ci noge rozbuja to nie ma mozliwosci go nie kopnac. Zreszta jak ktos sie zachowuje jak rozwydrzony szczyl to sory ale predzej czy pozniej trzeba sie znizyc do jego poziomu i pokazac mu jak to jest byc po drugiej stronie ze nie tylko on moze robic wszystko co mu sie zywnie podoba. Swoja droga to tylko forum jezeli on nie potrafi sie zdystansowac do tego co mu ludzie odpisuja gdy juz znudzi im sie wyskuchiwanie obelg pod swoim adresem to najwyzszy xzas isc do psychiatry badz psychologa

ja z brata.. brat się rozdziewiczył jako 21 -2 latek.. sory ale czas nie taki zły.. pisałam ze jest strasznie do Dzema podobny... bo jest... ale Dzema wyprostuje mam koleżankę dla niego ;)

był nerwowy... gadał glupoty, i nie pisalam tego aby drwic tylko dżem jest teraz w tym samym stanie.. a brat sie wyrobił z pomaca Wybacz ale nie pozwole ci obrażac brata... jest wybitnie inteligentny konczy trudny kierunek i teraz juz funkcjonuje tez społecznie.

czyli normalnosc dla cienei to przystawanie do przecietnosci i zachowywanie sie jak wiekszosc? :O

heh, podaj mi definicje normalności i zachowań jak większość :) W rożnych kręgach oznacza to coś innego. Z czysto medycznej definicji, osoba zablokowana, musi pracować nad sobą Nie będę ci sie tu rozpisywać bo jest coś takiego jak prywatność zwłaszcza osób 3 Jak chcesz zabłysnąć jako osoba która mi docięła/zagięła mnie, to uprzedzam uważaj bo sie możesz spalić ;) a mnie to i tak nie obejdzie