Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie porobilo,to az zal

Dzisiaj na plazy ratownik kazal mi ubrac corke,bo byla nago.Czy to nie przesada

Polecane posty

Dzisiaj poszlam nad jezioro z 3 letnią corką. Bylo bardzo goraco wiec nie zakladalam jej majtek tylko normalnie nagolasa mala chodzila sobie po wodzie i piachu.Ratownik podszedl do mnie i kazal mi ubrac circe majtki mowiąc ze to ejst plaza publiczna i zalicza sie do miejsc publicznyc.Ja sie zaczylam z nim sprzeczac bo to jest dzieckoa nie dorosly, to sie mnie zapytal czy na rynku corka rowniez gola chodzi ,i zaraz druga ratowniczkla podeszal do mnie i mowi ze oni muszą zwarcac uwage jesli nagie osoby chodzą po plazy miejskiej i to ich obowiązek,i musze corce zalozyc majtki. Czy waszym zdaniem to nie jest debilizm z ich strony?

Gość nie pisz tego smsa
pomysl o pedofilach

Gość nie pisz tego smsa
zreszta nie kazdy plazowicz ma ochote ogladac gole dupska dzieci :O

NIE PODSZYWAC SIE Tu nie chodzi jzu o pedofili, tylko ze to jeszcze są dzieic i przeciez je nie obowiazuje zasady i regulamin na plazy ,bo on jest dla doroslych, a nie paroletnich dzieci.Ja z nią nie chodze po miescie nago, ale nad wode chyba moze jeszce gola byc

Gość Jolka z Sieradza
Nie mam ochoty na ogladanie gołego dzieciaka ! Brawo ratownik !

Gość hghkg
autorko a nie pomyslalas ze na plazy moze byc ten niejeden pedofil?? malo jest typow ktorzy onanizuja sie po krzakach... chcesz by jakis śmierdzacy zboczeniem namierzał zwrokiem twoje dziecko...? do czego ty przyzwyczajasz dziecko do nagosci w miejscach publicznych do tego by nie wstydzilo sie pokazac goly tylek innym ludziom?? no juz bez przesady! ostatnia kwestia w piachu jest mnóstwo zarazkow, bakterii i kgrzybow nie przeszkadza ci że ten syf dostaje sie do pupki dzieciaka?ja wszystko rozumiem ale jakies minimum przyzwoitosci należy zachowac moze sama sciagnij gacie na plaży?? dlaczego tego nie robisz? bo masz poczucie intymnosci? a sama pozbawiasz go swojego dziecka!!!

Ja jestem osobą doroslą,i wiadomo ze nie bede chodzic nago przy ludziach bo nie mozna,i za to mozna dostac kare, ale dzieci to co innego.Ich nie dotyczy regulamin plazy

Gość 12e2e12e12
Polacy sa tacy.... Niestety... Musisz pojechac do Niemiec tam ludzie nie robią z nagosci tematu tabu, dzieci nie kojarza im sie z seksem, i pedofilami za kazdym krzakiem.Całe rodziny łażą nieraz nago i jest ok.

Gość pomozcie z piosenka
debilizm i przestancie juz z tymi pedofilami jakby to robilo jakas wielka roznice podejrzewam, ze pruderyjny byl

Gość mama 3- latka *
Mój syn tez ma 3 lata i nie lubi chodzić w mokrych kąpielówkach na plaży, na basenie. Muszę go od razu po wyjściu z wody przebrać w suche majtki bo zdejmuje te mokre i biega na golasa. Jesli plaża jest publiczna, to lepiej dziecku te majtki założyć.

"hghkg ", NIE 13, to podszyw sobie jakja zrobil,Corka ma 3 lata tak jak pisalam w glownym temacie

Gość ABORCJATOZABIEG
12e2e12e12 tak w niemczech wszyscy kochaja nagość a pedofili i zofili to wogole nie ma :/ prawda sama ze same zboki w tych niemczech- tylko sie slyszy o ruchaniu maloletnich i burdelach ze zwierzetami!

Gość po osi czasu
no glupia jestes czy co? przeciez pisza ci tu, ze pedofile grasuje i onanizuja sie potem marzac o twoim dzieciaku; nie wspomne o higienie..; po co brudny piach ma bezposrednio wchodzic tam gdzie nie powinien?

post z 17:03 to PODSZYW

Gość ....KOperek....
Chałupy Łelkam tu !!!

Gość gnhfghtrhtjk
A później dziewczynka będzie wszędzie nago chodziła albo pokazywała każdemu bo tak ją mamusia nauczyła.

Gość ewrt rytu
dobrze powiedzial,a co to za moda zeby bachory chodzily z golymi dupskami fuuu brzydki widok

Gość ssryrteueunfe
bo mamuska pewnie zboczona sama na golasa chodzi hahahhaaaaa

Gość zainteresowana 26
Małe dzieci nie wstydzą się nagości, biegają na golasa bo im tak wygodnie. Jesli tak biegają po swoim podwórku - ok, ale w miejscu publicznym - dziecko powinno być w majtkach.

Gość nanajauj
ja dzis bylam na plazy i pelno glych dzieci bylo siuraki na wierzchu , dla mnie ochyda

Gość 12e2e12e12
dobrze powiedzial,a co to za moda zeby bachory chodzily z golymi dupskami fuuu brzydki widok jak jesteście takie przedelikacone, to ciekawe, co robicie jak widzicie grubasa z wielkim brzuchem albo babę co się jej tłuszcz wylewa. Jak się jest w miejscu publicznym to trzeba się liczyc z róznymi widokami, jak się nie podoba- nie patrz. A jak ci się dziecko kojarzy seksulanie to idz do psychiatry bo normalna nie jesteś.

Gość gosiunka 28.
wiesz dla mnie to ok,nie lubie ogladac golej pupy czy siusiaka na plazy i to nawet u dzieci,nie smaczne jest cos takiego,nawet jakby mialo 2 lata

Gość rrrrrrrrrrfffffffffff
zabawni jestescie ludzie :D dziewczynka będzie nago chodziła bo na plaży w wieku 3 lat bez majtek była :D:D ale ja bym tak dziecka nie puszczała bo to niehigieniczne na piasku siadac nago :)

Gość 56yth6h
Czego Ty chcesz córkę nauczyć? W miejscach publicznych możesz latać z gołą dupą. No kobieto opanuj się. Dziecko trzeba od małego uczyć a Ty co chcesz 5 czy 6 latkę uczuć żeby się ubierała jak z domu wychodzi. a może dopiero z szkole średniej jej to powiesz?

17:11 PODSZYW Bożena Ostrowiec: , Corka ma 3 latka, NIE 13, pisze poraz koeljny, to jakis troluch te 13 napisal

Gość hdusususuus
nie każdy ma ochotę oglądać gołe dupsko twojego bachora i nie każdy lubi jak mu jakiś podskakujący dzieciak macha siurasem nad twarzą. jak to dla ciebie taki terror, że na publicznej plaży dzieciak musi mieć majty, to siedź w domu/ogródku- tam mozesz wszystko

Gość 12e2e12e12
wg psychologów takie zakazy są złe, to świadczy o nadmiernej pruderii, i do tego rozerotyzowaniu.. wtłacza się od dziecka, ze seksulanosc jest ohydna, widok narządów- obrzydliwy, potem wiele osób nie potrafi się rozebrac nie po ciemku... niestety u nas społeczeństo ma to wbite tak głęboko do głowy, że chyba 500 lat minie i będzie to samo

Gość eustachy motyka
Autorko, jezeli juz tak bardzo chcesz aby Twoje dziecko biegalo z gola pupa, to kup jej basen dla dzieci i niech sie tapla w ogrodku, badz na dzialce, ale moim zdaniem ratownik slusznie zwrocil ci uwage, bo ja tez nie mialabym ochoty ogladac gole pupy i to nie zaleznie od wieku dzieci. Sama mam dzieci i nie raz korzystalam z plaz, ale zakladalam majteczki i jakos zadne z nich nigdy na sile ich nie zdejmowalo. Pozdrawiam.

Gość nie pisz tego smsa
jesli dzieci nie obowiazuje regulamin plazy to dlaczego nie pozwalasz jej wchodzic na gleboką wodę i się podtapiać? :O