Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Please. I need you help.

sprawa życia i śmierci ;(

Polecane posty

Jest weekend, noc, a w moim sercu gorzki smutek, na myśl o znów samotnej i cichej nocy bez mojego mp3. 😭 Ale przejdźmy do sedna. A więc corusz psują mi się słuchawki od mp3, nie nastarczę ich kupować. :( Podkreślam, że kupuję dobre, markowe słuchawki. Więc nie mam bladego pojęcia gdzie leży problem. Czyżby mp3 psuła te słuchawki? Wy też tak macie? Pomóżcie mi, bo mnie szlag trafi. Please! :O :(

Gość prawdziwy wygraniec
to sprobuj tanich podrobek i po problemie

wybieralam sie juz spac, ale zauwazylam twoj problem. to bardzo powazna sprawa, lecz ja niestety nie jestem "techniczna" i nie umiem ci w zaden sposob pomoc. przykro mi :( nie popelnij jednak zadnego glupstwa, z powodu takiej blachostki. mam oczywiscie na mysli samobojstwo. bez sluchawek da sie zyc :D uwiez dojrzalej, doswiadczonej kobiecie :D:D:D moze znajdzie sie tu ktos, kto ci w jakis sposob pomoze. szczerze wspolczuje dobranoc

Zmień odtwarzacz. Miałem ten sam problem - co kilka tygodni kupowałem nowe słuchawki, bo najpierw zaczynały trzeszczeć, a później lewa przestawała grać. Z tym, że u mnie winna była Nokia.

Gość ghjkl;
temat bardzo pasuje do erotyki ps nie pochlastaj sie..

Dziękuję za dobre słowa. No nic, rano gdy wyjdę po bułki, po drodze muszę wstąpić do Media Marktu. Podróbki? Hm... gorzej jakościowo słychać muzykę :O Ale dzięki ;)

Gość kalim13
Myślę że może pasować. Nie było nic na temat słuchania muzyki , nie było również o tym ż słuchawki są na uszach. A reszta to czysta erotyka

Gość twój nick zawiera błąd
powinno być: i need your help albo ewentualnie: i need you to help

Lomu, no właśnie mam ten sam problem, który spędza mi sen z powiek Lomu, ale dlaczemu tak się dzieje? 😭 a właśnie, że jest w tym kontekst erotyczny. Bo gdy wieczorem słucham mp3, to strzelam sobie z palca

Gość jakieś pozłacane kup
czy coś

U mnie wtyczka ma luzy w gniazdku i, być może, jakieś zwarcie się tam robi.

Gość Please. I need you to help.
aj ten mój angielski :O ale dzięki za cenną uwagę 👄 ;) oooo, już jest dobrze :) Pozłacane? Ale chyba też będę musiała zmienić odtwarzacz :(

"I need your help" będzie poprawnie. Ewentualne, "I need you to help ME" ;) Nie inwestuj w kolejne słuchawki do tego odtwarzacza. Niemożliwe, żeby wszystkie, które miałaś do tej pory, były wadliwe. Zmień odtwarzacz.

Gość Please. I need you to help.
Aha Lomu. Dobra, dzięki. Rano się zaopatrzę w nowy sprzęt ;) zamykame topike a teraz spać idziemy i w ogóle nie chrapiemy. Dobranoc wszystkim 👄

Gość Please. I need you to help me.
aa, coś mi się przypomniało. Jak chcę wgrać muzykę na mp3 to komputer nie odnajduje mp3. Czyli pewnie mp3 ma jakiegoś wirusa bądź wirusy, chyba

Do Tego od słuchawek ; Idź do laryngologa niech Ci przenicuje uszy , wszystko wskazuje na bębenkowego grzyba, on to jest głównym winowajcą. Kup wycior na przyszłość , albo "drenażówkę uszną " :))))

Gość gelatio srantastico
anglistka od siedmoiu boleści, co cipom zarabia