Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocnik Admina

I tak kobiety traktują miłych facetów - więc lepiej być draniem.

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 14
Krwawa - jak koncert w stolicy ?

Gość FamasfromParis
Kosmiczna beka z typa który siedzie na forum uczuciowym i neguje wszystko to co je definiuję. Mechanizmy wyparcia na 5.

"Niektórzy wystarczy, że są sobą i robią dobre wrażenie" no ale ja nie o takich mówię tylko o sobie, jak słusznie zauważyłaś. więc bez sensu ta uwaga. bo tacy to niech sobie na randki chodzą i dupy wyrywają.

Gość Zuzanna Amelia & 14
Oj Was to naprawde trzeba do kraty przykuc i na sile rozprawiczyc.

"Niektórzy wystarczy, że są sobą i robią dobre wrażenie No, ale Ciebie to nie czeka." Żeby być sobą to trzeba być wpierw kimś - że tak zacytuję jedna osobę z kafe.

Gość ppprarararam
oferma doop , jak to mówisz się nie wyrywa , nie słuc=haj swoich koleżków z tego forume bo to bzdury to laski pozwalająsię poderwać , trzeba tylko wiedzieć , ktrórej się podobasz i idziesz w ciemno , żedne debilne teksty o spadaniu z nieba , ładne oczy czy inne bzdury nie są potrzebne :)

Gość Zuzanna Amelia & 14
19:19 [zgłoś do usunięcia] frodo the niziołek Zuza - osobiście się podejmiesz? Nie no... jeszcze mnie potem o molestacje oskarza i za kratki pojde.. Kto mnie bedzie wtedy odwiedzal i paczki przysylal ?

Na co się męczyć randkami jak i tak nie wyjdzie, a ta dziewczyna może mieć kogoś lepszego.

"to laski pozwalająsię poderwać" teorie na ten temat to są bardzo różne i naprawdę nie mam pojęcia komu wierzyć. tak czy inaczej ja się do tego nie nadaję.

"trzeba tylko wiedzieć , ktrórej się podobasz i idziesz w ciemno" Może kurs telepatii? :D

Dziewczyny, ale wiecie co jest śmieszne? Jeszcze z miesiąc temu też myślałem, że randka to ciężka harówa, krew, pot i łzy, a teraz jak się takie wypowiedzi czyta... Wole nie myśleć jakbym się czuł, czytając teraz moje stare tematy

Jak się z kimś czujemy niezręcznie to wiadomo, po cholerę się męczyć, ale przecież można i trafić na ciekawą osobę. Ewentualnie zakłamaną:P "jak koncert w stolicy ?" Bajecznie:D Ogólnie wyjazd ciekawy dość:) No dobra frodo, ale widzisz nie każdy w necie chce wszystko ujawniać:P

"Wole nie myśleć jakbym się czuł, czytając teraz moje stare tematy" wow, jak się nam tu kolega nawrócił :D i tak niewiele było trzeba. ja jednak pozostanę przy swoim zdaniu. no bo jakoś się nie za dobrze czuję w towarzystwie lasek które mi się podobają.

Gość Zuzanna Amelia & 14
19:24 [zgłoś do usunięcia] Darker "trzeba tylko wiedzieć , ktrórej się podobasz i idziesz w ciemno" Może kurs telepatii? Bardzo dobry pomysl. Zrobisz furore. Kokosowy interes. Staniesz sie bogaty i wszystkie dziewczyny beda na Ciebie leciec.

"Jeszcze z miesiąc temu też myślałem, że randka to ciężka harówa, krew, pot i łzy" Bo tak jest w większości przypadków dla takich jak my.

!offerma - nie nawrócił, tylko w końcu coś tam przeżył. Ale kolejny zdumiewający fakt - NAGLE w moim mieście zaczęły się pojawiać pary, gdzie kolo jest mojego wzrostu lub niższy, hehe chyba magia lata.

Zuza, może wyrwij sobie prawiczka z kafe :D "Żeby być sobą to trzeba być wpierw kimś - że tak zacytuję jedna osobę z kafe." To są tacy którzy są nikim? Czy raczej czują się nikim? A "czucie się jakimś" to kwestia bardzo subiektywna. Frodo przykładem:P

Gość Zuzanna Amelia & 14
19:26 [zgłoś do usunięcia] !offerma jakoś się nie za dobrze czuję w towarzystwie lasek które mi się podobają. To sie na wstep umow z taka co Ci sie nie podoba.