Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocnik Admina

I tak kobiety traktują miłych facetów - więc lepiej być draniem.

Polecane posty

a to nie podam , zostawie go dla siebie ale jak go znajdziesz to ci powiem czy to ten

"Darker, czyli można zazdrościć komuś i źle życzyć tylko gdy jego laska byłaby dla Ciebie atrakcyjna?" Oczywiście. "Bo mi się wydaje, że Ci wadzi to, że on jest szcześliwy." A co mnie przeszkadza, że jakiś forumowy troll który spłodził setki postów o tym jak to z kobiet są suki bo z powodu niskiego wzrostu jest dla nich zerem, nagle na randkę się wybrał?

Zaiste, fajna muzyka w stopce. "ale kobieta ma 2 kolana. i one nie zawsze są razem " A wiesz, ja nie jestem ekspertem od mowy ciała :D Tam jakieś obrazki były czy coś, ale jak poczytałam parę rzeczy to mnie odrzuciło. Ogólnie poradnikowa wiedza nie dla mnie, lecz słyszałam, że tam humorystycznie to opisano a mi raczej przypominało to porady z bravo:P Może taka konwencja, nie wiem.

"a może to była TA JEDYNA?" To mam nadzieję, że już nie żyje bo byłoby jej ciężko na tym świecie. "koło mnie chodziła fajna laseczka maturzystka prawie 180 wzrostu , dowiedziałem sie przypadkiem , że uprawia , dość rzadką dyscypline sportową , i kiedyś jak ja widziałem na ulicuy po prostu sie spytałem , czy to prawda , że uprawia to i to , resztę sama mi powiedziała ' I co? Był lodzik?

"A co mnie przeszkadza, że jakiś forumowy troll który spłodził setki postów o tym jak to z kobiet są suki bo z powodu niskiego wzrostu jest dla nich zerem, nagle na randkę się wybrał?" Cóż, po Twoich wpisach inne wrażenie odniosłam. I tyle. Ale uważaj z tą pogardą, bo nie starczy Ci jej dla reszty ludzi.

"ponieważ KAŻDA okazywała się ZAJĘTA." Zajęta to jest każda jak się nie podobasz. A jakbyś się podobał to nawet gdyby była zaręczona to przecież nie robicie nic złego tylko rozmawiacie... przy kawie :D

No dokładnie. Po co zagadywać jak się i tak zostanie wyśmianym (w moim przypadku) albo może mieć kogoś lepszego.

"Ale uważaj z tą pogardą, bo nie starczy Ci jej dla reszty ludzi." Ale suchar. Cohello? :D

darker ma racje , jak bys sie pannie spodobał to nawet mężatka by sie z tobą spotkała

"Dzisiaj znajoma powiedziała mi, że obcy typ ją zaczepił na przystanku i poprosił o numer i mu powiedziała mu, że "ma chłopaka"" Jakby przystojniak zapytał to by mu jeszcze pokazała gdzie mieszka :D

Był dziś taki temat, że panna po 30-stce co ma dwie córki i męża zdradziła z kolesiem od niej młodszym bo ją podniecał, że się podobał itp.

"Jakby przystojniak zapytał to by mu jeszcze pokazała gdzie mieszka " no i bardzo dobrze. a co, szkaradnym ma pokazywać?

ja to nie rozumiem tych gorzkich żali do świata. nie podobasz się jeden z drugim to przyjmij to do wiadomości i żyj kurwa dalej. przestań być jeden z drugim taką pizdą. jasne że od czasu do czasu może się zrobić przykro, no ale od czasu do czasu a nie tak smęcić całe życie.

Gość Zuzanna Amelia & 14
20:15 [zgłoś do usunięcia] !offerma ja to nie rozumiem tych gorzkich żali do świata. nie podobasz się jeden z drugim to przyjmij to do wiadomości i żyj k**wa dalej. przestań być jeden z drugim taką pi**ą. jasne że od czasu do czasu może się zrobić przykro, no ale od czasu do czasu a nie tak smęcić całe życie. Hmmm... Czyzbys sie jednak zakochal ? Albo masz plany jakiejs randki ?

"Czyzbys sie jednak zakochal ? Albo masz plany jakiejs randki ?" ta to zwariowała najwyraźniej.

Gość Zuzanna Amelia & 14
20:21 [zgłoś do usunięcia] !offerma "Czyzbys sie jednak zakochal ? Albo masz plany jakiejs randki ?" ta to zwariowała najwyraźniej. To w jaki sposob doladowujesz baterie ?

Gość Zuzanna Amelia & 14
Madrala . A te Twoje osobiste baterie ?

Gość Zuzanna Amelia & 14
Co robisz aby sobie poprawic nastroj, nabrac energii do zycia, zapomniec o problemach i zwalczyc chandre?

Gość Zuzanna Amelia & 14
I co ? Nurkujesz w nim czy tylko zaby chodujesz ?

Gość
ryby uspokajają