Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocnik Admina

I tak kobiety traktują miłych facetów - więc lepiej być draniem.

Polecane posty

"NAGLE w moim mieście zaczęły się pojawiać pary, gdzie kolo jest mojego wzrostu lub niższy" normalnie cud :D nie wiem czym się tak człowieku podniecasz. dobrze że spotkało cię to co cię spotkało, może wreszcie przestaniesz wypisywać te idiotyzmy które nam tu serwowałeć.

"NAGLE w moim mieście zaczęły się pojawiać pary, gdzie kolo jest mojego wzrostu lub niższy" Nie wierzę:P Hmm, może było jakieś rozporządzenie odwołujące to, że niscy nie są już karani za pokazywanie się z dziewczyną .

"no właśnie.. bo żeby randki polubić, to trzeba na nich bywać." No jak ci facet stawia poczęstunek i kino to czego tu nie lubić? :D "!offerma - nie nawrócił, tylko w końcu coś tam przeżył." Kopniaka od panny dostaniesz jak się lepszy od ciebie znajdzie to pamiętaj swoje słowa :D "NAGLE w moim mieście zaczęły się pojawiać pary, gdzie kolo jest mojego wzrostu lub niższy, hehe chyba magia lata." To raczej matka z dzieckiem na spacerze :D

Gość Zuzanna Amelia & 14
Frodo napisz cos wiecej o tej swojej randce i co sie dzieje teraz.

"To sie na wstep umow z taka co Ci sie nie podoba." Po co się umawiać z dziewczyną jeśli nic z tego nie będzie?

" bo młody jestem i podniecenie to naturalny stan." młody czy nie młody to niezdrowe tak ze skrajności w skrajność.

No jak ci facet stawia poczęstunek i kino to czego tu nie lubić? Jakże zaskakujący jest sens darkerowego zdania, prawie jak tytuł tego tematu. :classic_cool:

"Darker - hehehe próbuj, próbuj, może kiedyś się wyrobisz A na razie jak to mi ładnie kiedyś napisałeś "cmoknij klawiaturkę"" O ile zakład, że kurdupel będzie skamlał przed końcem roku, że go panna w trąbę puściła? Print screen i temat do zakładek :D

Co do tych tekstów na podryw to lepiej one brzmią z ust przystojniaka niż jakiegoś mniej atrakcyjnego kolesia.

"Po co się umawiać z dziewczyną jeśli nic z tego nie będzie?" bo ruch jest wszystkim, cel niczym. należy robić to co nam sprawia przyjemność bez oglądania się na to "czy coś z tego będzie". mi towarzystwo kobiet nie sprawia przyjemności, wręcz przeciwnie. i dlatego na żadne randki się nie wybieram. mówie wam jak mnie wkurwia ta laska z warszawy która zamiast się skupić na sprawach które mamy załatwić wali do mnie jakimiś "misiaczkami". zupełnie nie wiem co mam jej odpowiedzieć.

"O ile zakład, że kurdupel będzie skamlał przed końcem roku, że go panna w trąbę puściła? " a może i nie. ja tam w życiu poznałem dużo lasek ale nigdy "samo" nie szło. a skoro u niego idzie to może być zupełnie inaczej.

"Co do tych tekstów na podryw to lepiej one brzmią z ust przystojniaka niż jakiegoś mniej atrakcyjnego kolesia." Za te czerstwe teksty na podryw to byś w papę od panny wyrwał. Ale taki już Arab jakby to wybąkał to kisiel w majtkach instant :D

"Offerma, no to olej to. Rób swoje i tyle." no i robię, ale wkurwiające to jest.

Gość ppprarararam
darker jak facet jest dobry to sam rzuca a nie odwrotnie niestety o tobie tego nie można powiedzieć :o poza tym co to za wielka radość , że go panna może rzucić , masz coś z głową ?

Gość Zuzanna Amelia &14
19:32 [zgłoś do usunięcia] Darker "To sie na wstep umow z taka co Ci sie nie podoba." Po co się umawiać z dziewczyną jeśli nic z tego nie będzie? Trening czyni mistrza.

Gość ppprarararam
offerma ale właśnie o to chodzi ,że masz sięnieswojo czuć , panna to widzi i jaksię przełąmiesz to to doceni , poz tym mówiłem idziesz w ciemno i już tzn do takich co im się podobasz argen czy ajron xczy jakoś tam , ja nie mówiłęm ,że na teksty się nie wyrwie , tylko że są niepotrzebne możesz ognisko rozpalić jedna zapałką ale możesz też wszystko polać benzyną i wtedy , efekt będzie ten sam

Gość Zuzanna Amelia & 14
Frodo opowiedz cos o tej randce i jak to sie dalej rozwija.

"ale możesz też wszystko polać benzyną i wtedy , efekt będzie ten sam " nie bardzo rozumiem o co ci chodzi, ale z ogniskami to najwyraźniej za dużo doświadczenia nie masz jeżeli uważasz że "efekt będzie taki sam".