Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocnik Admina

I tak kobiety traktują miłych facetów - więc lepiej być draniem.

Polecane posty

"jak facet jest dobry to sam rzuca a nie odwrotnie niestety o tobie tego nie można powiedzieć " Jakoś nie mam ochoty tracić czasu na kogoś kogo potem i tak kopnął bym w tyłek. "poza tym co to za wielka radość , że go panna może rzucić , masz coś z głową ?" Masz coś z dupą?

Gość ppprarararam
ognisko ma się palić możesz je podpalić jedną zapałką , zajmie to trochę więcej czasu , ewnetualnie pollejesz bezynaa i wtedy podlpalisz czego nie rozumiesz ?

Darker, a w Tobie zawiść się odzywa? A jak Frodowi się uda to co? Wkurzysz się?:D Życie każdą głupią teorię zweryfikuje. Frodo miał swoją i mu życie pokazało jak jest naprawdę.

"Jakoś nie mam ochoty tracić czasu na kogoś kogo potem i tak kopnął bym w tyłek." poza tym to trochę jednak skurwysyństwo jest, moim zdaniem. nie mówiąc o stracie czasu.

Gość ppprarararam
darker to masz coś z doopą to , nie wiem , miało mnie obraazić , być śmieszne czy co bo nie kojarzę , nie wim czy próbujesz być śmieszny czy tylko żałosny :o

Gość Zuzanna Amelia & 14
19:34 [zgłoś do usunięcia] Darker O ile zakład, że kurdupel będzie skamlał przed końcem roku, że go panna w trąbę puściła? Print screen i temat do zakładek Wiesz co. Podejmuje ten zaklad.

"a mnie chyba podrywa laska z firmy z którą pracuję. masakra. całe szczęście że to tylko telefon ale już k**wa nie mogę od tych jej "misiaczków". jak tam dzwonię to mam tylko nadzieję że nie ona odbierze " BEZCZELNA! przebiła moje "offermusiowanie". a to bladź :D🖐️ aczkolwiek flirty telefoniczne w pracy bardzo fajne są. :P

"czego nie rozumiesz ?" tego coś tam nawypisywał/a. bo to że na ogniskach się nie znasz to widzę (bo jeżeli ktoś uważa że efekt będzie taki sam przy polaniu ogniska benzyną to chyba nigdy nie widział jak się benzyna pali).

Gość ppprarararam
argen , jedno pytanie : jak dziewczyna daje znak , że facet jej sie podba , dla utrudnienia : jest trzeźwa :)

"Trening czyni mistrza." W zaliczaniu spotkań z pasztetami. Kwintesencja straty czasu i energii "ale właśnie o to chodzi ,że masz sięnieswojo czuć , panna to widzi i jaksię przełąmiesz to to doceni , poz tym mówiłem idziesz w ciemno i już tzn do takich co im się podobasz" Bzdura. Tzn. jak się podobasz to wiele będzie ci wybaczone a jak nie to skrępowanie, nieśmiałość itp. tylko przypieczętują marny randkowy efekt.

Gość Zuzanna Amelia & 14
Frodo masz maila ?

Jak się jest w pracy to się powinno ją dobrze wykonywać a nie jakieś pseudo romanse urządzać.

Gość ppprarararam
no to dalczego twierdzisz , że się nie podobasz skoro nie wiesz , jak one to pokazują ?

"Jak się jest w pracy to się powinno ją dobrze wykonywać a nie jakieś pseudo romanse urządzać." oj tam, jedno nie przeszkadza drugiemu. jak się człowiek pośmieje w sluchawkę, to potem jakoś fajniej się pracuje. poza tym to się nazywa "utrzymywanie dobrych relacji z kontrahentem :P

"Darker, a w Tobie zawiść się odzywa? A jak Frodowi się uda to co? Wkurzysz się? " Jego panny nie widziałem i nie znam więc trudno o zawiść nie mówiąc już, że samo to słowo tu nie pasuje. "jedno pytanie : jak dziewczyna daje znak , że facet jej sie podba , dla utrudnienia : jest trzeźwa" Kisiel w majtkach - niezawodny znak, że facet się jej podoba.

Gość ppprarararam
przeczysz sam sobie, nie wiesz jak dziewczyny pokazują , że się im podobasz i twierdzisz , że się nie podobasz

Nic nie przeczę. I żadnych znaków ani sygnałów w moją stronę nigdy nie było, no chyba, że takie żeby mnie zbluzgać, wyśmiać.

Ej, ale przeglądałam książkę o mowie ciała, Peaks autorem jest czy jakoś tak. I kobieta kolanem wskazuje najbardziej interesującą osobę w towarzystwie:classic_cool: Oto jest prawda. O, albo jak się bawi kluczami/breloczkiem bądź jeździ dłonią po fallicznych przedmiotach :D Poczytajcie moze takie poradniki XD Darker, czyli można zazdrościć komuś i źle życzyć tylko gdy jego laska byłaby dla Ciebie atrakcyjna? Bo mi się wydaje, że Ci wadzi to, że on jest szcześliwy.

"przeczysz sam sobie, nie wiesz jak dziewczyny pokazują , że się im podobasz i twierdzisz , że się nie podobasz" Miałem na studiach takiego żeńskiego trolla: 140 cm wzrostu w okularach jak denka od słoików - wszędzie to to za mną łaziło, zagadywało, przychodziło do mnie do akademika (co było powodem świetnej zabawy i salw śmiechu dla dziewczyny która naprawdę mi się podobała) - mogę śmiało stwierdzić, że jej się podobałem bo sam widziałem podobne zachowania innych dziewczyn w stosunku do facetów; wypytywanie o nich, wynajdywanie powodów aby się z takim zobaczyć. To naprawdę nie jest żadna fizyka kwantowa

"I kobieta kolanem wskazuje najbardziej interesującą osobę w towarzystwie" ale kobieta ma 2 kolana. i one nie zawsze są razem :D

"Miałem na studiach takiego żeńskiego trolla: 140 cm wzrostu w okularach jak denka od słoików - wszędzie to to za mną łaziło, zagadywało, przychodziło do mnie do akademika" no proszę! odrzuciłeś uczucie i teraz bogowie Cię za to karzą :classic_cool: a może to była TA JEDYNA? :P

Gość ppprarararam
właśnie , kobiety nie dają żadnych jasnych sygnałów , trzeba siętego nauczyć , a nie jest to łatwe argen jak ci się jakas laska bardzo podoba to co czujesz ? ona jak ty jej się podobasz to czuje podobnie i ona tak samo jak ty nie podejdzie i nic nie powie , ale zachowuje siętak ,zę by wzbudzić twją ciekawośc jak juz naprawdę nie umm iesz tego to trzeba dziewczynę zaczepić ale nie z zamiarem podrywu np ,koło mnie chodziła fajna laseczka maturzystka prawie 180 wzrostu , dowiedziałem sie przypadkiem , że uprawia , dość rzadką dyscypline sportową , i kiedyś jak ja widziałem na ulicuy po prostu sie spytałem , czy to prawda , że uprawia to i to , resztę sama mi powiedziała :)