Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loljjj

co sadzicie o zdejmowaniu obuwia u kogos?

Polecane posty

Gość Magyster d/s zbytecznych
Nooo. I dlatego siedzisz na kefe a nie zajmujesz się gośćmi :D

Gość loljjj
Ale nie mowimy o przyjeciu!!!!!

Gość zupełnie nie rozumiem
Nallepiej wejść w brudnych ubłoconych butach, zlekceważyć panią domu, jej trud i wysiłek, porysować panele, pozdzierać kafelki i problem z głowy, przecież to nie gościa mienie, więc czym ma się martwić. Dla mnie osoby WŁAŻĄCE w butach, to osoby niewychowane, bez grama kultury i wyobraźni. Żadne zasady dobrego wychowania do mnie trafiają, jeśli te zasady przynoszą straty materialne albo więcej szkody niż pożytku.

Gość loljjj
Jakbym miala po kazdej wizycie ( zwyczajnej) zamawiac sprzateczke,to haha. Poza tym co to za porownanie do zachodu czy Usa?

Gość tyuytytytty
a wiesz ze ty masz tez mozg nie tylko poradnik savoir vivre no mam, i od zawsze sądziłam, że to chory zwyczaj. Wymagajac od kogoś sciagania butów pokazujemy, że bardziej cenimy własną podłogę niz goscia. Ma to uzasadnienie w pauperyzacji naszego kraju- ludzi na nic nie stac, nawet nowy dywan- ale czy nie lepiej równac w górę niż w dół? Nabijacie się z pazdziocha w Kiepskich co nosi własny papier toaletowy do kibla, ale sami go przypominacie nieco :)

To wyobraźcie sobie głąby kogoś kto służbowo musi chodzić po domach klientów. Chcieli byście wąchać skarpety faceta o 6 po południu kiedy buty założył o 6 rano ? :D

Gość Nie absolutnie nie zdejmuje!!!
Obdartusów nie wpuszcza mój oddzwierny. Mam tylko bogatych znajomych w butach po kilkaset lub kilka tys dolarów i nikt łajna na bucie nie przynosi. A na kafe wchodze od czasu do czasu żeby poczytać o przyzuemnych problemach plebsu.

Gość zupełnie nie rozumiem
Nie wspomnę, że na dworze psy, kotki sikają i nie tylko, niektórzy bezpardonowo plują na ulicy, i co(?), taką zawartość w postaci zarazków gość przyniesie do domu czyjegoś, bo przecież u siebie nie, bo u siebie ściąga buty.

Gość loljjj
No,to jest fakt ze smrodem :O ale jednak sklaniam sie ku temu,ze w moim przypadku,mozna bylo te buty sciagnac.nikomu wlos z glowy nie spadlby. Ale jesli okazaloby sie,ze osobie tej smierdza nogi,to nie wiem..

Gość tyuytytytty
polecam obejrzec taki program komediowy "Co ludzie powiedzą", główna bohaterka Haicynta, kazdej osobie co wchodzi do domu kaze zdejmowac buty, co wzbudza zażenowanie gosci. Chodzi na nimi ze scierą i zabrania ocierania się o sciany, tłumacząc, że to dom na wysokim poziomie

Trzeba odróżnić część socjalna domu od czesci prywatnej. Po dypialniach nikt nie łazi tylko w salonie, korytarzu i w łazience dla gości.

Gość sdgwdg
ok to wyjeb sobie podłogi drewniane schody drewniane perskie dywany i ci wejdę z gównem jak taka nowoczesna

o taaak, Hiacynta to doskonały przykład. Tu jak widać same Hiacynty się zebrały :D

Jeszcze troche to bedziecie kazac gosciom sie rozebrac do naga bo szkoda na klimatyzacje....mentalnosc czeresniakow, ktorych znajomi nosza buty z CCC a na nich łajno :D

Gość REJTEJTUJ
Nie absolutnie nie zdejmuje!!! Te amerykanka cos kiepsko z twoimi znajomymi,bo mna polskim forum siedzisz :-)

Gość loljjj
Musi sie dowartosciowac :)

Gość loljjj
Gdybys zapomniala..to w Polsce nie bardzo z klimatyzacja w domach,ale pewnie juz nie pamietasz polski jezyk.

Gość tyuytytytty
akurat tez mam podłogi z litego drewna , to najmocniejsza molziwa podłoga, praktycznie niezniszczalna, w moim domu jest od lat 30, i naal w swieetnym stanie...

Lubie posmiac z prostakow :)

Dajej dziady sie klimatyzacji nie dorobily...wiatraczek popierrdala :)

Gość REJTEJTUJ
Nie absolutnie nie zdejmuje!!! żal mi ciebie.

Pacz a ja sie ciesze ze nie jestem wami bo mi was szkoda, brak swiadomosci, i to wieczne pocieszanie sie ze inni maja gorzej zamiast walczyc by jutro miec lapiej. Nic nie robicie zeby poprawic swoj byt tylko zazdroscicie innym. Nie ma tu dziewczyny ktora nie chcialaby byc na moim miejscu.

Dlatego wlasnie zerwalam kontakt ze znajomymi z polski, zazdroscili mi wszystkiego. Znalazlam znajomych na poziomie a nie dziadowki ktore na nic nie stac bo kredyt, banda bachorow itd

Gość loljjj
Mysle,ze pomylilas temat :) tu nikt nikomu nie zazdrosci,dyskutujemy o zdejmowaniu obuwia. Nie wczuwaj sie za bardzo,bo ma to odwrotny niz pewnie chcesz,skutek Polko.

Bando dziadow biedakow pierdolonych z bachorami!!:D zazdrosnice jebane :D

Wypierdalaj do bachora idiotko! Tylko se buty sciagnij hahaha biedaczko plebsie

Gość loljjj
Mozesz sie pochwalic klimatyzacja,ale kultura,oglada to na pewno nie .