Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanamamaaaaaaaaaa

Maz dal klapsa dwuletniej coreczce

Polecane posty

mój mąz ma rowniez wielka lape jak niedzwiedz,i muskuly ze hoohoo, jakby ktorejs z moich dziewczyn lepnal w tylek to chyba by miednice polamal lub kosc ogonową przestawil, i wcale by rozmachu nie musialby brac, poprstu tak masywną ma lape.Ale to jest wieelki wieelki misio z niego.Nigdy dzieci nie uderzyl a mamy 6 w domu ,a dyscyplina w domui panuje bez kar cielesnych Niestety ludzie nie potrafia zaprzestac na jendym klapsie i z tego robi sie nielze manto nie koncząc na jednym uderzeniu ale na kilku lub wielu na raz

@ToksycznaKobieta Mówimy o normalnych ludziach, którzy wymierzają karę cielesną jako karę a nie wyżywają się na dziecku i biją je najmocniej jak potrafią. Co z tego, że ktoś jest silny? To nie potrafi panować nad emocjami i swoją siłą? Czy to oznacza, że taka osoba z całej swojej siły bije? No chyba nie. Przez to bezstresowe wychowanie mamy co mamy. Dorośli ludzie boją się gimnazjalistów. Bardziej się trzeba bać grupki młodych ludzi niż grupki dorosłych. Jakby jeden dzieciak z drugim dostałoby w szkole a potem od ojca na poprawkę to może nabrałby pokory. Dzieci są za małe aby pojąć niektóre sprawy dlatego trzeba je wyegzekwować siłą. Jak dorosną to zrozumieją i podziękują rodzicom, pomimo, że wcześniej ich nienawidziły za to.

Gość tomek738379fd
" Dzieci są za małe aby pojąć niektóre sprawy dlatego trzeba je wyegzekwować siłą." Myslisz się, 2 letnie dziecko od dawna reaguje na swoje imię! 2latek nie jest głupi. Na drugi raz jak mała nie będzie reagować, niech zawoła ją po imieniu i doda że idą na lody. Zobaczysz jak szybko przyjdzie do ojca. Dziewczynce po prostu nie chciało się iść bo bardziej interesowały ją zabawki. Klaps to nie bicie dziecka, ale wychowywanie. Od małego trzeba w dzieciach zakorzeniać pewne rzeczy, to na starość nie będzie zaskoczeńia.

Gość no dżiżas to idz na policje
cóz sie stało ze klapsa jej dał

Gość TO SIE STALO ZE DZIECKO MA
DOPIERO DWA LATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIEDAWNO POD SERCEM NOSILA I JUZ POZWALA BIC JAKIEMUS KUTASOWI GARDZE TAKIMI SZMATAMI!

Gość Do Krzyska!!!
Nie trzeba bic najmocniej z calej sily aby dziecku malemu cos zrobic,.Nawet facet silny nie musi uderzyc z calej sily by bol czy siniaka nabic, wystarczy ze klepnie nie z calej sily a juz moze tak malemu dziecku slad zostawic,i to dla faceta nie bedzie mocne uderzenie tylko normalne ,wcale bez rozmachu a dla dziecka baardzo mocne skad widzi sie u dzieci siniaki na udach ,pupie? wlasnie od klapsow ktore sa wymierzane doroslą reka, dla faceta one nie beda zadawane z calej sily a dla dziecka tak,wlasnie od tego sa slady na ciele dzieci

Gość fafsasfsfafsafsa
2 latki bywaja upierdliwe:( ze niektorym nerw skacze. oj zle zrobil

Gość Psytttttt
Wkurza mnie jak cała Polska przeżywa losy Madzi z Sosnowca, Szymonka itd. Dopiero jak jakaś matka czy ojciec zatłucze dziecko to wszyscy przeżywają, ale jak ktoś bije nie do zabicia albo tak że śladów nie ma to większość przyklaskuje i mówi porządne wychowanie! A nie takie bezstresowe. Od klapsa do porządnego bicia jest cienka granica. Dziś klaps, innym razem porządne lanie. Jak ktoś sobie sam ze sobą nie radzi, ze swoimi emocjami to bije.

widac jak polski narod jest niedouczony i noedoksztalcony. prosze sobie poczytac jak KLAPSY wplywaja na MOZG I PSYCHIKE czlowieka!!!!! a ta co pozwala swojemu mezusiowi znecac sie nad 14-MIESIECZNYM DZIECKIEM !!!! TO DRUGIE DNO! mieszkam za granica i uwierz mi jedna z druga, ze niedlugo po takim wpisie w internecie mialybyscie odpowiednie sluzby w domu !!!!

Gość bijacy rodzice /K.Wasniewska
nie ma zadnej roznicy miedzy wami. Tyle tylko ze K.W widocznie raz za mocno uderzyla a wy ew. wasi mezowie bija bez sladow. do czasu. najgorsze sa te matki ktore mezom na to pozwalaja aby on nie odszedl i zeby mialy co zrec....wiec co tam..pare klapsow niemowleciu / malemu dziecku dac.... niech sie mezus odreaguje :-O suki :-O

Gość ejejejejej
Maz dal klapsa dwuletniej coreczce taki był tytuł walnięte baby,a tu się już rozpętała burza o maltretowanie dzieci ,chyba post tego nie dotyczy co?

Gość refvtgfrtgfdtgh
"prosze sobie poczytac jak KLAPSY wplywaja na MOZG I PSYCHIKE czlowieka!!!!!" Proszę sobie popatrzeć, jak zachowuje się pokolenie "klapsowane", a jak obecne... Więc mój wniosek jest taki, że umiarkowana ilość kar cielesnych wpływa na MÓZG i PSYCHIKĘ człowieka pozytywnie. :P

Gość jakie pokolenie klapsowane?
nie ma pokolenia klaspowanego :-O cos Tobie powiem tepy czlowieku. Studiowalam w Niemczech Pedagogike i o malo sie nie spalilam ze wstydu kiedy profesor na wykladach opowiadal o praktykach wychowywania dzieci w Polsce :-O Powiedzial doslownie ze dzieci w PL sa bite itp co w DE jest abolutnym NOGO nawet klapsa dac nie wolno bo wtedy to oznacza ze nie radzisz sobie i potrzebujesz pomocy do wychowania. CO SIE ZUPELNIE ZGADZA! a jak bardzo sie dziwilam kiedy po studiach na rozmowie kwalifikacyjnej powiedziano mi calkiem otwarcie za maja problem do przyjecia mnie do pracy dzieci bo Polacy sa slynni z tego ze zle traktuje swoje dzieci.... na pytanie co oznacza zle? ODP: bija , daja klapsy itp uwierz mi o malo nie spalilam sie ze wstydu. w Niemczech bije i daje klapsy TYLKO PATOLOGIA ktora nie jest w stanie wychowywac dzieci BEZ PRZEMOCY

do przyjecia mnie do pracy z dziecmi

Gość ja pracowałam
w niemczech,włoszech i widziałam jak się tam zachowują dzieci,robią i mówią co chcą i to ma być dobre ?

Gość refvtgfrtgfdtgh
"cos Tobie powiem tepy czlowieku. " Wiesz, ja się palę ze wstydu, widząc rodaków nie umiejących pisać po polsku (jak Ty) i wyzywających innych, bo nie staje im argumentów (jak Ty). I wiem, że pół Europy krzyczy, jak to strasznie źle dawać klapsy. Tylko to samo pół Europy ma też problem ze swoją młodzieżą.

to widzialas dzieci patologii w niemczech i wloszech. ale napewno nie normalnych ludzi. bo ja znam mnostwo rodzin ktore swoich dzeci ani nie klapsuja ani nie bija i ich dzeci wyrosli na normalnych obywateli. i tyle w temacie. pownniscie raczej pomyslec o tym jak inne nacje widza Polakow :-O nie dziwie sie po wpisach tutaj :-O

refvtgfrtgfdtgh "cos Tobie powiem tepy czlowieku. " Wiesz, ja się palę ze wstydu, widząc rodaków nie umiejących pisać po polsku (jak Ty) i wyzywających innych, bo nie staje im argumentów (jak Ty). I wiem, że pół Europy krzyczy, jak to strasznie źle dawać klapsy. Tylko to samo pół Europy ma też problem ze swoją młodzieżą no w porzadku. Tylko ja od 25 lat mieszkam w Niemczech i nie musze pisac doskonale po polsku. ciekawe czy Ty masz chociaz jeden jezyk obcy opanowany do 100% i mowisz nim bez akcentu?? mysle ze nie.

Wiesz, ja się palę ze wstydu, widząc rodaków nie umiejących pisać po polsku (jak Ty) i to jest takie bardzo POLSKIE wysmiewac sie z innych, wywyzszac sie itp. ZAL.PL

Gość ja pracowałam
no niestety nie miałam kontaktu z patologią tylko z ,,normalnymi ludzmi'',no i właśnie z takich rodzin były te wredne dzieci,jeśli tyle lat mieszkasz za granicą to nie powinnaś brać udziału w dyskusji,bo już nie jesteś polką

i jak najbardziej POWINNAM brac udzial w tej dyskusji bo pracuje z rodzinami z Polski i niestety wszystko sie sprawdza :-) powtarzam : mieszkam od 25 lat w Niemczech wiec chyba wiem wiecej niz Ty o mlodziezy tutaj. gowno wiesz i gowno widzialas dziecinko przyglupia. a czy ja jestem Polka czy nie to po 1 nie Twoja sprawa a po 2. nie mysle ze pracujesz w urzedzie ktory decyduje o moim obywatelstwie prawda???? a po za tym obojetnie jakie mam obywatelstwo ( a mam obydwa) mam prawo udzielac sie w kazdej dyskusji. nie wierze ze masz 25 lat doswiadczenia w pracy z mlodzieza najrozniejszych nacji jak ja ! a Profesorowie na uczelniach nie wymyslaja sobie teorii z doopy wzietych jak takich ze Polacy bija swoje dzeci. i powtarzam: jesli pracowalas z dziecmi i rodzinami za granica to wiesz ze ludzie bijacy swoje dzieci to patologia i ze nic dobrego z nich nie rosnie. i to nie wazne skad te dzieci pochodza.

"no i właśnie z takich rodzin były te wredne dzieci," nie ma wrednych dzieci sa tylko wredni dorosli ty pedagogu od 7 bolesci. przypuszczam ze mylas kible w jalis rodzinach za granica i ich dzieci daly tobie dobrze popalic...

Gość refvtgfrtgfdtgh
jakie pokolenie klapsowane? - przeczytaj może własne posty, same wyzwiska i Ty piszesz o wywyższaniu się innych? Weź słownik i sprawdź, co to hipokryzja :O Żal.pl. Znam dwa języki obce, tylko nie rozumiem, za czym to ma być argument. Na fakultety może się policytujemy? Albo na miejsce zamieszkania. Skoro nie potrafisz uargumentować swojego stanowiska inaczej :P

krytykowalas mnie ze Tobie wstyd ze po polsku nie umiem dlatego napisalam ze od 25 lat mieszkam w DE i uwierz mi ja sie nie nasmiewam z ludzi ktorzy nie znaja po tylu latach swojego jezyka. wiec czego teraz ode mnie chcesz? zegnam bo nie mam tobie nic do powiedzienia

Gość ja pracowałam
cos Tobie powiem tepy czlowieku. Studiowalam w Niemczech Pedagogike no to gratuluję Ci wykształcenia,mój 20 letni syn mówi,że ludzie ,którzy nie wiedzą co ze sobą zrobić to studiują pedagogikę pracowałam jako opiekunka osób starszych ,oczywiście kible też zdarzało mi się szorować i nie widzę nic w tym złego,a dzieci w tych domach nie było

Gość refvtgfrtgfdtgh
Krzyżyk na drogę, chyba nikt nie będzie tęsknił. :P

Gość jikjnkmd
"cos Tobie powiem tepy czlowieku. Studiowalam w Niemczech Pedagogike i o malo sie nie spalilam ze wstydu kiedy profesor na wykladach opowiadal o praktykach wychowywania dzieci w Polsce Powiedzial doslownie ze dzieci w PL sa bite" studiowałas to ty chyba w koziej wólce, zaden człowiek z wykształceniem by tak nie powiedział. takie kategoryczne stwierdzenie brzmi co najmniej smiesznie, bo z tego idzie wywnioskowac ze wszystkie dzieci w Polsce sa bite. to tak jakby powiedziec ze wszystkie Ukrainki to kurwy, Czesi to alkoholicy a Niemcy biją swoje żony. moja droga w kazdym kraju jest przemoc wobec dzieci, nawet w tych twoich zakichanych niemczech. tam przeciez ojcowie gwałca swoje corki i trzymaja je w piwnicy. zreszta nie od dzisiaj wiadomoze najwiecej chorob psychicznych maja mieszkancy Austrii a Niemcy im w tym nie ustępują.

no to gratuluję Ci wykształcenia,mój 20 letni syn mówi,że ludzie ,którzy nie wiedzą co ze sobą zrobić to studiują pedagogikę hahahaaaaaaaaaaaa W POLSCE LUDZIE KTORZY NIE MAJA CO ZE SOBA ZROBIC STUDIUJA PEDAGOGIKE ALE NIE W NIEMCZECH WIDZE GOWNO WIESZ ALE AKURAT WSZYSTKO ROZUMIEM DZIEWCZYNO PRZYGLUPIA JESTEM OD 25 LAT URZEDNIKIEM W JUGENDAMT KOLONIA ZAL MI CIEBIE ALE PRZYNAJMIEJ WIEM Z KIM MAM DO CZYNIENIA pracowałam jako opiekunka osób starszych ,oczywiście kible też zdarzało mi się szorować i nie widzę nic w tym złego,a dzieci w tych domach nie było A W NIEMCZECH LUDZIE KTORZY NIE MAJA ZE SOBA CO ZROBIC MYJA KIBLE I OPIEKUJA SIE STARCAMI BO NIKT TEGO ROBIC NIE CHCE DZIEKUJE ZA GRATULACJE ZASLUZYLAM NA NIE A TY JAK MOWILAM GOWNO WIESZ I GOWNO WIDZIALAS RAZEM ZE SWOIM SYNKIEM IDZ MYJ KIBLE BO NIC INNEGO NIE POTRAFISZ

Gość refvtgfrtgfdtgh
Boże, i tacy ludzie kształtują za granicą obraz Polaków :O I ktoś im daje dyplom ukończenia studiów. I co najgorsze - tacy ludzie pracują z dziećmi! Masakra :O