Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanamamaaaaaaaaaa

Maz dal klapsa dwuletniej coreczce

Polecane posty

Czy wy, bando frustratek, naprawdę nie macie co robic, tylko wrzeszczec i spierac się o pierdoły:O? Niech lepiej każda z was pilnuje własnego nosa a jednoczesnie ma oczy i uszy szeroko otwarte na krzywde innych zamiast zapędzac sie mentorsko - moralizatorski ton🖐️

Gość jakie pokolenie klapsowane?
tak dokladnie ktos nam daje dyplom abysmy pracowali z taka patologia jak ty. i gdybym slyszala o takim przypadku jak autorka albo ta druga kobieta ktorej maz zneca sie nad 14-miesiecznym dzieckiem to od razu mialyby one problem i nadzor nad soba. i tak ma byc.

Gość refvtgfrtgfdtgh
To musi być prowo, normalnie nie wierzę. 1/10.

Boże, i tacy ludzie kształtują za granicą obraz Polaków" za granica ksztaltuje obraz Polakow taka patologia jak ty i autorka i wielu innych tutaj znecajych sie nad dziecmi... ja tego obrazu nie ksztaltuje bo ja dzeci nie bije.

Gość delmaaaaaaaaa
KRZYK, podniesiony głos bywa gorszy od klapsa, uwiercie :o a wszystko to jest oznaką BEZRADNOŚCI i nie przynosi efektów, bo dziecko jest zastraszane

Gość refvtgfrtgfdtgh
Z dziećmi też tak pracujesz? Krzycząc i wyzywając od głupich, patologii i wysyłając je do mycia kibli, gdy cokolwiek idzie nie po Twojej myśli? Jakoś nie wierzę, że skoro nie potrafisz się opanować w normalnej rozmowie, to jesteś w stanie się ogarnąć przy dzieciach, które potrafią być o wiele bardziej denerwujące. Szkoda, że nie czytasz tego, co piszesz. I nie, ja nie biję dzieci.

Gość ja pracowałam
tak pięknie się wysławiasz ,że żal mi Ciebie kobieto,dzięki takim jak Ty ,tak właśnie widzą polaków za granicą może nie wiesz,ale ludzie z wykształceniem też pracują za granicą fizycznie,życie w naszym kraju jest dosyć ciężkie ,wiem za co się biorą niemcy ,bo to śmierdzące lenie dzięki mojemu szorowaniu kibli,moje dzieci mogą spokojnie studiować w Polsce , a do czego ja się nadaję lub nie ,to już nie Tobie oceniać

Z dziećmi też tak pracujesz? Krzycząc i wyzywając od głupich, patologii nie ale z doroslymi bo mam do tego prawo. pisalam ze pracuje w Jugendamcie w Kolonii i pracuje z rodzicami tych niby wredynych dzieci. nie dzieci sa problemem tylko wlasnie dorosli. nikogo do mycia kibli nie odsylam szanuje kazda prace to ty wysmialas moje wyksztalcenie i wybacz ale zycia ci nie wystarczy zeby dojsc do tego czego ja doszlam w obcym kraju. Ty pisalas ze ludzie ktorzy nie maja co ze soba zrobic studiuja pedagogike a ja tobie napisalam co robia ludzie w DE ktorzy nie maja co ze soba zrobic -myja kible. wiec lepiej sie zastanow o czym mowisz kobieto..

tak pięknie się wysławiasz ,że żal mi Ciebie kobieto,dzięki takim jak Ty ,tak właśnie widzą polaków za granicą może nie wiesz,ale ludzie z wykształceniem też pracują za granicą fizycznie,życie w naszym kraju jest dosyć ciężkie ,wiem za co się biorą niemcy ,bo to śmierdzące lenie dzięki mojemu szorowaniu kibli,moje dzieci mogą spokojnie studiować w Polsce , a do czego ja się nadaję lub nie ,to już nie Tobie oceniać nie wlasnie dzieki tobie Polacy sa tak widziani a nie dzieki mnie skarbie. bo ja tu do czegos doszlam. i nie tobie lub twojemu synkowi oceniac do czego nadaja sie studia pedagogiki w DE. bo zielonego pojecia nie masz. od 25 lat jestem tutaj urzednikiem wiec wiesz ciesz sie lepiej ze sa tacy Rodacy jak ja a nie tylko tacy jak ty szorujacy kible i bijacy swoje dzieci.

Gość refvtgfrtgfdtgh
"ciesz sie lepiej ze sa tacy Rodacy jak ja" Wybacz, nie jestem w stanie :D Chyba to jednak prowo...

Gość PROWO na 6 stron !!!!!!!!!!!
1 . tak bić 2. nie bić I tak pierdolicie 6 STRON !!!!!

Gość ja pracowałam
nie Ty pierwsza i nie ostatnia na tym forum,której się zdaje,że jest kimś lepszym tylko dlatego,że mieszka za granicą w odróżnieniu od Ciebie potrafię z ludzmi rozmawiać bez obrażania ich , sama zaczęłaś słowami przypuszczam ze mylas kible w jalis rodzinach za granica i ich dzieci daly tobie dobrze popalić nikogo do mycia kibli nie odsylam szanuje kazda prace to ty wysmialas moje wyksztalcenie i wybacz ale zycia ci nie wystarczy zeby dojsc do tego czego ja doszlam w obcym kraju. faktycznie można być dumnym z takich rodaków,chylę czoła przed szanowną panią

nie ja ciebie obrazalam tylko ty mnie twierdzac ze tylko osoby ktore nie maja co ze soba zrobic studiuja pedagogike. cofnij sie i przeczytaj co sama pisalas. zal mi ciebie dziewczyno :-O i dziekuje bardzo za chylenie czola przede mna :-) faktycznie nalezy mi sie. :-) jest jeszcze jedna roznica miedzy Polakami a Niemcami. Niemiec nie wysmiewa sie z czej egos wyksztalcienia tak jak Ty to zrobilas wiesz? i to nie prawda ze Niemcy sa leniwy. To najbardziej pracowity narod na tym swiecie. Tylko Niemiec wyksztalocony kiblow myc nie bedzie. Bo z jakiej racji? a jesli przyjezdzaja Polki ktore ani be ani me po niemiecku nie umieja i chca myc kible za marne pieniadze to kto im broni? bawi mnie bardzo gadanie ludzi ktorzy zielonego pojecia o niczym nie maja tak jak ta twoja glupia gadka ze ktos kto nic nie umie studiuje pedagogike. powtarzam to nie Polska!

Gość Pssytttt
Prowo nie prowo, ale widać jakie poglądy mają Polacy... Jak łatwo leci im ręka do bicia dzieci. A potem użalają się nad losem Madzi z Sosnowca...

Ja z reguły nie jestem przeciwko przyłozeniu nieznosnemu dziecku gdy naprawde swiadomie cos zbroi , ale w jednej kwesti jestem przeciwko stosowaniu kar cielesnych gdy ewidentnie widac ze one nie przynoszą oczekiwanych rezultatow, gdy dziekco jeszce bardziej napawa sie gniewem,agresją i tym bardziej robi na zlosc, wtedy trzeba zaprzestac stosowania kar fizycznych i znalezc szybko inne na ich miejsce,to po pierwsze.Istnieje taka grupa dzieci do ktorej nie mozna klapsami/laniem dotrzec bo to jest jak dolanie oliwy do ognia.Moja pierwsza cora aktualnie juz pelnoletnia jak byla dzieckiem potrafila na tylek zebrac łape i odrazu sie uspokajala.Moja druga corka wlasnie jest w tej nie licznej grupie do ktorych lepiej z reka sie nie wychylac, i wobec NIE MA karcenia cielesnego bo by to powodowalo odwrotny efekt od zamierzonego,nie ten typ ze po klapsie by sie uspokoila, jeszce bardziej by w nerwy wpadla,i to bez sensu.Nie kazde dziecko nalezy karcic "biciem",,bo nie na wszystkie to uspakajająco dziala, są dzieci ktore jeszce bardziej to rozjusza,wiec trzeba z tym skonczyc Po drugie ,mimo ze nie jestem przeciwniczką klapsów (lecz jak wymieniłam ,nie na wszystkie dzieci to dziala) i, to jednak jestem zdania ze 2letniemu dziecku dawac klapsy za to ze sie bawilo i nie chcialo przyjsc do taty sie ubrac jest nie na miejscu,i to jest bląd faceta Przylac mozna dac za cos powazniejszego a nie za to.To nie jest wybieganie na ulice czy uciekanie ci po podworku.Jaki problem byl podejsc do dziecka i bez dyskusji zacząć ją ubierac?i po co ta reka poleciala?Przesada Poza tym,uwazam ze bardziej juz takiemu szkolnemu dziekco mozna przylozyc za brak posluchu niz temu 2 latkowi ,ktore akurat sie bawilo

Gość ja pracowałam
jakie pokolenie klapsowane? i dziekuje bardzo za chylenie czola przede mna faktycznie nalezy mi sie wiesz kobieto co to jest sarkazm ? Niemiec nie wysmiewa sie z czej egos wyksztalcienia tak jak Ty to zrobilas wiesz? Twoja wypowiedz o szorowaniu kibli o 20.04 moja odpowiedz o 20.15 więc sama się cofnij w czasie jeśli chodzi o ścisłość to kibli nie musiałam szorować bo byli od tego inni ,ale nie widzę nic w tym złego , pewnie byś się zdziwiła do czego ja doszłam pracując jako opiekunka ,i wcale nie za takie małe pieniądze bawi mnie bardzo gadanie ludzi ktorzy zielonego pojecia o niczym nie maja tak jak ta twoja glupia gadka ze ktos kto nic nie umie studiuje pedagogike. no i widzę,że potrafisz czytać ze zrozumieniem

ja pracowalam. dajmy sobie spokoj ok? przekrecasz wszystkie fakty itp itd i mnie sie juz nie chce o niczym z toba rozmawiac. nudzisz mnie po prostu. opiekunka starcow do niczego nie dojdzie bez wykszalcenia NIEIECKIEGO i bez jezyka NIEMIECKIEGO wiec nie bajeruj mi dobrze? dziekuje za rozmowe i zegnam.

Hmm,gdybyscie pomieszkali troche we Włoszech to zobaczylibyscie że nie tylko klaps w tyłek, ale policzkowanie dzieci jest tam na porządku dziennym (nie podoba mi sie to bardzo), nie mniej jednak polski Naród jest uwazany za zwolennikow trzymania twradej reki tzw KinderSztuby, zetknelam sie z takimi opiniami niejednokrotnie, i cóż ,trudno zaprzeczyc.Raczej Polskie rodziny przewaznie nie cackają sie nad dziecmi i dosyc surowo je wychowują,w porównaniu do Skandynawi,czy WB

Gość Pssytttt
Moje dziecko ma 5,5 roku i NIGDY nie dostało klapsa! Jest grzeczne, nie ucieka mi, sprząta pokój itp. I jakoś dało się bez klapsa nauczyć by nie wybiegało na ulicę.

Pssytttt Moje dziecko ma 5,5 roku i NIGDY nie dostało klapsa! Jest grzeczne, nie ucieka mi, sprząta pokój itp. I jakoś dało się bez klapsa nauczyć by nie wybiegało na ulicę. a no wodzisz jednak mozna. ".Raczej Polskie rodziny przewaznie nie cackają sie nad dziecmi i dosyc surowo je wychowują,w porównaniu do Skandynawi,czy WB" wlasnie o to mi chodzi.

Gość ja pracowałam
dawno już był czas na Ciebie ,żegnam Ps.Wykształcenia niemieckiego nie mam,ale język znam doskonale. Jeśli tego nie wiesz,to zdobyte w polsce kwalifikacje w zupełności wystarczają,żeby dobrze zarobić za granicą,jeśli chodzi o opiekę. DOBRANOC

Ps.Wykształcenia niemieckiego nie mam,ale język znam doskonale. Jeśli tego nie wiesz,to zdobyte w polsce kwalifikacje w zupełności wystarczają,żeby dobrze zarobić za granicą,jeśli chodzi o opiekę. DOBRANOC wiem co to znaczy znac jezyk doskonale skarbie. jak pisalam jestem tu od dziecka t.z od 25 lat wiec mysle ze Ty nie wiesz co to znaczy znac jezyk doskonale. jak na polskie warunki to owszem mozesz zarobic dobrze ale to wszystko. NIEMIEC Z WYKSTALCENIEM NIEMIECKIM ZARABIA 3 RAZY CO TY KIBLI MYC NIE MUSI twoje w PL zdobyte kwalifikaje wystarczaja zaledwie do mycia kibli i prowadzenia pacjenta na kibel i go nakarmic . Nie masz nawet prawa do podawania lekarstw itp. i nic wiecej to nie jest warte. ale co bede sie z Toba klocic :-) bez sensu. chcesz mi udowodnic jaka kariere zrobilas w DE daruj sobie

Gość Pssytttt
Ja po prostu kocham swoje dziecko i uważam, że bicie i miłość nie mogą iść w parze. Nie chcę by dziecko słuchało się mnie ze strachu. Traktuje swoje dziecko jak siebie. Nie robię swojemu dziecku tego co mnie by bolało i sprawiało przykrość. To tak jakby mnie mój mąż trzasnął w tyłek bo jest silniejszy, a ja nie chciałam czegoś zrobić...

pssyt - i o to chodzi nie ma co porownywac dzieci z innych krajow, zobaczcie sami dlaczego w Londynie i poza nim byly zamieszki latem w ktorych braly udzial nawet 7-8letnie dzieci ja sie pytam-gdzie byli wtedy ich rodzice??? nie wiedza co dzieci robia latem jak nie ma szkoly?! zero kontorli!!! i czyja to wina? klapsa czy nieodpowiedzialnego rodzicielstwa? tutaj nie pracuje sie nad dziecmi, nie rozmawia z nimi, wiele bledow popelniaja dorosli,ale nie uwzam ze bledem jest brak przemocy fizycznej, bledem jest brak rozmowy z tymi dziecmi, brak milosci, brak zainteresowania rodzicow, korzy zamiast spedzic z dzieckiem czas wola dac mu kieszonkowe by sie gdzies z domu ulotnilo... chcecie czy nie, tak wyglada rzeczywistosc w UK i uwazam ze mozna bez klapsa wychowac dziecko-czula opieka rodzicielska, zainteresowanie i milosc to jest odpowiedz

wypowie sie jedynie tylko jescze jako matka i kobieta nie wiem jak mozna bic kogos kogo sie nosilo 9 miesiecy pod sercem nie wiem jak mozna dawac klapsy wlasnemu dziecku malenkiemu ktore cie kocha chce tylko milosci Twojej i nie rozumie dlaczego go bijesz i klapsa dajesz. nie wiem jak mozna........... to tak jakbys bila i krzywdziala sama siebie. nie mowiac juz o tym ze takie malenstwo 2-letnie jest takie male i kruche ze jak dmuchniesz to juz upadnie... i nie rozumiem jak moze Ojciec krzyczec na 14-miesieczne niemowle dzeicko ktore potrzebuje Ojca i Matki aby przezyc i nauczyc sie zyc. nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem.

i nigdy nie zrozumiem jak matka moza zgadzac sie na to ze ojciec bije i krzyczy na dziecko.

ta cala przemoc fizyczna siedzi w doroslych i jest niestety wyladowywana na dzieciach, a dorosli nazywaja to twarda reka, wychowywaniem tak naprawde sa bez serca, zakompleksionymi nieudacznikami zyciowymi a ich wlasne dzieci sa dla nich jak worek treningowy jedni pozwalaja sobie na klapsa a inni leja kablem, ale w jednym i drugim przypadku chodzi przeciez o bicie slabszego

Gość ja urodziałam
jakie pokolenie klapsowane? jesteś nawiedzona i zapatrzona w czubek własnego nosa. Nie czytasz czyichś wypowiedzi dokładnie i robisz fałszywy zamęt. Aż przekopałam topic, żeby sprawdzić, co to za sytuacja z tym dzieckiem co ma 14 miesięcy i wyraźnie pisze ta matka, że dziecko nie zostało uderzona, a ojciec się odgraża na przyszłość, a ona na to nie pozwala absolutnie i nawet napisała, że uważa, że ich związek się źle skończy. Gdzie Ty tam widzisz katowanie i jej przyzwolenie? Strasznie zarozumiała z Ciebie pannica co szuka fałszywej sensacji, żeby się wymądrzać... :O Odrobina pokory, dziewczyno.

ja urodziałam nie uderzyl ale znecal sie inaczej nad tym 14-miesiecznym dzieckiem. nie mam tobie nic do powiedzienia. przykro mi.