Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfyvugbihnojim

wstydzę się wychodzić na ulicę

Polecane posty

Gość cfyvugbihnojim
bo mam certyfikaty językowe. co w tym dziwnego?

Gość yuyuyuwww
myślałam, że trzeba miec do tej pracy jakies uprawnienia

Gość cfyvugbihnojim
zależy dla kogo pracujesz. w większości firm wystarczy przejść pozytywnie egzamin wewnętrzny i wylegitymować się odpowiednim certyfikatem językowym. zresztą ja tłumaczę teksty z dość "oryginalnych" języków.

Gość yuyuyuwww
to w sumie fajna masz prace, pewnie jestes z Warszawy, tam jest sporo pracy

Gość cfyvugbihnojim
tak, mieszkam w Warszawie, ale tego typu pracę można wykonywać z dowolnego miejsca. wszystko robisz przez komputer.

Gość mam 2 naprawde bardzo grube
znajome. jedna bedac juz bardzo gruba zrobile tzw kariere, jest to osoba publizna, moze nie az tak znana, ale na pewno z tych, co to "wypada znac" w pewnych kregach. Ubiera sie z jajem, wrecz ekstrawagancko ,ma meza , ktorego kazda chuda moze pozazdroscic(poznala juz, jak byla gruba), fajne dziecko. Druga ma meza, dzieci, kochankow a przynajmniej adoratorów ,zero komplesów, za to urok osobisty i zniewalakjacu usmiech i sposob bycia i nmnoestwo znajomych Nie wiem ile waza dokladnie, ale na pewno powyzej 100kg. Masz byc pewna siebie i mila dla ludzi - to podstawa!!! No i masz byc KIMS. chodzi o to,zeby twoja osobowosc byla wazniejsza, niz ki;logramy. Wez np taka Gosie Baczyńska, ktora rzadzi chudymi modelkami...

Gość cfyvugbihnojim
bo sama nadwaga nie determinuje życia człowieka. tu nie chodzi tylko o nadprogramowe kilogramy, ale o wrażenie własnej wartości.

Gość yuyuyuwww
Ten aktor co grał w Klanie- Rafalskiego, to za młodu podobno był gruby. I mówił, że mimo ze schudł i wyprzystojniał, nadal ma kompleksy związane z wyglądem. Ale z drugiej strony, istotnie lepiej starac się robic cos jak się ma nadwage, bo trudno miec poczucie wartosci ok., jak w kółko się słyszy głupie docinki. Poza tym, akurat otyłosc jest cholernie nieprzyjemna

co do poczucia wartosci - pomysl, jak wiele jest glupszych, mniej ciekawych kobiet- i chodza po ulicy. Masz sie ladnie ubrac, umalowac i wyjsc- naprawde wiekszosc ludzi ma wlasne problemy i dla nich wazne jest nie to, jak wygladasz, a to , jaki jest twoj stosunek do nich, czy sie interesujesz ich zyciem, czy jestes sympatyczna, wesola, czy masz zainteresowania, czy cos skorzystaja ze znajomosci z toba, czy czegos sie nauczą. A z tym facetem , co sie w nim kochasz -KAZDA- chuda,czy gruba przezywala na ogol jakies beznadziejne zauroczenia - przejdą! Poznnaj wiecej ludzi, wyjdz,zmienisz temat, zapomnisz. A swoja droga, ile wazysz - bo moze w ogole przesadzasz? A dlugie rekawy w upal - no i po to jest moda,zeby tuszowac to, co mniej fajne. Sama mam grube ramiona, nikt nie musi o tym wiedzic, wiec nosze rekawy, zyje, w czym problem?

Gość cfyvugbihnojim
nie wiem, ile ważę, bo wagi w domu nie mam. spróbuję coś zmienić, bo samo użalanie nic nie da. dziękuję wszystkim dziewczynom za pomoc, naprawdę jesteście wspaniałe :)

u mnie w druga strone - bylam na ogol piekna i szczupla , teraz raczej gruba, ale jakos to do mnie nie doszlo - no i dobrze - bo nie mam kompleksow, czuje sie ladna, nikt mi nie dokucza, faceci mnie lubia. No i zawsze mam fajne ciuchy i odpowiedni makijaz.

a jaki nr ciuchow kupujesz?

Gość cfyvugbihnojim
44-46

Gość COSCOS
przestan . nadwaga nie jest czyms najgorszym w zyciu, prawda? niektorzy ludzie maja naprawde zle zycie np. z powoodu jakiejs choroby. puki jetes mloda to powinnas cieszyc sie zyciem i nie zwracac uwagi na to co mowia inni...

wiesz co, nie rozsmieszaj mnie ze swoim 44-46. msm 46-48 a 44 od wielkiego swieta.Jestem dusza towarzystwa, mam swietnego meza, kupe znajomych.Trzeba sie umiec ubrac -jest mnostwo mozliwosci - np czarne spodnie i gora , na to jakies odlotowy szal albo lejące sie rozpinane wdzianko, odjazdowa bizuteria. Twoj problem nie w rozmiarze, bo to zaden rozmiar, mysle,ze jakbys byl chuda, te byc sobie cos wydumala,Kopa i wychodz z domu

Gość cfyvugbihnojim
dziękuję :) chyba tego było mi trzeba. :)

przed każdym wyjściem szykuję się jakieś 3 godziny, a jak już wyjdę to jest wielki stres kto na mnie patrzy i co myśli, mam otyłość I stopnia i od 13.07.2012 próbuję już ostatni raz z nią walczyć, zaczynam dietę Dr Bardadyna od jutra, zapraszam do wsparcia. A tak w ogóle, to głowa do góry, los chciał, że tu trafiłaś, wspierajmy się i wszystkie coś zrzucimy, i spotkamy się w następne wakacje w sukienkach ;-D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5292755 to mój pierwszy temat

Gość cfyvugbihnojim
Dobra dziewczyny, postanowiłam coś zmienić. Po pierwsze umówiłam się jutro ze znajomymi. Po wtóre spotykam się z facetem, który wcześniej do mnie napisał. a po trzecie- będę częściej wychodzić z domu i nie nakręcać się na czarne myśli. co ma być to będzie, ale nie mam zamiaru przeleżeć tego życia w łóżku. Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze i podpowiedzi :)