Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiaKaLaSa

Jest was duzo ale chce zaczac swoj .. Dieta! Od dzis kto sie dolaczy?

Polecane posty

Hej! Jak tam dieta? Ja mam jeszcze tylko 10 dni do przyjazdu M. postanowiłam zrobić sobie przez ten czas dietę jabłkową, przyda się trochę przeczyścić organizm :) Kupiłam sobie mega pakę ciuchów na allegro i wreszcie czuję się trochę piękniejsza :D No i do tego wreszcie słonko wyszło :) Pozdrawiam :*

Hej! u mnie czas szybko leci! jeszcze tylko 2 tygodnie :) kupiłam wczoraj tą wagę, weszłam do domu to musiałam od razu przetestować! 73,6 : ) Agusia2402 - ja dziś nie śniadanie zjadłam jabłko, a wczoraj na kolacje 2 :P będziesz na samych jabłkach? ja byłam jakiś czas temu przez 2 dni :). Nie boisz się kupować na allegro? tzn chodzi o to,czy będzie dobrze leżeć czy nie :P ja z tego względu tam nie kupuję, a tak poza tym uwielbiam chodzić po sklepach :D. ps. jesteś piękna :) każda kobieta na swój sposób taka jest. Wzajemnie :)

Gratuluję wagi, tej która spadła i tej kupionej też :) Jeśli wytrwam to chciałabym na samych jabłkach, ale ponieważ córkę muszę karmić normalnie to chyba niestety coś tam skubnę :/ Co do zakupów na allegro to zawsze sprawdzam dokładne wymiary ciuchów. Tylko niestety ze spodniami mam mega problem ponieważ mam mały tyłek, prawie wcale bioder, ale za to grube uda i wielki brzuch. Więc spodnie jakie by nie były leżą na mnie beznadziejnie :( Teraz kupiłam 43 ciuszki za 52 zł i jestem zadowolona bo są świetne, a do tego część jest firmowa. Ja też lubię chodzić po sklepach ale z moją córką nie bardzo się da :/

Dziękuje! :) Mimo wszystko życzę powodzenia. Zawsze możesz zjeść obiad dietetyczny, a na resztę jabłek, to też na pewno coś da! :) Cieszę się, że jesteś zadowolona :) ja w ogóle nie chodzę w spodniach, bo nie lubię.. jak dotrwam do 65 kg to może się przełamię.. Poczekaj aż wydorośleje, też wpadnie w szał zakupów, w końcu to kobietka! :D

A ja nie lubię krótkich spódniczek i sukienek ale to przez te moje nogi :/ No tak tylko zanim wpadnie w ten szał to ja już będę "starą babą" :D

A moje nogi nie są najgorsze, zawsze w brzuch idzie :(, wszyscy mi mówili, że nie wyglądałam na 85 kg.. oczywiście to już przeszłość :) Wczoraj zjadłam jabłko i kisiel, bo przy tym gorącu nie chciało mi się nic jeść.. i wypiłam 2 szklanki zielonej herbaty, siusiu robiłam co jakieś 10 minut :P Dziś 2 śliwki, bo jadę do chłopaka, a zapowiedział mi, że zrobił leczo specjalnie dla mnie. Zobaczymy co tam wykombinował :P Troszkę mu zaczyna przeszkadzać, że dalej mam dietę, bo też się przy mnie ogranicza, ale stara się :). A jakie macie plany na dziś? :)

Ja narazie zjadłam dwa jabłka, a co będzie dalej to nie wiem, bo córce zrobię placki z kaszy manny i pewnie zjem chociaż jednego :/

Pierwszy raz robiłam takie placki i dziewczyny polecam bo są pyszne, tylko chyba nie zbyt dietetyczne :/ Zjadłam jednego i korci strasznie na drugiego ale nie zjem :)

Gość 198736t5r5
a mozna przepis na te placki? - dziekuje :)

Gość 198736t5r5
o dziekuje zaraz poczytam i jutro zrobie na 2 sniadanie , dziekuje

Gość 198736t5r5
fajny przepis a ciekawe jak by dodoac troche startego jablka i cynamon tez mozna by na odmiane takie upiec

Gość srututumajtkizdrutu
Hej dziewczyny jak moge to tez chetnie sie przylacze :) .. startowalam z 57 teraz jest 55 a moj cel to przynajmniej 47 a moj wzrost to 153cm.. jak narazie to moja dieta molega na mniej zrec i nie jedzeniu wieczorami .. mam pytanko co myslicie o takich cwiczeniach na xbox your shape cos takiego albo zumba dance ?? ja nie jestem milosnikiem cwiczen ale cos wesolego zywego polaczonegfo z zabawa mysle ze daloby rade

Gość srututumajtkizdrutu
Hej dziewczyny jak moge to tez chetnie sie przylacze :) .. startowalam z 57 teraz jest 55 a moj cel to przynajmniej 47 a moj wzrost to 153cm.. jak narazie to moja dieta molega na mniej zrec i nie jedzeniu wieczorami .. mam pytanko co myslicie o takich cwiczeniach na xbox your shape cos takiego albo zumba dance ?? ja nie jestem milosnikiem cwiczen ale cos wesolego zywego polaczonegfo z zabawa mysle ze daloby rade

Ja mogę dołączyc;) Także jestem na "diecie" jeżeli mozna tak to nazwac;) Mianowicie, skorzystałam z porady dietetyka jakies 2 miesiace temu, od tego czasu mialam przez miesiac diete za darmo. Chociaz nie wiem czy nazwac to dieta, raczej racjonalnym odzywaniem, bo nie brakuje mi zadnych skladnikow mineralnych, nie chodze głodna, mam dobre samopoczucie. Na chwile obecna spadłam z 65 kg do 61 kg, jednak z racji ze pojechalam na wakcje niestety powróciłam do wagi 63,5 kg. Zaczynam od nowa;) Trzymajcie kciuki za mnie;) Purcia

Witajcie dziewczyny :) 198736t5r5- pewnie też będą pyszne, ale ja jednak następnym razem dodam tej cytryny :) nesscafe- może dlatego trudno Ci je zrzucić bo masz już wagę prawidłową :)

Dziewczyny przypominam że jutro poniedziałek czyli ważenie :) Pozytywnenastawienie- Ty się pewnie teraz ważysz codziennie prawda? ;)

Ja też pamiętam o jutrzejszym ważeniu i rano zamelduję co i jak:) Pozytywne nastawienie- gratuluję osiągnięć, super, że jesteś taka wytrwała, dla mnie to ostatnie 0,5 kg jest najgorsze- zobaczymy jutro;) co pokaże waga. A chciałam zjechać do 52 kg. Może się uda- zobaczymy...

damradę- dawno Cię nie było. Ale nie zaniżaj sobie już tego celu bo jeszcze anorektyczką zostaniesz ;)

Agusia2402 - tak ważę się codziennie, bo mnie tak korci :( ale mama mnie za to bardzo krytykuje, bo później jej ciągle narzekam, że nic nie widać, chociaż tylko ja mam takie odczucie, bo jak zobaczyli mnie dziś rodzice chłopaka, to byli w wielkim szoku :) i dla nich jestem już chudziutka :P :P damradę - fajnie, że jesteś! i dziękuję! taka waga to marzenie hehe :) jutro przeczytam więcej, bo jestem tak zmęczona.. a zjadłam dziś 2 śliwki, leczo, jabłko + dwie kawy. pozdrawiam :*

Agusia:)- co do anoreksji to nie ma obaw, sprawdzałam swoje BMI i musiałabym mieć sporo poniżej 48 kg, aby zacząć się obawiać o zdrowie. Poza tym ja nie stosuję jakieś konkretnej diety, tylko ograniczyłam węglowodany i tłuszcze, no i wprowadziłam ruch-typu rower,góry. Nie chciałabym doczekać się efektu jo-jo, dlatego staram się odchudzać spokojnie i z głową. Pozytywne nastawienie- fajne jest uczucie, kiedy ludzie zauważają, że schudłaś- to na pewno motywuje do dalszego wysiłku:)

wiam ' Agusia , ak waga prawidlowa ale na brzuchu jest masa tluszczu i brzydko to wyglada, :) ja na razie kawe pije

damradę - bardzo fajne! :) :) a jeszcze fajniejsze jak przymierzam ciuchy które były małe :) nesscafe123 - pijesz kawę na pusty żołądek? to bardzo niezdrowe.. moja mama nabawiła się choroby, i do tej pory nie może jej pic.. co tam macie na dziś? ja właśnie zjadłam jabłko, teraz piję zieloną herbatę z cytryną, na obiad kisiel, po obiedzie pewnie kawa, a na kolację 2 śliwki lub jabłko :) :) albo w ogóle :P

damradę- wiem żartuję tylko :) pozytywnenastawienie- ja też ważyłam się codziennie jak kupiłam wagę, teraz mi to minęło :) Ja dzisiaj jak narazie zjadłam tylko biały ser. Jednak jakoś nie umiem na samych jabłkach :/ nesscafe- może rób A6W, albo kręć hula hopem Zgłaszam że waga pokazała 75,8 :) A jak tam u was?

Agusia2402 - mam nadzieje, że mnie też to minie :) postanowiłam, że zważę się dopiero w środę (oprócz dzisiaj) :P Mi waga pokazała 72,8. Dziewczyny, a ważycie się od razu jak wstaniecie czy po jakimś czasie? :)