Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oh karol

Proszę o powazne odpowiedzi,dziwna sprawa.

Polecane posty

Witam!Otóż poznałem super kobietę,ma 30lat ja 35.Jesteśmy ze sobą dopiero 3miesiace.Układa się super,ona jest szczęśliwa ja również.Ja jestem po przejściach po nie udanym małzeństwie,ona również po nie udanych związkach.Wiec oboje wiemy czego oczekujemy w związku,nawet planujemy małżeństwo (ślub).Problem polega na tym iż odezwał się jej poprzedni chłopak z którym zerwała pół roku temu i zaczoł ja szantażować ze się otruje, powies, ze znajdzie ja na końcu świata, jak do niego nie wróci.Przychodzi do niej pod dom,dzwoni pisze smsy ze ja kocha itp.Moja dziewczyna ma tego już dość,pisała mu ze go nie nawidzi żeby dał sobie spokój.Robiła już prawie wszystko,nie odbiera od niego już żadnych telefonów,to zmienia numery i dzwoni z innych.Gość natrętny okropnie.Wstyd nawet o tym mi pisać,bo ja to bym wiedział co z takim popaprańcem zrobić,ale nie chce się mieszać w jej sprawę.Ja to bym wywiózł gościa do lasu wpie**ol spuścił i gość by się odczepił,ale nie chce tego robić,bo chce żyć normalnie,nie chce robić sobie problemu bo nie chce.Co można zrobić z takim natrętnym pajacem?Dodam że moja partnerka ma juz tego dosyć.Kazałem jej iść na policje że ja nachodzi i nie daje normalnie życ,ale ta nie chce.Co robiić?Jak jej pomóc?Rozmowy nie pomagały.

Gość kisssiststss
niech ona zmieni numer telefonu, najlepiej na zastrzezony po pierwsze, po drugie niech zupelnie nie raguje na jego zachowanie, twoja rola jest taka by zadbac o jej bezpieczenstwo bo jesli on sie do niej zbliza wbrew jej woli moze mu odjebac jak tym swirom co oblewaja kobiety kwasem itp. uwazaj na nia, w razie czego wystapcie o zakaz zblizania sie.