Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatrycze80

Wróżbiarstwo

Polecane posty

Gość gość
Polecam dobrą i sprawdzoną wróżkę Beatę Kalinowską .20lat pracy z kartami .Umów się już dziś na wróżbę WhatsApp 518-945-653.

Gość DoKASIULKA13B
Do Kasiulka13B . Podaj mi namiary do Pana Wróżbity. Pozdrawiam

Gość KasiaNawrocka
Hej wszystkim! Widzę, że większość z Was szuka skutecznej pomocy w magii miłosnej. Sama miałam ten problem i ogromny dylemat 7 miesięcy temu. Zostałam sama na lodzie z małą córeczką i dopadło mnie załamanie nerwowe :( Przez 5 lat byłam w szczęśliwym związku, dopóki jakaś lafirynda nie wpieprzy** się w nasze życie małżeńskie. Mój mąż wówczas poszedł do niej a nas zostawił.. ze wszystkim musiałam poradzić sobie sama. Nie wiedziałam gdzie szukać pomocy, a że moja siostra wierzy bardzo mocno w tarota i magię kart powiedziała, że może mnie zapisać na karty do swojego, sprawdzonego tarocisty. I tak poszłam na spotkanie z Panem Markiem do którego zapisała mnie siostra. Byłam w lekkim szoku po wizycie - jak obcy mi człowiek, jest w stanie wyczytać tyle o moim życiu z kart, które układa przede mną! Byłam mocno zdumiona całą wizytą i jej profesjonalną oprawą. Po przedstawieniu problemu z którym przyszłam Pan Marek zaproponował mi wykonanie uroku miłosnego. Co prawda nie chciałam wierzyć, że takie rzeczy mogą zdziałać jakiekolwiek cuda. No ale po pewnym czasie od wykonania przeze mnie uroku, mogłam być świadkiem diametralnej zmiany, która ogarnęła mojego męża. Nie chciałabym się tutaj Wam rozpisywać o szczegółach, bo nie każdego z Was może to interesować. Jeśli macie chęć to odezwijcie się do mnie w wiadomości prywatnej na mojego maila nawrocka.katarzynaa@wp.pl Mogę podzielić się swoją historią i przekazać co dokładnie musiałam zrobić.

Gość Mariakropka12
Mam na imię Maria -zostałam oszukana kilka razy wydałam mnóstwo pieniędzy powiem szczerze że ponad 50 tysięcy -tak wiem nazwiecie mnie idiotką ale cóż .... Zostawił mnie mnie facet -nie mogłam sobie poradzić z tym wszystkim szukałam ratunku wszędzie nawet za granicą .Co chwilę zamawiałam rytuały to po 1000 to po 2 tysiące I znalazłam wreszcie kogoś kto mi pomógł już z taką myślą znowu mnie oszuka i dupa... ale postanowiłam zaryzykować i napisać .Wierzcie lub nie ale udało się ps -Nie robię tu reklamy dla nikogo bo nie podaje jak się nazywa .I zapłaciłam symobilcznie Jestem tak szczęśliwa piszcie chętnie opowiem wam więcej mariakropka@interia.pl

Gość gość
Ja się nigdy nie interesowałam ale przypadkowo trafiłam na kanał pani Joanny Wiśniewskiej i jestem w szoku. Kobieta jest super ale wychodzi na to że takimi zabawami można naprawdę coś osiągnąć. Nawet myślałam coś tam wypróbować ale się trochę boję.

Gość stefann

Wróżbiarstwo to zawsze kontrowersyjny temat z tego względu ja preferuje raczej horoskopy na przykład ze strony https://www.ahoroskop.pl/horoskop-2020 . Warto sprawdzić szczególnie teraz tuż przed początkiem roku co nas czeka w nadchodzącym roku. Oczywiście trzeba podchodzić do tego z rezerwą ale z ciekawości warto.

Gość Alena

Powiem szczerze, ja miałam wiele przygód z wróżbiarstwem... Niestety, większość na minus, szczególnie jeśli chodzi o karty, miałam pecha strasznego. Natomiast w pewnym momencie na jakimś forum trafiłam na informacje o wróżce, która oprócz tego, że robi wróżby to także i rytuały. Pewnie nie raz i nie dwa obiło się Wam o uszy o niej. Polecę jej stronę, może ktoś znajdzie jakieś informacje dla siebie www.tajemnicetarota.home.blog dodam jeszcze: jeśli obawiacie się ingerencji magicznych można też u tej pani zamówić mandalę. Są one ładowane energią kosmiczną i dlatego są bardzo dobre i przynoszą zmiany w życiach 🙂 Ja zamówiłam rytuał 7dniowy miłosny Kleopatry a na dobitkę właśnie mandalę na związek, był to genialny ruch z mojej strony tak czuję, bo od tamtej pory minęło pół roku a u mnie od około miesiąca jest dobrze... dlatego też się chwalę i polecam!!! Adres bezpośredni do Pani to wiedzmamorska@gmail.com ❤️❤️❤️