Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebieskooki

Jestem niedobry !!!

Polecane posty

może być i 100 naprawdę nie ma to żadnego znaczenia nie przekonasz mnie, że jesteś inny niż dla mnie jesteś chyba, że zauważę to sama

Uff, już byłem gotów przepraszać na kolanach tak długo, aż twoje soki zmieszane z moją ślina utworzą wielką kałużę na podłodze :) Nie próbuję Cię do niczego przekonać. Każdy może oceniać jak mu się podoba i niech tak zostanie.

"zamieniasz się w kucharkę ?" bardzo proszę bez takich skojarzeń, bo w kontekście tego forum to dla mnie jak insynuacja 😠 "czyżby zgubny wpływ psedła?" nie, raczej mój pociąg do wykrywania Twoich pomyłek, np. co do mnie :P "ale konik nei jest wieczny " kolejna z podchodami szantażami ;-) "Zyski (złaszcza te przeznaczane na rozkosze podniebienia) czerpię gdzie indziej." lepiej żebyś ;-)

Oj fikuś nie marszcz się, wiem że byłaś gotowa na takie teksty, ale zacznij je lepiej powoli tolerować dla własnego dobra. ciało ludzkie, seks itd. to powinny być normalne tematy do rozmowy, a nie tabu. I nie ma w tym nic zdrożnego. Naucz się normalnie o tym rozmawiac, bo jak się brunet zjawi, to będziecie mieli kłopot

bardzo proszę że tak powiem..: ke? :P:D

Niebiesko, może Fiku jest ze starej (więc mojej) szkoły uważa że o szczegółach własnego życia erotycznego (w tym fantazjach) rozmawia się z wybranymi (mam na myśli wspólnotę alkowy, ze się tak wyrażę), a obsceniczne opisy najlepiej kobiecie wypada pozostawić bez komentarza :)

"Obiecałaś to poganiaj to zwierze w odpowiednim kierunku" już się dziś tłumaczyłam, ze nie przewidziałam iż Fiku potraktuje to aż tak poważnie, i tak jej spieszno będzie. innymi słowy my mistake, but who's perfect? :)

ludzie jak ludzie widzę i nadcipki mają wysokie aspiracje

"yyyyy ja?" yyyy przecież pisałam, ze "ja" nie :) Niebiesko, nie znałam tego żarto, fajny, muszę sprzedać siostrzeńcowi, w jego imieniu thanks ;-)

Gość ike ty sie lepiej pochwal
czy dalej ci tak kurewsko szybko rosnie twoj nos a moze juz zmalal ? :classic_cool:🖐️

yyyy przecież pisałam, ze "ja" nie mam dziwne wrażenie, że -zupełnie niesłusznie zresztą- inne "ja" miałaś na mysli :P

W końcu "nad" zobowiązuje a to racja cieszę się, że tak szybko odnalazłeś się w (idealnej skądinąd dla ciebie) roli:)

fiku tłumaczyłam gdzieś dlaczego nad owo tłumaczenie zdaje się znajduje się w którymś z twoich paruset temacików szybko znajdziesz :P

neibieski, twój post był w moim odczuciu żenujący, mnie to eni rusza, ale jedynei pokazuje faceta w innym świetle

:D e tam znałam takich (lusia zresztą też :P) którzy takie teksty mieli we krwi:)

Gość Zuzanna Amelia & 30
Ale sie rozpisaliscie. Nie opalacie sie ? Nie plywacie ? Nie zazywacie slonca ?