Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebieskooki

Jestem niedobry !!!

Polecane posty

Wstydzila byś się nie moja wina, że ty myślisz, że ja myślę o tym, o czym ty chciałbyś żebym myślała, bo sam tylko o tym myślisz:P i może i bym się wstydziła gdybym nie była ike:P

Statystyki mówiące o tym kto ile razy na dobę oczym myśli raczej nie kłamią, a ja jestem raczej zdrowy na ciele (no może nie do końca) i umyśle (na pewno nie do konca)

nie przypominam sobie żadnych statystyk, które dotyczyłyby nadcipek może co nieco przytoczysz?:)

oto geneza:P 14:52 [zgłoś do usunięcia] ike oj tam żabo cicha woda brzegi rwie niebieski to nie jest zwykła c*pka to c*pka przebiegła rzekłabym nawet- nadc*pka! interpretacja dowolna

Ja Ci kiedyś krwi utoczę nie tacy mi obiecywali :classic_cool:

Ike, bo jeszcze ktoś pomyśli, że taką Niebiesko złą prasę robisz, żeby towarzystwo rozpędzić i mieć obiekt do wieszania na nim psów wyłącznie dla siebie :P

oj tam lusia najwyżej kolegę ciastem pocieszysz:P

Ok Ike :D Dziękuję , zrozumiałam i zinterpretowałam po swojemu (chyba nie tylko ja :p) :D No ale nie powiem , sam termin "nadcipka" jest godzien głębszej analizy :D

"mieć obiekt do wieszania na nim psów wyłącznie dla siebie" Oj, tego to nie przewidziałem. Ike? Czy Ty coś knujesz? Taa, Ty zawsze coś knujesz :)

Taa, Ty zawsze coś knujesz zawsze..powiadasz a jak długo mnie znasz?:P

Ike, to PYSZNE ciasto 9opinia WSZSTKICH którzy mieli szczęście je spod mojej ręki jeść) nie będzie narzędziem przekaźnikowym do rozsyłania dobroci mego serca, a interesem (dla Niebiesko przypis: prosze kojarzyć z biznesem, nie z seksem :P) ;-)

Ike :D eee tam , są jeszcze bardziej interesujące dzieła od "nadcipek" :D Ike? Czy Ty coś knujesz? Taa, Ty zawsze coś knujesz " Dobrze strzeliłeś . Ike zawsze coś knuje :D

do rozsyłania dobroci mego serca, a interesem lusia! myślę, że nadcipka uzna, ze jest zbyt młody by płacić za ten... no...ciasto! swoją drogą tego się po tobie nie spodziewałam ! ja jak daję (ciasto) to jednak z dobroci powiedzmy, że serca!

Gość zakamuflowana intrygantka
A mial ktorys (albo ktoras) szczescie jesc je z Twojej reki? Okruszki chociaz wyzbieral, paluszki wylizal?

"dziękuję ci bardzo imperio " Kobieto , nie masz powodu aby wściekać się na prawdę :D

Intrygantka, kojarzysz te scenę z "Friends" jak Rachel i ten, no - Joey wyjadali sernik, który im upadł z podłogi, tak kubki smakowe uzaleśnili? :) (to może dać jednocześnie do myślenia Niebiesko, żeby nie było. ze nie ostrzegałam!) Ike, ja co prawda głowy do biznesów aż tak nie mam, ale trochę to sie jednak na tym interesie znam :P

na tym interesie znam na tym to znaczy którym? (no chyba, że niebieski już wysłał foto, to wiem, którym:P) imperio ja jestem wściekła dla zasady i renomy:D

Nie wysłał, nie wysłał. Najpierw ciasto, choćby zlizywane z podlogi, paluszków, czy co tam bylo, później foto

Foto interesu przecież z definicji nie robię, nie łap za słówka. Po prostu żadnego foto nie wysłałem, a przynajmniej nie Luśce :P

"imperio ja jestem wściekła dla zasady i renomy " To zrób wszystkim na złość , na odwrót :D Kurna , oglądam właśnie po raz enty Ryśka Riedla na TV 2 i cały czas mam podziw dla Jego twórczości , czego nie mogę powiedzieć o Nim samym .

ja oglądam olimpiadę i ciacha olimpijskie chociaż muszę przyznać, że panowie, którzy pływają mają wyjątkowo grube, brzydkie szyje podobno długość nosa świadczy o długości interesu (!!!:P) ciekawe jak ma się do tego grubość szyi , nie?:P