Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlagogo

byłam w klubie gogo i nie chcę, zeby mój facet tam chodził-pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość
ale dlaczego lili222 oburzsz się,że autorka w ramach rewanżu ma ochotę sobie potańczyć nago przed jakimiś goścmi. wychodzi z ciebie hipokryzja, jeśli facet lubi sobie popatrzeć na nagie laski to jego kobieta ma sie z tego cieszyć i go w tym wspierać, a jeśli kobieta chce spełnic jakies swoje fantazje to już beee?

Gość gość
A dla mnie chodzenie do takich klubow to idiotyzm. To juz lepiej isc na dzifki przynajmniej cos z tego bedziesz mial. Patrzec to sobie moge w necie i wiekszy wybor jest. A tak nawet jak sie podjaram to nic z tego nie bedzie bo tancerki chyba nie daja(chyba) bo jak daja to jeszcze zrozumiem,najpierw potanczy napatrze sie a potem o******** itd:-D

Gość lili222
gość 2014.09.12 - oburzam się nie tym ze ona chce potańczyć nago przed facetami tylko tym ze ona go czymś takim szantażuje... jak ty mi tak to ja tak tobie

Gość gość
Kiedys kumple mojego meza napili sie u nas na imprezie i mowia jedziemy do gogo i pytaja mnie masz cos przeciwko zeby twoj facet pojechal odparlam nie ale tylko wtedy jesli ja pojade na drugi tydzien do klubu gogo meskiego ....na to moj maz odparl ja nie chce jechac do zadnego gogo .....tyle w temacie hehe

Gość Gość

To pokusa, a nie zdrada, zależy od zamiarów i nastawienia faceta, poza tym jeżeli w takim lokalu facet jest w stanie zapanować nad sobą i zmysłami to kawała dobrego faceta (drania), ale odradzam nawet prób bo od jednego się zaczyna... a później jak zwykle może ale nie musi polecieć cała seria wyjść z kumplami. Jednak najlepiej przed faktem facet powinien porozmawiać i uzgodnić z drugą osobą. Lub jest jeszcze wyjścia alternatywne np. facet rezygnuję z wejścia do takiego klubu i wraca do domu lub idzie tam gdzie trzeba, druga alternatywa spada na inny rejon (ściema) lub uzgadnia z organizatorem takiego pomysłu żeby zmienić miejsce spotkania (tj. kawalerskiego) ale tak naprawdę to sprawa indywidualna, niezależna decyzja jakieś osoby (jej wola) sposób bycia i charakteru i utarte ścieżki w życiu.

Gość Doli

Gdy jesteś sama robisz co chcesz. Jesteś w związku musisz byc w klubie narzędzie ze swoim facetem ja mam zawsze swego nawet ginekolog  bada pochwe!