Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona z problemem 37

Moje pragnienie, tego mezczyzny

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] ona z problemem 37 Ten tekst z kredensem jest chyba niesmiertelny to raczej modna chwilówka jak "tetełe bije cie kablem od prodiża" jakies 4 lata temu :D:D

zmykam laseczki, muszę się przejść, ochłonąć ;) miłego popołudnia :) 👄 ona ... rano obowiązkowa krótka relacja :)

dziewczyny, bo ja się trochę pogubiłam...jedyna też ma ciacho w pracy? i co? już przeszli do uciech cielesnych czy jak?

Moje ciacho przyjedzie z innego działu do mojego i chce mnie zbałamucić. Już i to zapowiedział. Ale.. ale ja już mam swoje ciacho ale na biurku. Zaraz je zjem. I tym dziwnym sposobem kolejne 2 kg do i tak ogromnej doopy więcej :/

Spadaj podszywaczu ty durny jeden! ja już nie wiem co mam czytać! A już prawie miałam kisiel w gaciach rozmiaru xxxxxxxxl (niestety, te ciacha tuczą) na samo czytanie o tym jak ona połyka białko zawierające bakterie gramm dodatnie

Gość nowa na kaferii
czesc dziewczyny. chcialam sie przywitac bo jestem tu nowa i mam bardzo podobna sytuacje do was, mianowicie tez mam w pracy takie ciacho i nogi mi sie trzesa na sam jego widok. A widze po nim, ze i ja jemu tez w oko wpadlam. Czytam ten temat autorko z zapartym tchem od samego poczatku i powiem ci ze jestes mega odwazna. Ja narazie nie mam w sobie dosc sily zeby mezowi rogi przyprawiac:( Dlugo sie znacie?

Gość nowa na kaferii
raczej z ptysiem ale to chyba juz bez kremu? Pisalas ze juz po seksie

Gość mam podobny problem..
Witam was. Sledze was od poczatku, i mam podobny problem...:( tyle że mam 25lat jestem w zwiazku z moim 7 lat, i wszystko było by ok, ale on stal się taki jak wasi faceci, piwo kanapa i gry na ps. Nie ma czasu dla mnie. Mieszkamy razem. To uczucie ktore było kiedys zaniklo... :( seks jest często ale on nie chcę mnie calowac piescic dotykac... Jestem zadbana, i szczupla. Bylismy na disco z moim, no i poznalam jego kolege z pracy jak go zobaczylam cos dziwnego poczulam to znaczy przyciagal moja uwage, byl meski, przystojny, uprzejmy.. Tanczylismy razem, duzo rozmawialam z nim, bylismy po alkoholu no i on zaczal mnie nosic na rekach, czulam jego zapach, jego tors. Oczywiscie mój chlopak nie zwracal na to uwagi gdyz nie jest zazdrosny o mnie, No moze troszke. czulam że on też patrzy na mnie z porzadaniem. A ja na niego, jego glos sprawial że nogi mi się uginaly. No i zaprosilam go do nas, dalam nr telefonu, tak się stalo że telefon zgubil, nastepnego dnia dzwonil do mojego i chcial że mna gadac, wiec mój dal mi telefon a on mowi że wielka strata bo zgubil telefon z moim numerem! Pytal się jak tam i wogole się czuje, glupio mi było gadac z nim przy moim. No ale jestesmy ustawieni za 2 tyg na imprezke. Bez przerwy teraz mam pozdrowienia od niego, moj przychodzi z pracy i mowi że X mnie pozdrawia.. Nie wiem co myslec. Szkoda mi naszych wspolnych 7 lat... :( Sorki za bledy.

mnie tez by było szkoda tych 7 jałowych lat :classic_cool:

Gość nowa na kaferii
ona no i jak? uwazasz ze byla to sluszna decycja? dobrze ci z nim bylo i czy nie masz wyrzutow sumienia? Ja musze sie jakos zebrac w sobie bo jeszcze troche i zapomne co to jest seks i jak to jest go miec z facetem :( smutne ale prawdziwe. Masz jakis pomysl jak sie wyzbyc poczucia winy oprzed zdrada?

Wydaje mi sie ze sluszna bo zycie jest tylko jedne i do dlugich tez nie nalezy. Gdybym sie nie zdecydowala nadal chodzilabym sfrustrowana z poczuciem nieatrakcyjnosci dla meza. A on w odroznieniu od meza nosi mnie na rekach, caluje, piesci, prawi komplementy jaka jestem piekna i jak bardzo go pociagam. Czuje sie blogo z przyslowiowymi motylkami w brzuchu ;) Poczucie winy bedzie chyba zawsze i sie tego nie pozbede ale porzadanie do kochanka jest zdecydowanie silniejsze i wygrywa w tym starciu. Teraz to juz nawet nie specjalnie sie przejmuje jakby maz sie dowiedzial, trudno.

No wlasnie ! :( boje się rozstania z nim:( a mam ciagle ciagawki żeby skoczyc w bok z innym. Wole się rozstac z nim i dopiero szalec, bawic się z innymi jak mam go zdradzac. :(

Gość nowa na kaferii
a powiedz mi ona, bo jak czytalam caly watek to rozbawila mnie historia jak padlas przed nim na kolana i kolezanka przyszla i cos on tam mial rozpieta koszule. Pytala sie kolezanka co sie dzialo czy cisza w pracy? bo ja tez boje sie o te ploty w pracy, no wiesz jak to ludzia gadaja

ja ze swojej strony chyba napiję się wody z kibla to mi przejdzie. Uważacie to za dobry pomysł?

Haha to nie ja pisalam te durne posty o koszulach itp. Ktos tu sie lubi podszywac i ma nick taki jak ja tylko ze "L" jest mniejsze ;) Uwazaj bo to nagminny precedens na tym forum :D

Gość nowa na kaferii
a ja za to boje sie ze zjem kupe z jego klaty. Mam podstawy aby sie bac?

Gość nowa na kaferii
13:54 [zgłoś do usunięcia] nowa na kaferii a ja za to boje sie ze zjem kupe z jego klaty. Mam podstawy aby sie bac? Ej to nie ja pisalam. Co sie dzieje? Ona... jaki Kopernik i jaki kredens? Za ile bedziesz bo mam jeszcze kilka pytan do Ciebie