Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona z problemem 37

Moje pragnienie, tego mezczyzny

Polecane posty

Może kobieta bije się z myślami KOBIETA NIE BIJE SIE Z MYSLAMI, TYLKO RACZEJ JEST TEGO SWIADOMA.CZYTAJ UWAZNIEJ. I TEZ JEST JUZ PO. ;))

inna kobieta poszanuje siebie UWAZASZ ZE SKOK W BOK TO JEST NIE SZANOWANIE SIEBIE? NO PROSZĘ CIE!!! prosze Cie wracaj juz do żony i ciepłych kapci

On 30 prawdziwy firmka. Być może i po, nie ma pewności. Może kobieta bije się z myślami Może i faktycznie już się puściła. Jej sprawa Ale, inna kobieta poszanuje siebie i zanim nadstawi to zrobi wpierw porządek we własnym życiu? a moze ty zajmi sie swoim zamiast w cudze sprawy nosek wtykac ;) czesto jest bowiem tak że ten co najwiecej moralizuje nigdy smrodu na własnym podwórku nie widzi ;)

Gość On 30 prawdziwy
A skąd wiesz, że to nie projekt? Że ten cały temat to np. moja prowokacja aby zwabić Was na śmieszne dyskusje :D ie wierz we wszystko co czytasz :P p.s. Moje podwórko to moje podwórko i nie czuję potrzeby aby je upubliczniać innym osobom :) A smrodu tam nie ma i nie będzie :) Wracając do szacunku wobec własnej osoby, to skok w ok jest właśnie jego brakiem. Przysięgałaś? Znaczy nie szanujesz własnej przysięgi. Słowa danego. Jesteś dalej w związku z innym i narażasz go na choroby weneryczne, bo nie uwierzę, że po zdradzie nie spałaś z mężem.

Gość On 30 prawdziwy
jakim kazaniu ;) Ja tu do wiary w boga nie mam kompletnie nic. Tu jest mowa o przysiędze danej drugiej osobie.

Gość kattol
A ty wierzacy jestes ze takie kazania strzelasz tutaj?

Gość On 30 prawdziwy
katolu, a co to ma do rzeczy?

Gość kattol
wg mnie bardzo wiele. to jak?

Gość On 30 prawdziwy
np. co? Bo ja związku nie widzę

Gość kattol
ale ja widze

Gość On 30 prawdziwy
To powiedz co dokładnie. 14:53 [zgłoś do usunięcia] zdegustowany tym gownem Widac ze to czlowiek rydzola Jestem prawą ręką Tadzika :)

od wczoraj nie spałam jeszcze z mezem i juz nie zamierzam ahhahah ;)) bo co to za seks... dajcie juz spokoj. kazdy ma własne sumienie i nawet jakbys tu stał na rzesach i prosil kobiety zeby nie zdradzały to i tak kazda zrobi, jka czuje i uwaza. nie zdziałasz nic kochany ;))hahaha powtorze sie, ale wracaj do zony!!!

Gość Autorko to ja Inka
A pomyslalas moja droga co bedzie, gdy sie zakochasz w tym chlopcu?

Przyrzekanie przyrzekaniem, mój też przyrzekał "nie opuszczę Cię aż do śmierci" i co? Jajco :) Już dawno to zrobił z TV i kanapą.

Mężatka 37 mąż w delegacji od zawsze, a ja wzdycham do mojego szefa potajemnie. Jak mam mu dać znać że chce tylko seksu bo od miesięcy nikt mnie nie dotykał ? obelgom dziękuję

Gość Autorko ...
...jak realizacja wczorajszego postanowienia: „Dziś mam zamiar tak zgrzeszyć, że nie zechce już żadnej innej kobiety

Ona bez nicku - podejrzewam, że takich kobiet jak Ty jest wiele... no i właśnie w tym sęk - jak dać znak żeby nie wyjść na idiotkę/idiotę, itp.? Może mijamy się w pracy, może w sklepie osiedlowym i wystarczyłoby jedno słowo i można mieć wspaniałą kochankę czy kochanka, ale właśnie - jak się o tym przekonać bez narażania na kompromitację czy dana osoba jest chętna na taki układ? :(

Oj kochana, ale wczoraj nagrzeszyłam :) Aż ciarki przechodzą po plecach :) Najpierw głębokie gardło, dalej to cała dłoń we mnie i na koniec wylizanie kakaowego oczka. Tylko szkoda, że nie goli tyłka bo skwarki się posklejały na włosach, ale i tak było smacznie :)

Gość Gdzie jesteście
ashyka 37, firmka38, v34, LoLa987. Dzień bez Was to dzień stracony.

Gość cicho babo
zapewne odwiedzaja swoich giinekologow w obawie o dziwne krosty i zaczerwienienia w okolicach intymnych.

ja sie zaangazowałam w obrone polskich pieknych i mądrych kobiet 😴

no i dlatego właśnie...;-) ciężki tydzień miałam, zmęczenie materiału, że tak powiem, mnie dopadło;-)

Witam laseczki ! Jeden dzień nie zagladałam tu, a już połapać się nie można "kto jest kto" :P Ja ochłonęłam nieco, a że mąż milusi ostatnio, więc chwilowo apetyt na ciacho znacznie zmalał ;) Póki co zamierzam nie nakręcać się dodatkowo, teraz ciacho ma 3 tyg. wolne i nie będę go przez jakiś czas ogladać - to będzie mi łatwiej ;) Po zamówienia w tym czasie będzie przyjeżdżał jakiś stary zgred :( Ciekawa jestem co tak u ona/ashyka się teraz dzieje ;)