Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoczeko

zwatpienie w mezczyzn - apogeum

Polecane posty

Jakby miała to by nie siedziała na kafeterii :classic_cool: jak głosi legenda tu są tylko grube i brzydkie kobiety bez mężów :D

Gość czekoczeko
kocur a Ty jestes w zwiazku jakims??

Z tym że mężczyźni umierają szybciej niż kobiety, a rodzi się ich więcej. Kobiet jest więcej bo więcej jest babć :D

Czekoczeko no właśnie te słowa "miał za dobrze"... czy to Ci czegoś nie podpowiada? Idealnie, cały czas dobrze... może dla niego było to nudne. Frodo aktualnie nie.

Gość mruczasty kocur
meska rzecz-- podjedz chłopie jakims lepszym sprzetem pod moja okolice, gwarantuje ze jakas sciagnie ci majtki :D, wiesz ile kobiet ktore az wyja z braku faceta? i to nie sa paszczury, maja tylko jedna wade, nie sa zbyt ogarniete zyciowo zeby nie powiedziec tepe :D

Gość czekoczeko
oj tak, cenilam w tym zwiazku to ze potrafimy byc dla siebie swietnymi kochankami w lozku ale tez dobrymi partnerami w zyciu co do codziennych spraw itp.

Gość pale_shelter
mruczasty kocur- jakim cudem ci to wyszło? odlicz jeszcze kobiety z wąsem, pochwo-ściskiem, traumatyczne ofiary gwałtów, ortodoksyjne katoliczki, mohery, dolicz z kolei bandę murzynów i arabów którzy mieszkają w Polsce, to wyjdzie 13/10 :P

Gość czekoczeko
nudno nie uwazam, nie bylo nudno trafilam na casanove- na dluzsza mete nie mogl byc tylko z jedna

Gość mruczasty kocur
czekoczeko ja teraz siedze na obczyznie niestety i zarabiam na dalsze pany zyciowe, stalego zwiazku nie utrzymam w takim trybie jak zyje, wiele ludzi mysli ze zostawi zone w Polsce np i ona bedzie mu wierna, tylko glupi tak mysli, kobiety maja swoje potrzeby i to wieksze jak faceci :D wiec o wiernosci nie ma mowy

Ach tak już Cię kojarzę Frodo. Od tamtej pory nic się nie zmieniło. I nawet twarz mam całą wbrew Twojemu złorzeczeniu :P co u Ciebie?

Gość czekoczeko
jak juz pisalam... nie bede sie obwiniac za jego zdrade, na poczatku byl wielki szok, placz, i zaczelam sie obwiniac, ze to moja wina, z czasem, zaczelam myslec juz trzezwo. nie bylam winna tego ze mnie zdradzil. po prostu okazal sie takim typem.

Czekoczeko więc widocznie to musiało się tak skończyć tym bardziej, że masz świadomość tego jakiego pokroju jest to człowiek.

Gość mruczasty kocur
pale_shelter heh czyli z ostaecznego rozrachunku wyjdzie mniej wiecej po polowie, wszedzie sa ubytki, nie liczylismy ludzi pierdolnietych a to blad

Gość czekoczeko
mruczasty kocur ile masz lat?

Gość mruczasty kocur
czekoczeko nie obraz sie, ale moim skromnym zdaniem znowu spotkasz i polubisz faceta podobnego do poprzedniego, kobiety juz tak maja, kazda z was obiera sobie pewien typ faceta ktory ja pociaga, raczej spokojny facet cie nie zainteresuje

Spoko Frodo, po prostu przypomniało mi się. No ale nie piszesz co u Ciebie. Jak leci?

Gość mruczasty kocur
26 i wydaje mi sie ze za chwile umre :D

Gość ludzie lączą sie nie tylko na
czas rozpłodowy ale tez na czas wychowywania potomstwa! Potem czekają na wnuki!

Gość czekoczeko
skad Takie przypuszczenia? kocur? dlaczego tak uwazasz?? szczerze akurat taki facet chyba najlepiej by do mnie pasowal spokojny. aczkolwiek jak juz mowilam zdecydowalam sie na zycie w pojedynke.

Gość czekoczeko
a mezczyzn wykonujacych pewien zawod na pewno bede omijac szerokim lukiem zdecydowanie;D

Bauntyy - A dziękuję, wszyscy zdrowi, zawodowo też nie narzekam. Nawet mi się jedna trafiła ślicznotka, co jej nie przeszkadza, że jestem niziołkiem:D Ponadto, mam jutro na popołudniu, a w lodóweczce jeszcze trzy nieotwarte Tatry, więc żyć nie umierać. Mam nadzieję, że reszta się nie wkurzy na nas za offtopy:P

Gość mruczasty kocur
tylko co sie terazx dzieje, kiedys bylo inaczej, teraz dorosle osoby po 25 roku zycia siedza z rodzicami i nie mysla za bardzo o przyszlosci, zreszta nie winie ich za to bo w polsce trudno mlodej osobie stanac na nogi, a wszyscy przeciez nie wyjada z tego kraju :D, a jak juz zakladjaa mlodzi rodziny to glownie siedza na glowie rodzicom i takie buty

Gość pale_shelter
mruczasty kocur- nie wyjdzie po połowie, bo kobiet jest mniej fizycznie (nie licząc starych babć). ale niech ci będzie jest po równo, więc z kim ci WSZYSCY faceci zdradzają te wierne kobiety? między sobą czy ze zwierzętami?

Gość ludzie lączą sie nie tylko na
czekoczeko jeśli naprawde zdecydowałaś się na życie w pojedynkę to do trzech iesięcy będziesz zakochana ale jeśli to blefi i dalej będziesz się uganiała za facetami to dalej będziesz sama albo z dupkiem kolejnym.