kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Schudłam 24 kg a jakieś tabsy odchudzajace typu linea i td łykasz??? Ja się zastanawiam nad tym asystor slim ale nie wiem czy warto sie w takie cos pchać :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka-jedna33 Napisano Sierpień 3, 2012 Kiwi no pewnie :) tyle, że ja te 6kg gubię już ponad rok haha! ;p bo jakoś nie mam motywacji, a jak miałam schudłam 2kg to potem mąż się podlizywał słodyczami prawie codziennie i od nowa poszło :( W ciąży przytyłam lekko ponad 20kg, ale żarłam co popadło trzeba przyznać i strasznie tego żałuję :/ obecnie ważę 64-65kg / 170 więc kolorowo nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Schudłam 24 kg Napisano Sierpień 3, 2012 Kiwi ;) będę zaglądać tylko w dni kiedy pracuję nie mam dostępu do internetu :) dziś np pracuję zdalnie więc nie ma problemu ale jutro jestem w terenie :) cały dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka-jedna33 Napisano Sierpień 3, 2012 Kiwi a wchodziłaś powoli w etap głodówki? czytałam, że nie można od razu postawić organizmu na taki szok, tak samo powoli trzeba z niej wychodzić :) wtedy nie powinno być efektu jojo. Musisz poczytać o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka-jedna33 Napisano Sierpień 3, 2012 Ja kiedyś wieki temu jadłam lineę zwykłą i po niej jeszcze bardziej chciało mi się jeść, ale znam osoby co jedzą aktualnie tą lineę detox i sobie chwalą. Wszystko pewnie zależy od organizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Schudłam 24 kg Napisano Sierpień 3, 2012 próbowałam linea ale u mnie się nie sprawdziła , obecnie jestem na takim zapełniaczu , wypełnia i pęcznieje w żołądku Bio - Garden Błonnik z ananasem + chrom koszt ok 20 zł jest to suplement za 100 tabletek ale dziennie trzeba zażyć około 5 aby był efekt - można nawet do 10 dziennie , herbatkę na przemianę materii - kminek mięta imbir - kupiłam ostatnio w biedronce i jest bardzo dobra - taka duża porcja wypita na raz hamuje apetyt :) na 3 -4 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 taka-jedna33 jak ja bym miała 6kg do wywalenia z siebie to bym ze szczęścia skakała :) cel mam 10kg ale ogolnie 30/40kg:) ale jak zaczne małymi krokami i zgubie 10 to łatwiej mi bedzie zgubić kolejne 10:) mam nadzieje że wytrwam Schudłam 24 kg no ja tez teraz będe mniej zaglądać :) męża nie było 3tyg chce się nacieszyć rodziną w komplecie bo wrócił na tydzień do domku więc nie będe tyle na kompie siedziec:) Teraz dzieciaki jeszcze spią to moge sobie na to pozwolic :P tez mi sie coś nalezy heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Schudłam 24 kg a jak się nazywa ta herbatka bo ja będe dziś w biedronce :P z biedrony to ja mam melise, zielona herbate i kompozycje 7ziół:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka-jedna33 Napisano Sierpień 3, 2012 Ja też niestety często nie mogę zaglądać, ale mam nadzieję, że nie opuścimy tego wątku :) szkoda, że na początku gubi się tylko wodę, więc te moje szybkie 6kg to będzie sama woda i będę musiała się ostro wziąć za siebie, żeby od razu do tego nie powrócić. Właśnie się ważyłam 64,9, no to od tego wagi dzisiaj zaczynam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka-jedna33 Napisano Sierpień 3, 2012 Schudłam 24 kg chyba wypróbuję ten specyfik o którym piszesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka-jedna33 Napisano Sierpień 3, 2012 Kiwi dasz radę :) na początku waga szybciej leci, dopiero po czasie zaczyna stać w miejscu. Kurcze najgorzej jest przy małych dzieciach, nie ma czasu na bieganie itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kammm123 0 Napisano Sierpień 3, 2012 hehe nie wiem:) ale chyba lepiej odchudzac sie normalnie i np raz na tydzien glodowke strzelic. Bo oslabisz organizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 taka-jedna33 no ja własnie tak mam 2ka dzieci jedno ma dzis 5tyg:) drugie 4latka a mąz pracuje za granicą i dupa, za duzo nie zdziałam bo nie mam ich z kim zostawic aby nawet na areobik isc czy coś takiego ale plus taki że mam dużo ruchu. ciagle sprzątam chodze i td :) wiec z dupą nie siedze ja chyba zakupie ten asystor slim drogi nie jest moze cos da :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Kammm123 jejku mam pełna lodówke serków almette i topionych uwielbiam je :( sie tak zastanawiam czy moge jeść takie serki np jedną lub 2 kanapki z chlebem razowym na sniadanie, kocham te serki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 WOW! serek naturalny piatnica ma więcej o 25kcl niż serek almette z pomidorami szok:o topiony tez ma sporo 100g tych serków to od 220kcl do prawie 260 czyli chyba one odpadają co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Dobra bez jaj chyba jednak zjem śniadanie bo wkońcu bedzie tak że dzis kolejna głodowka a jutro mi oczy za wszystkim latac będą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 MOJE ŚNIADANIE: 120ml mleka 0,5% czyli jakieś 45kcl bo 100ml ma 35kcl:P 3łyżki musli 30g ma 110kcl czyli myśle że zjem jakieś 150/160kcl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambaryla147 Napisano Sierpień 3, 2012 Kiwi, podczytuje od poczatku i polecam strone www.ilewazy.pl Tam masz zdjecia potraw, kalorycznos i wage np.w jednej lyzeczce lyzeczki majonezu czy jedej kostce czekolady. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 bambaryla147 dziękuję :) dziś sie muszę udac po wage kuchennom:P bo z płynami sobie radze aby okreslic ilośc ale z jedzeniem nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambaryla147 Napisano Sierpień 3, 2012 Dlatego ta strona bedzie bardzo przydatna. Masz tam tez np. plaster poledwicy i widzisz jak duzy jest, ile wazy i ile ma mniej wiecej kalorii. Kupno wagi uwazam za zbyteczne, bo nie mozesz popasc w paranoje, bo bardzo szybko sie zniechecisz. Uwazam, ze glodowka to niezbyt dobry pomysl. Male porcje co 3-4 godziny. Ogranicz weglowodany i bedzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kammm123 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Ja tez juz po sniadaniu. Maly talezyk zupy szparagowej i kromka chleba:) Kiwi czyli dzis bez glodowki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 bambaryla147 zobacze ile taka waga kosztuje, ostatnio w biedronce były po 30zł:P a tą głodówke to tak dla strawienia i oczyszczenia zrobiłam:) dziękuje za pomoc strona naprawde fajna :) Kammm123 tak dzis normalnie jem, małe posiłki ale zjem nie moge przeciez się głodzic bo to wsumie bez sensu:-/ jak coś to będe może robić np 2dni w tyg bez jedzenia ale nie podrząd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hanka33 0 Napisano Sierpień 3, 2012 cześć dziewczyny tak czytam sobie ... i chyba jak pozwolicie to się do was dołącze bo szukam forum gdzie są miłe i serdeczne no i "normalne" dziewczyny które chcą tak jak ja wygrać walkę z kilogramami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uytrrre Napisano Sierpień 3, 2012 jak wam z dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Hanka33 zapraszam:) a dużo do zgubienia? uytrrre ja się bardzo bałam że nie dam rady, że będe głodna a tu prosze, radze sobie dobrze dobrze się czuje i jestem szczęśliwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foxy roxy 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Hej. Ja dziś chciałam pobiegać na bieżni ale moje młodsze dziecię nawtykało monet, tam gdzie się wkłada klucz bezpieczeństwa. Dwie wyjęłam a trzecia nadal siedzi i muszę czekać, aż wróci mąż i cholerstwo rozkręci. Póki co klucz nie wchodzi do końca i bieżnia nie działa. :O Ja już po śniadaniu. Zjadłam nektarynkę. A po pół godzinie duży kubek jogurtu naturalnego 0% z 2 łyżeczkami sezamu. Dziś w nocy się budzę bo łóżko drży. Myślę trzęsienie ziemi czy jak. Ale jak trochę oprzytomniałam doszło do mnie, że to mąż śpi obok i się trzęsie. Myślałam, że coś mu się śni i dotknęłam go, by go obudzić. A on płonie! Poszłam po termometr, obudziłam go, by zmierzył temperaturę i wyszło, że ma 39,8 stopni i gardło boli. Klima w aucie wychodzi mu bokiem. Przed chwilą dzwonił, że będzie się zwalniał z pracy bo tragicznie się czuje. No i będę miała dwójkę pacjentów bo córka też od 3 dni na antybiotyku. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hanka33 0 Napisano Sierpień 3, 2012 dziekuję za miłe przyjęcie a do zrzucenie oj wiele... mam 172 a waga 104 wiec... tak ze 10 na początek a potem kolejne .... mam co zrzucać ale już od jakiegoś czasu wlczę i tak różnie jest... foxy to współczuję bo maż chory ... to gorzęj jak dziecko ;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 foxy roxy moja starsza córa pojechała dzis z tata wróca pewnie wieczorkiem ja zostałam z młodsza ale nie wiem co jest non stop wyje :-/ tatus ja rano wynosił w nocy wynosił a teraz wyje na rękach cisza wiec jej nie biore, przykro mi i cięzko ale cóż rady potem nie dam Hanka33 a to jakiś czas tu z nami zawitasz:) no dziewczynki ja jem drugie śniadanie już :) nie mam ochoty wsumie jeść ale wole zjeść aby mnie wieczorem głód nie złapał i abym się nie męczyła :P 2 śniadanie : 200g fasolki szparagowej czyli 54kcl:P:P:P już dzis za mną od rana zjedzone 200kcl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hanka33 0 Napisano Sierpień 3, 2012 kiwi myslę że tak ;_) i mam nadzieję że razem nam sie uda i tak za jakiś czas bedziemy wspominać nasze począki ;-)) ja staram się jeść wszystko ale ograniczam się też do liczenia kalori rano zjadłam kanapkę ze serkiem i do tego ogóreczki kiszone a na druugi posiłek planuję jogurt naturalny ... ja jadam 3 posiłki i staram sie pilnować godzin I o 8-9 II o 12-13 i ostatni 17-18 i konic! najgorzej że mam jechać na weekend do rodziców ... i boję się mojej diety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Hanka33 u mnie stałe godziny odpadaja bo mam takie szczescie ze jak chce jeśc to mała sie budzi i moj posiłek spada na boczny tor :P kurna chyba pojde do przychodni sie zwarzyc, koniecznie musze kupic wage:P mam obok siebie sklep 1001drobiazgow wszystko tam jest od dzwonkow do drzwi po śliniaki dla dzieci moze wage będą mieli :P moja nie wiem czemu przestała działac:( rozkręciłam ale nic nie zdziałałam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach