Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrochęKulturyGłupcze

dieta wysokobiałkowa profesora Charlesa Clarka-OD JUTRA KTO ZE MNĄ??

Polecane posty

Gość iska102
ale ja ją stosowałam po urodzeniu dziecka i jestem po tej diecie pół roku i nic nie poszło w górę. dalej mam te 52kg.teraz również będę ćwiczyć-myślę że skacząc na skakance. Człowiek bez kultury to człowiek bez mózgu-myślenie nie boli. czegos tu nie rozumie-wazysz 52 kg i nie miescisz sie w roz. 36?

Gość olkaqa
ja waze 64 i wzrost 171 wchodze 36 i 38 dol

Gość olkaqa
czemu na tej diecie nie licza sie kg tylko wymiary ? chciałabym z brzucha zrzucic cm :) tylko nie wiem czy ona działa na brzuch

Gość olkaqa
jest tu ktos?

musiałam wyjść na spacer taka ładna pogoda i ogarnąć mieszkanie.Dlatego cm bo na tej diecie spalasz tkankę tłuszczową a nie mięśnie-a jak wiadomo mięśnie są cięższe.Ale waga również idzie w dół ale wolniej.

ja jestem teraz dopiero, padam z nóg, ja zaczne ale jak bede wiedziec wszystko, bo tak to nie wiem do konca co jest grane

dla mnie właśnie też bo ta dieta dobra na cellulit. jak przyjdzie Ci książka to daj znać.No i od kiedy zaczynamy? po przeczytaniu czy w trakcie?

ja nie zamowiłam jeszcze , czekam na kase zaczełabym jutro gdybym wiedziała co z kapusta kiszona i grzybami, :)

ja tez bo jeszcze diety nie mam. a o grzybach to sie dowiesz jak wpiszesz w google grzyby weglowodany io wejdziesz w pierwszy artykul można i to i to klawiatura mi sie psuje

skoro mozna pomidory , to sok z pomidorow bez cukru ( taki wąłsnej roboty ) tez mozna

Jak i Ty zaczniesz:)Mogę od jutra, bo dziś kupiłam mozzarellę,warzywa-m.in.pieczarki,mięso mam w zamrażalce ,no i objadłam się dziś i nie zmierzyłam się i nie zważyłam.

ja moge jutro zaczac , ale tez musze ta ksiazke zakupic w takim razie, , bo na necie jest mało info, no mozarelli juz n ie zjemy , na razie, ja tez miałam dzis kupic i zjesc z pomidorkami , bazylia i oliwkami ale zapomniałam , a objadlam sie jak nigdy ' dzis

tzn mozarelle, jeszcze zjemy - miałao byc , a kupilas light? bo ja tej light nie moge dostac nigdzie

nie no możną ją jeść normalnie i ciągle bo to białko tak jak twarogi wcześniej na początku jest link ze zdjęciami claudii i jest przepis też

a nie wiesz czy w empiku jest dostepna ta ksiazka? bo jak zamowie nawet dzis to moze dopiero w poniedzialek przyjsc nawetn a wolalabym wczesniej ja miec

wiesz co nie mam pojecia ale na necie mozna sprawdzic na ich stronie chyba

do biedronki w tym tygodniu nie pojade raczej, ale kupie taka zwykła w osiedlowym markecie a bylam dzis w carfurze rano i zapomniałąm

jest wysyłaja w ciagu 24 godzin i cena ok 30 zł zamowie pozniej , jak wroce ze spaceru z psem

damy rade:) zastanawiam sie nad menu na jutro ale ,nie chcve tak dokladnie planowac , bo potem pewnie zmienie sto razy ale mysle co na sniadanie ,