ania1056 0 Napisano Sierpień 12, 2012 Pomóżcie! Jak może schudnąć 10 kg osoba, która jest uzależniona od słodkości? JAK? Chciałabym schudnąć , proszę o wsparcie i porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1056 0 Napisano Sierpień 12, 2012 Dodam, że każda dieta kończy się prędzej czy później powrotem do 75 kg. Mam 164 cm chciałabym ważyć 64 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noahoshaoi Napisano Sierpień 12, 2012 No właśnie musiałabyś nie wpieprzać słodyczy. ale skoro jesteś uzależniona to nic ci nie pomoże, prędzej przytyjesz jeszcze z 10 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1056 0 Napisano Sierpień 12, 2012 A to może jak się stopniowo odzwyczaić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1056 0 Napisano Sierpień 12, 2012 Nie chcę już tak żyć! Pomóżcie, błagam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona_mięta 0 Napisano Sierpień 12, 2012 używaj produktów o obniżonej zawartości cukru i tłuszczu. możesz spróbować zacząć używać słodzika. postaraj się zastąpić słodkości owocami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1056 0 Napisano Sierpień 12, 2012 Gdzie można zakupić słodzik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona_mięta 0 Napisano Sierpień 12, 2012 w aptece i sklepach o dużym rodzaju asortymentu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona_mięta 0 Napisano Sierpień 12, 2012 polecam też czytanie składu produktów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1056 0 Napisano Sierpień 12, 2012 Dziękuję! Wiecie co, to jest większy problem. Wychowałam się w domu gdzie zawsze się dużo jadło i to niekoniecznie wszystkie zdrowe produkty były. Dlatego pewnie tak trudno mi się odzwyczaić od nawyków żywieniowych mojej rodziny. Poza tym jak mam stosować dietę kiedy reszta rodzinki wcina jakieś pyszności? Wytrzymuje jakieś 5 dni a potem wracam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1056 0 Napisano Sierpień 12, 2012 Jaka jest najbardziej skuteczna i zdrowa dieta? Polecacie mi dietę 1000 kcal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość test4lifepl Napisano Sierpień 12, 2012 Przestaw całą rodzinę na zdrowe odzywianie .Można gotować smacznie i zdrowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość test4lifepl Napisano Sierpień 12, 2012 A dieta 1000 kcal nic ci nie da to najszybsza droga do jo-jo . Trzeba obliczyć zapotrzebowanie kaloryczne i stopniowo obcinać kalorie. http://sylwetkamarzen.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach