Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elli30

czekam na 2 kreseczki ... :) - dla nowych

Polecane posty

Dzien dobry Gosciu - moze jestesmy dla oczekujacej jedynymi osobami u ktorych moze sie wygadac. Ja nie wiem jakbym to zniosla jakbym miala taka tesciowa. I jeszcze z nia mieszkac. Moja tesciowa to najwspanialsza kobieta jaka znam . Zawsze stoi po mojej stronie a syneczek dostal juz nie raz po glowie od niej ze sie ze mna poklocil ale mimo to nie chcialabym z nia mieszkac.a oczekujaca do tego w ciazy to wiadomo ze hormony wariuja U mnie pada , zimno bee.

Oczekującą podziwiam Cie za cierpliwość Ja ze swoją mam podobnie W te wakacje postanowiła zrobić wywozke i kto ją robił? Mój mąż nasz kumpel i ja Zapie.prza.łam cały dzień z łopatą równo z chłopakami aż mi odciski na rękach się porobily i popękały a ja dalej robiłam i międzyczasie jeszcze pranie zrobiłam a potem razem z mężem kolację dla wszystkich i wiecie co? Nie dość że nie usłyszałam dziękuje to jeszcze na drugi dzień jak byłam w pracy to taką awanturę zrobiła mojemu mężowi razem że swoją córka że ja nic nie robię bo obiadu nie zrobiłam do niczego się nie nadaje powinien mieć inną żonę bo ja nic o niego nie dbam Mąż mi wszystko powiedział jak wróciłam

Bulitka super że jesteś i Oczekujaca ma się komu wyżalić a ten gość jak jej nie pasuje to niech nie czyta O kulturze tej osoby świadcza te wyzwiska i brak szacunku dla drugiego czlowieka

Niestety tak Wczoraj wybraliśmy się z mężem do przyjaciół (siostrzenicy mojej teściowej której nie znosi) i jak zobaczyła że się szykujemy i dowiedziała się gdzie to do mnie z taką ironią "Justyna a ty przecież musisz leżeć" to ja jej że jadę siedzieć hehe A jak mój mąż specjalnie powiedział że nie mogę ciągle w łóżku to ona że uważa że takie lezenie to wcale nie jest dobre (ginekolog położnik się k..wa znalazł) Ona nie może znieść że ja leże

dziewczyny ja dzisiaj ide na badanie krwi i usg bardzo sie boje usg ,martwie sie zeby ok wszystko bylo.jade sama niestety,wczoraj poklocilam sie z mezem bo popil i zaczal sie klocic ze mna.wczoraj bylismy na grzybach i nawet uzbieralismy duzo ja mialam koszyk i rekladowke maz wiadro i reklamowke.dzis zrobie sos z grzybow a tesciowej juz nie pasuje wszystko.wiewcei co powiedziala mi ze niemusze przeciez co miesiac do lekarza jezdzic.mam dosyc tej baby oo wszystko sie czepia.

hej dziewczyny widzialam dzisiaj dzidzie swoja ma11mm serduszko bije.to dobra wiadomosc a zla ze mam krwiaka na macicy i musze lezec i brac leki zeby wchlonelo sie mam nadzieje ze wchlonie sie sam i bedzie bez poronienia.termin wg usgmam na3czerwca.lekarz powiedzial ze bedzie ratowal dziecko i niepozwoli stracic ciazy,za tydzien wizyta z wynikami i moze znowu bede miec usg zeby zobaczyc czy sie zmniejsza.

Ze mną na sali leżała dziewczyna która miała krwiaka niebezpiecznie blisko płodu i było groźnie bo krwiak rósł szybko Raz wróciła z usg i powiedziała że dziecko tak się ułożyło na krwiaku jak na piłce i nic sobie z niego nie robi Smiałyśmy się całą salą Z następnego usg wróciła i powiedziała że nie ma śladu po krwiaku :)

mucha obys miala tracje ze sie wchlonie.moj jest dalej od dzidzi wiec moze nic sie niestanie.bede lezec odpoczywac jedynie obiad jakis na szybko zrobie i pranie wstawie do pralki.dzis snil mi sie bobas moj byl sliczniutki .a ty sie oszczedzaj lez wiecej czasu.agness maz wrocil?bullitka a jak u ciebie?a moze poprostu masz za malo progesteronu i masz plamienia.popros w polsce o progesteron ja go biore i sie udalo.robilas badania hormonow?

Dzien dobry Oczekujaca - napewno nic sie nie stanie dzidzi. Musisz byc dobrej mysli. Napewno wszystko bedzie dobrze. Robilalm badania i lekarz powiedzial ze jest ok. Progesteron tez. No ale cos musi hyc nie tak. 30 pazdziernika lece do polski i na 2 listopada mam wizyte u ginekologa. Zobaczymy co powie. Moze jakies witaminy mezowi przepisze na sperme. Agnes - wlasnie gdzie jestes?? Maz juz jest dlatego nie piszesz??

bullitka agness chyba mezem musi sie nacieszyc.wczoraj w kolejce rozmawialam z dziewczyna w moim wieku i jest w 2ciazy mmowila ze lekarze niedawali duzych szans na dziecko miala robiona droznosc jajowodow i pozniej zaszla w ciaze w grudniu urodzila i lekarz powiedzial aby zaszla w druga ciaze od razu bo pozniej moze niemiec wiecej dzieci i jest w5miesiacu.mam nadzieje ze u mnie ok bedzie ale strasznie boli mnie kregoslup az ciezko wstac z lozka do lazienki.

Gość gość
czesc dziewczyny.tu smerfetka :)) w piatek rano robilam test.tak oo po prostu bo wybieralam sie na weekend do chlopaka a nie chcialam w czasie spotkania robic testu. i wyszla mi.baaardzo blada i cieniutka druga kreska. moge sie juz troszke cieszyc?

smerfetkka jesli wyszla blada kjreska to jest nadzieja.powtorz test jutro i zobaczysz jaki wynik bedzie.mam nadzieje ze dobrze ci bedzie w zyciu z twoim partnerem.oby ulozylo ci sie po twojej mysli:)

Gość gość
oczekujaca23 mam nadzieje ze cos z tego bedzie :) ostatnia @ mialam 14.09.do dzisiaj jednak cisza.piersi mnie nie bola tak jak wczesniej przed @.dlatego wlasnie mysle ze jakas nadzieja jest. a w weekend widzialam wlasnie mieszkanko do ktorego bedziemy sie wprowadzac :) mysle wlasnie o tym tescie,musialabym na miasto skoczyc.i zastanawiam sie czy leciec do apteki czy na hcg Smerfetka

Witam Agnes - odklej sie chwile od meza i napisz co u ciebie Smerfetka - w takim razie gratulacje :) Oczekujaca - lepiej sie juz czujesz?? A wczoraj moja przyjaciolka zostala babcia :). Piekna zdrowa dziewuszka sie urodzila :)

bullitka ja niebardzo sie czuje,codziennie wymiotuje rano najgorsze jest to ze zolcia,mam ciagle ochote na ostre rzeczy ale zjem lyzke i tyle.teraz dokucza mi zgaga strasznie jest a kregoslup boli na maksa,dzis leze caly czas bo wczoraj musialam obiad ugotowac posprzatac i caly dzien na nogach bylam.cala noc dzisiaj meczyly mnie mdlosci i piersi mnie strasznie bola tak pieka ze szok i pojawiaja mi sie wypryski na twarzy.a u ciebie co slychac??pogodzilas sie z mezem?

Oczekujaca - napewno bedziesz miala dziewczynke :) moge sie zalozyc o wszystko :)). Tak ja juz dawno sie z mezem pogodzilam. Zrobil pyszna kolacje, zapalil w kominku , do tego czerwone winko i nie bylo szans zeby sie dalej zloscic.

a czemu myslisz ze bedzie dziewczynka?ja jakos niemam przeczucia chociaz bardziej nastawiona jestem na chlopca:) kolezanka miala ladna cere wygladala jakby synka miala miec a jest dziewczynka.my mamy juz imie wybrane dla dziecka lenka anastazja albo oliwier.mi obojetne co bedzie aby wszystko ok bylo i zdrowe:)

Oczekujaca - bo przewaznie te ktore sa bardziej chore to maja dziewcYnki. Choc nie zawsze tak jest. Najwazniejsze aby bylo zdrowe

byc moze ale aby zdrowe bylo i wszystko ok to bede sie cieszyc,chociaz moj maz woli chlopca:p dobrze ze sie pogodziliscie,za to ja z moim sie poklocilam bo wczoraj upil sie z moim bratem ciotecznym i jeszcze kloci sie ze mna a dzis juz do rany przyluz.dzis siostra kupila mi storczyki2 ale dopiero w sobote mi je przywiezie,juz bede miec7 a te co mam juz nowe pedy puszczaja to za miesiac beda kwitnac.moze za2miesiace sie dowiem jaka bedzie plec bo ten lekarz mowi od razu jak widacjuz.od wtorku ide na zwolnienie lekarskie bo kiepsko sie czuje.cos czuje ze jeszcze ze2miesiace bede musiala brac leki zeby ok bylo

czesc dziewczyny Bullitka - u mnie oki. maz w domu to jestem szczesliwa. wczoraj dostalam testy owu i zrobilam jeden i wyszedl pozytywny a dzisiaj jyz negatywny. wczoraj i dzisiaj troche krwi na wkladce sie pojawilo. piersi bola mnie. mam dzisiaj 25dc. kurcze na okres troche za wczesnie. noga boli. krwiak jeszcze jest. dodatkowy antybiotyk dostalam i szwow wszystkich ne mam jeszcze zdjetych. w pon. kontrola kolejna.

Gość gość
czesc, tu smerfetka :) bylam dzisiaj na hcg,jutro wyniki...

Czesc dziewczyny Agnes - dziwne ze test wyszedl pozytywny tak pozno. Juz pewnie dawno po owulacji. A te plamienia to jakie sa? A dla meza kupilas jakies witaminy?? Mam nadzieje ze teraz dobrze ten czas wykorzystacie z mezem :)). Smerfetka daj znac A mnie od wczoraj tak strasznie gardlo boli. Nawet spac nie moglam. Znacie jakies sposoby na bol gardla?? Najgorsze ze w pracy tyle musze sie nagadac z takim bolem. Mam tylko strepsil

czesc Bullitka - plamienia to w supie taka rozowa krew lekko zabarwila wkladke raz pod wieczor i potem rano. nic teraz nie ma. witamin dla meza jeszcze nie kupilam. poczekam do wizyty u lekarza co powie na moje wyniki. pojade do niego jak mi szwy zdejma wszystkie i lepiej bedzie mi sie chodzilo. a test w sumie tez niewiem czemu byl pozytywny fajnie bylo chociaz na takim tescie zobaczyc dwie ladne rozowe kreseczki:-):-):-):-)

Gość korneli1988
witam wszystkie obecne i przyszle mamusie. zalozylam ten post iz nie moge znalesc swojego starego usmiech.gif obecnie mam 25 lat. Dwie wspaniale córki jedna 5 i 3 latke usmiech.gif marzy mi sie synek usmiech.gif prawda jest taka ze z mezem pochowalismy 3 dzieci (dwie córki i syna)/ czyli to bylo tak. pierwsze blizniaczki ur w 6 mies za male niestety, potem Julia (5l) i kolejne blizniaki Sandra (3l) i Tomuś jednak on mial operacje ale niestety sie nie udalo. nie chodzilam do psychologa ani nic. nie moge sie z tym uporac. Jutro mam @ dostac, jak zawsze z tydzien wczesniej mnie piersi bolaly tak tym razem nic, poza tym ze sennsa jestem, zawsze mnie brzuch bolal a tu nic a nic, ktos mial takie cos

<1.20 :( Ale nie mam pojecia dlaczego jeszcze nie mam @ i zadnych objawow przed. Trzyma mnie jeszcze nadzieja... A moze ktoras z Was miala niskie hcg a jednak okazalo sie ze jest w ciazy??