Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corkkaaa

jaka zabawka z tych najlepsza????

Polecane posty

Gość corkkaaa

jakas lokomotywa?? a basen z pileczkami? namiot skladany?? hmmm sama nie wiem dla 2 latki

Gość kitka28...................
moja ma basen i namiot i bardzo lubi obie zabawki. namiot praktycznie jest cały czas rozłożony i codziennie się w nim bawi. basen rozkładam jej co jakiś czas i siedzi w nim pół dnia. polecam

Basen i namiot to dobre rozwiązanie jak jest ogród lub duże mieszkanie. My mamy namiot .Ogródka brak i rozkładamy od czasu do czasu bo po prostu zajmuję cały salon. Może wózek i lalka?

Gość corkkaaa
wozek i lalke mamy i fisher price tez rozne rzeczy:) klocki zwykle drewniane i plastikowe mamy:):) a są jakies zestawy i zabawki ze swinka pepa??? szukam na allegro znalesc nie moge. co jeszcze polecacie

Gość corkkaaa
mamy tez duza kuchenke plastikowa i inne rzeczy.. mamy male mieszkanie 2 pokojowe nie moge sobie pzowolic na duuze akcesoria:)

Gość corkkaaa
a te fontanny z pileczkami to dobra rzecz czy szybko sie nudzi??? a co jeszcze> ??a hulajnoga np na 4 kolach czy dziecko 2 letnie nie umie ?

Gość kolorowa malowanka
moja córka ma fontannę i zero zainteresowania. na hulajnodze w wieku 2lat nie umiała jeździć. stała a ja ją woziłam. dopiero pół roku później załapała