Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dermon

Nie mam dziewczyny. Wszystko przez wzrost, na ktory nie mialem wpływu

Polecane posty

Gość Dermon

Dlaczego kobiety patrza tylko na to? Czy nie licza sie inne rzeczy?

Gość Dermon
Takie sa fakty. Wyzsi koledzy nie maja problemu z dziewczynami

Gość no ale co mamy ci odpowiedzieć
a co sobą reprezentujesz oprócz nikłego wzrostu? Może ogólnie nic, a tylko się pocieszasz że to o centymetry chodzi?

Gość Dermon
A co mam reprezentowac?

Gość ile masz cm?
:P mi kiedys sie podobal niski chlopak, a nawet kilku :) to nie w tym lezy problem ;p

Z badań wynika, że kobiety najbardziej cenią u mężczyn 1. Poczucie humoru 2. Zamożniość 3. Opiekuńczość, dojżałość, dobroć ... ... ... A dopiero na dalekim miejscu wygląd i wzrost. Teraz poczucie humoru jest uważane za rodzaj przemocy i pozycji w grupie. Jeżeli jesteś zabawny, to jesteś samcem Alfa w grupie, masz przewagę społeczną. Jeżeli ktoś używa przemocy fizycznej w dzisiejszych czasach jest uważany za niezrównoważonego pschicznie.

Gość silvergirl
E tam wygląd jest bardzo ważny.Dla mnie twarz a szczególnie oczy...

Jak chcesz, to wyciągnij sie ćwiczeniami 12 cm w 3 miesięce z tym programem "wzrost" :D Powiedz, czy są po tym efekty i ja to też wezmę. Niewiadomo dlaczego na forach aż tak wiele ludzi za tym programem zwiększania wzrostu szaleje. Może to coś daje, ja też szukam jakiegoś ratunku.

Gość nicniejestnawieczność
ja jestem z niskim facetem. i jakoś ani nie mógł ani nie może narzekać na powodzenie. brak ci osobowości i zwalasz na wzrost.

no na przykład kim jesteś z zawodu, czy jesteś ambitny, rozmowny, oczytany wesoły, szarmancki, wysławiasz się poprawnie po polsku, masz wszystkie zęby, jesteś czysty a nie na co dzień drechy.. Usiłuję dojść, co poza centymetrami z tobą nie tak, bo póki co to jęczysz jakbyś za przeproszeniem niabiału też nie miał :(

Gość no wlasnie za granica laski
Patrza glownie na ryja i po tym oceniaja czy jest przystojny czy nie. Wielokrotnie się z tym spotkalem jak bylem na jakichs erasmusach itp.. A w pl to tylko wzrost wzrost wzrost-jedyny kurwa czynnik

haha przede wszystkim ta k**wa :D Może to przyczyna braku dziewczyny?

Gość Dermon
Wzrost jest problemem - nie ukrywajmy tego. Nie ma kobiet, ktore chcialyby byc z facetem o wzroscie 175. Nic nie da moje wyksztalcenie, czy jak piszecie, ubior i sposob zachowania. Widze,ze to 175 stalo sie jakas granica, blokada. Dlaczego?

na jakimś etapie liczy sie i wygląd, ale niski facet może być wyględny, mieć ciekawą twarz czy ciało ale i cechy, trzeba byc jakimś a nie bezbarwnym, nie można być wymoczkiem, trzeba by być ciekawym człowiekiem ...

Gość cos w tym jest co autor pisze
Ja bylem 3 razy na wymianie raz we wloszech raz we francji i raz w uk. Tutaj w pl nie mialem brania nigdy bo jestem przystojny z ryja ale mam wg polskich dziewczyn "tylko 175 cm" wiec jestem "kurduplem". Tam jak ojechalem to nie moglem nadazyc z czasem i chetnymi laskami na spotkania wyjscia na plaze itp.. Przez pierwszy miesiac po prostu siedzialem i się zastanawialem o coi chodzi że mój wysoki (ale raczej przecietny z wygladu kumpel) ktory mial mega powodzenie w pl siedzi i jeczy jak tu chujowo i jak to w pl mial branie a tu nie, zupelnie odwrotnie niż ja. Wiec cos w tym jest. Laski w pl MAJA swiara na punkcie wzostu. Po studiach spierdalam z pl

Gość Dermon
mam 163 cm wzrostu:o

a lat? Bo jeśli dorosły, to trzeba było fajek od dzieciństwa nie palić, to byś urósł :)

mój ma 170 wzrostu a niestety jest podrywany.

Jasne, ze wysoki wzrost to zaleta (przynajmiej dla mnie), ale niski nikogo nie przekresla. Ty po prostu nie masz zadnych innych zalet...

Najgorzej, ze ludzie automatycznie przypisują cechy ludziom wysokim ( których moga nie mieć): - Że sa mądrzejsi, silniejsi, zabawniejsi, bardziej towarzyscy. Jednak dla kobiety najważniejsze jest: 1. Poczucie humoru 2. Zamożność, Wtedy facet jest samcem Alfa i ma przewagę społeczną. więc wzrost u mężczyzny jest mneij ważny. Natomiast niestety z badań wynika, ze mężczyźni cenią na 1 miejscu u kobiet tylko wygląd :/ Inne cechy są mało znaczne, potrzebują instynktownie d...py do obrabiania i może być pusta, nic więcej nie potrzeba :/ Tak wynika z badań.