Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa na betonie

pomóżcie, obawiam się że mają romans, proszę o radę...

Polecane posty

Gość ciekawyyyyyyyq
ja obstawiam lokalizator GPS http://allegro.pl/lokalizator-gps-gsm-tracker-podsluch-nowy-okazja-i2557347425.html działa fajnie testowałem, pokazuje +- 2 m i można wykorzystać jako podsłuch też w dowolnym momencie, kup. zaistaluj w domu pod łóżkiem? za obrazem ? w samochodzie ? urządzenie też nie jest duże i nie wymagające duzej wiedzy w obsłudze gdzieś gdzie on nie zagląda i wszystko, zadzwoń jak są w domu i posłuchaj

Gość Kaśka z Wichrowego
Rosa witaj...jeśli chcesz sprawdzić czy to jest romans postępuj dokładnie krok po kroku jak tu opisano: http://tnijurl.com/962c442e5529/ powodzenia, trzymam kciuki..................

Gość fdgdgdgd
w końcu przyjdą do sypialni poza tym właśnie w sypialni znalazłaś kolczyk, więc jeśli się bzykają to właśnie tam

Gość tak kamerka
zalóż gps mężowi.Jak będzie w okolicy waszego domu ,a wasze dziecko poza domem/nie wiem u koleżanki,w szkole/urwij się z pracy i zobacz co się dzieje w mieszkaniu,w razie czego mozesz powiedzieć,ze czegoś zapomnialaś.Tylko nie wiem jak daleko masz od pracy...

zastanawiam sie czy nie przycisnąć córki, ona z nimi przebywa przecież praktycznie cały czas. no ale czy byliby tacy głupi ( w przypadku gdy mają romans) zeby sie migdalic przy małej dziewczynce?

mówię, że mąz ma pracę mobliną, gps może byc trefnym pomysłem. niestety do pracy dojezdzam nawet godzine, gdy są korki, więc nie jest to takie proste...

Gość anka skakanka z nad wisly
wpadnij po cichu do domu z nienacka...ot co s zapomnialas, zostawilas wazne papiery

Gość ciekawyyyyyyyq
czemu gps trefny ?!?!?!?! podrzuć do samochodu i wsio urzędzenie Ci przyśle sms-a z linkiem do mapy gdzie obejrzysz Sobie gdzie małżonek jest !!!! zadzwonisz i skorygujesz Sobie albo prawdę mówi albo kłamie,

Gość niepotrzebnie się zgodziłaś
na jej mieszkanie z Wami... ale czasu już nie cofniesz. Trudno powiedzieć, czy mają romans, ale ja nie chciałabym żeby mój mąż przebywał w towarzystwie mojej pięknej kuzynki całymi dniami, woził ją gdzieś... to już nie jest normalne. Przede wszystkim powinnaś ją usunąć z domu - może powiedz, że córka już idzie do szkoły i nie potrzebujesz jej pomocy /wątpliwej zresztą/. Ma się wyprowadzić, poszukać mieszkania. Kuzynce powiedz, że nie odpowiada Ci zachowanie jej córki, a wyjaśni niech jej to córka... Z narzeczonym porozmawiałabym od razu. Oczywiście możesz zainstalować kamerę, dyktafon, wtedy będziesz miała dowody, ale trudno to zrobić jak są w domu... Ten kolczyk w łóżku i sugestie córki... ona już wiele rozumie. Ja myślę, że nie dzieje się dobrze i musisz zareagować. A jak on się zachowuje w stosunku do Ciebie? nic się nie zmieniło?

Gość gigaset30
Mloda dziewczyna w domu, twoja praca do pozna.... oj dalas mu sama okazje i prezent. Z drugiej strony kochajacy i wartosciowy facet nawet nie powinien zerknac na inna. Wiec przemyslalabym wasz zwiazek dobrze

Gość niepotrzebnie się zgodziłaś
wiesz, ja bałabym się brać do domu młodą dziewczynę, mąż nigdy mi nie dał powodu do zazdrości i myśli o zdradzie, ale "nie niesie się drzewa do lasu..." jak szukałam opiekunki do dziecka to tylko panie po 50 brałam pod uwagę... Kuzynka, nie kuzynka, dla niego to obca dziewczyna, atrakcyjna i na miejscu cały czas... a może ona go kokietuje? nie wiadomo, co się może dziać... ją to od razu usuń, nawet jak nie mają romansu to po co wystawiać faceta na próbę... wytłumaczysz się jakoś jak będzie trzeba... za kilka stówek/skoro Ci płaci/ może sobie już jakiś pokój wynająć. Nie wiem czy lepiej z nim pogadać najpierw, czy jednak postarać się zebrać dowody... taka kamerka w domu nie jest złym pomysłem, gdzieś w waszej sypialni... będziesz wiedziała co jest grane. a co byś zrobiła, gdybyś wiedziała, że Cię zdradza. Chciałabyś ratować związek, czy od razu kopa w dupę?

Gość igloo sddd
przycisnij córke, dzieci wiedza naprawde duzo

Gość KEN BARBIE
rżnie ją aż furczy

Gość eeee tam nie wierzę że
nie masz jak choćby głupiego dyktafonu nastawić i położyć gdzieś wysoko na szafie. Taki dyktafon to można przez wiele dni podstawiać i na bieżąco pliki zgrywać na kompa. Jeśli faktycznie coś ukrywają to prędzej czy później coś się nagra. A dowód na zdradę można nagrać nie tylko w sypialni ale i w kuchni i w kazdym pomieszczeniu. Czasem wystarczy nagrana jedna rozmowa i jej treść, o czym rozmawiają i jak sie do siebie zwracają. Jeśli chodzi o zdobycie dowodów zdrady to jesteś w sto razy lepszej sytuacji niż kobieta której mąż romansuje poza domem, bo poza domem to jest trudniej złapać męża na zdradzie, a tutaj już ten głupi dyktafon wystarcza tylko ważne jest żeby nie piszczał i żadnych dźwięków nie wydawał.

Gość jujujuuj
to w takim razie gdize ma znalezc taki dyktafon. moj piszczy np. musialaby wydac z 300 zl na taki dobrej jakosci

Gość eeee tam nie wierzę że
np. w kuchni. Przecież nie siedzą oboje cały czas w kuchni. Jeśli wiesz że mąż w któryś dzieć będzie w domu to wystarczy rano przed wyjściem do pracy wiedząc że mąż jeszcze śpi albo bieże prysznic a małolata u siebie w pokoju jeszcze położyć dyktafonik na jakiejś wysokiej szafie na którą nikt nie zagląda. Z kamerą już jest ciężej bo ta musi być odpowiednio nakierowana i trzeba się nagimnastykować żeby ją zakamuflować tak żeby nikt się nie zorientował

Gość jujujuuj
a jak zacznie pikać? i co wtedy? może zostaw laptopa, zamontuj kamerkę i wtedy niech sie kreci

Gość kolorowe tyczki
autorko może warto zostawic chociażby telefon komorkowy! on ma dyktafon:)

Witam,szczerze mówią bardzo mnie dziwi że zgodziłaś się przyjąć pod swój dach dziewczyne dużo młodszą od siebie.Natychmiast musisz powiedzieć swojej kuzynce ,że zmieniłaś swoją decyzje i prosisz żeby natychmiast poszukała dla córki inne lokum! Do czasu zanim coś znajdzie niech zamieszka w hotelu! W każdym razie niech zniknie NATYCHMIAST z Twojego domu! Mężczyzna to jak pies. Z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu.Chciałaś dobrze,a wyszło tragicznie. Pozdrawiam serdecznie.

Gość kolorowe tyczki
dołączam do ulubionych :D będzie sie dzialo :P

Kochani jestem z powrotem. Boję sie zosatwic ten dyktafon, zacznie pikać i co dalej? a i lapto musiałby być włączony, by nagrywać... cały czas przypominam sobie coraz to nowsze sytuacje, na które wcześniej nie zwracałam szczególnej uwagi: pili wspólną kawę jak wychodziłam do pracy, jakies ukradkowe rozmwoy, kiedy brałam prysznic. G. nawet pare razy zrobił obiad ( danie, które M. lubi, a za ktrym ja nie przepadam). wspomnę tylko, że wcześniej nienawidził gotować. zmienił też fryzurę ( po 12 latach), którą M. zachwalała. M kupiła kiedyś spódniczkę z resztą bardzo krótką i pokazywała nam ją. nie patrzyła na mnie, swoje pytania kierowała tylko do G, który zażartował wtedy, ze ma najlepsze nogi pod słońcem Ku**a, sama nei wiem co o tym myśleć.

Gość indygo455
jak to co o tym myśleć mają romans jak jasna cholera

Gość indygo455
Ae sama widzisz że coś jest na rzeczy nawet jeśli nie mają romansu to jest między nimi jakaś fascynacja tylko musisz to sprawdzić