Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa na betonie

pomóżcie, obawiam się że mają romans, proszę o radę...

Polecane posty

Gość LubiącaGościPo30
słuchaj,ja nie wiem czemu tu nazywacie ją małolatą!ona ma 19 lat skoro idzie na studia a on 32!!!to idealny facet i idealna różnica wieku!!ja tylko za takimi się oglądałam w tym wieku i mój mąż też jest sporo starszy.Oni bankowo mają super seks ze sobą!!!mniaaaaaaaaaam.Faceci po 30 są zajebiści.

Gość faceci.....
po 30-tce zaczynają zdradzać:( chcą odskoczni od codzienności, mają dość rutyny

Moja Droga ...facet to facet, oni nie myślą mózgiem tylko fiu....niestety. Wystawiłaś na próbę męża, a znałam naprawdę fajnych mężów co i tak robili na boki żony;/ taka prawda.....

może ma lepsze ciało, może jest młodsza i ładniejsza , ale nie mogę pojąć, by dla tego stracić całą głowe i to,co sie budowało latami. Ja dbam o siebie, waże troszkę więcej, ale to się zawsze mu podobało. Jestem młoda, nie mam 30, dobrze zarabiam...

ja bym mu przetrzepała telefon, laptop, notatnik, konto bankowe, mejla. potem powiedziała : nie masz pojęcia co znalazłam w naszym łóżku i dokładnie obserwowała reakcję jak się zmiesza, zblednie itp. to już wiesz... a potem spokojnie dokończ mój kolczyk który zgubiłam w zeszłym miesiącu... albo coś tam innego co jeszcze można znaleźć pod poduszką :) nic się nie martw. mój ojciec też miał romans. i to ja go odkryłam, kiedy ktoś tam mówił ze widział jak kupował jakieś tam perfumy a on się próbował wykręcić ze tylko oglądał (okres przedświateczny) bo chciał mamie pod choinkę kupić. od razu po twarzy rozpoznałam ze coś nie tak... a potem zrobiłam to co wyzej, zaczełam od gg i się przeraziłam, sms były okropne..... na całe szczęście się wydało i nie zrobił dziecka dziewczynie w moim wieku (sic!) miałam wtedy 20 lat.

Gość rt [t5
Wiesz, intuicja NIGDY kobiety nie zawodzi... niestety, miałam to samo.Jesli ni emaja romansu, to jest blisko albo ona mu sie podoba.Byc moze ona nie widzi w swoim zachowaniu (jelsi jest flirt) nic niestosownego, bo to normalne (i w wjej wieku i dla kobiety ogółem).Minus, ze oni spedzaja duzo czasu razem i moze faktycznie znaleźli wspólny język (nie łóżko). 20 lat u kobiety to nie to samo co u faceta. mentalnie sa na tym samym poziomie.Nie masz jakiegos kolegi, brata koleżanki dla niej? najlepiej aby jej kogos"podstawic".Ty masz wiecej do stracenia, nie ona. Masz o co zawalczyc.

przetrzepałabym gdybym miała możliwość... hasła do konta bankowego nie znam, ale na laptopa moge sie dostac, byleby tylko G. nie było w pobliżu

Gość indygo455
Ale przecież oni mieszkają razem to mają siebie na codzień myśle że za bardzo dowodów nie znajdziesz chyba że jakieś smsy, zainstaluj kamerke w sypialni i wszystko bedzie jasne

Gość zdradza na pewno.
Poza tym corka wyczuła na bank ze cos sie dzieje niedobrego. Dlatego sie od niej odsunęła. Dziecisa bardzo mądre. A aparat cyfrowy masz? Ja mam taki ze podczas nagrywania filmu nie wdaje dźwięków. Nawet po skończonym nagrywaniu. Tylko sam zamyka obiektyw. Dźwięk jest jak podłacze go do komp i tv.

wieczorem jak się kąpie, albo w nocy jak śpi jak cie przyłapie to powiedz że przez przypadek skasowałaś jakiś kontakt i sobie chcesz dopisać albo ze sprawdzasz godzinę, cokolwiek.

no ale na koncie bankowym by coś znalazła... gdzie i za co płacił kartą na przykład. tylko nie popadaj w paranoje, bo jak mnie jesteś pewna to po co robić jakiś kwas. no i najważniejsze pozbądź się jej z domu. porozmawiaj o tym z narzeczonym, powiedz że córka ci się skarżyła że panna przy niej mówi brzydkie słowa i jej dokucza, jest nie miła etc. i że musicie ją odprawić (cały czas obserwuj reakcje)

potem oddaj jej ten kolczyk idź i powiedz musił się gdzieś w praniu zawieruszyć bo go w pościeli znalazłam ( zobacz jak zareaguje)

Gość prowokacja jak nic......
ziewwwwwwwwwwwww ale to juz byloooooooooo

działaj żeby wiedzieć na czym stoisz. bo takie gdybanie na forum nic nie pomoże my ci powiemy zdradza i co zrobisz? mozesz zniszczyć swój związek przez pochopne działnanie. pamiętaj grunt to dowód.

dziewczyny córka dostała aparat cyfrowy w tym roku na komunie. ijakiej długości film można nią nakręcić? a taka zwykła kamera? zawsze mogę pożyczyć od przyjaciółki...

Gość helga8080
ja uwazam, że bardzo łątwo to sprawdzić. Za kilkadziesiąt zł na allegro kupisz kamerkę ukrytą w długopisie- wygląda jak normalny długopis. Zostaw ją włączoną w sypialni albo w salonie na wierzchu- to nie wzbudzi podejrzeń, nagrywa kilkugodzinne filmy.

Myślę, że powinnaś najpierw zdobyć dowody tak jak radzą Ci wyżej. A czemu? Po 1- Inaczej jest wiedzieć, że facet zdradził a inaczej domyślać się i żyć z myślami może tak może nie. Dodatkowo słuchać jak narzeczony zaprzecza. Miłość jest ślepa i dopiero twardy dowód postawi Cię na nogi i otrzeźwiejesz. Po 2- Kontakty z kuzynką i możliwe, że rodziną staną się koszmarne. Rodzina posądzi Cię o fałszywe oskarżenia. Dlatego musisz mieć dowód, żeby nie wyjść na tą złą, co biedną niewinną dziewczynę oskarża o brak cnoty. I szczerze Ci powiem, takie 19-20 najgorsze zło. Myślą, że cały świat należy do nich. Im to bardzo schlebia, że starszy facet się na nich spojrzy. A że zdradził kogoś z nimi dodaje im satysfakcji. Ale dopóki nie masz dowodów wstrzymaj się od wywalania jej z domu.

Gość dfdfgdgfhfgj
haha stara baba 29 lat pisze o swoim wieloletnim ruchaczu narzeczony haha to twoj konkubent szmato a nie narzeczony

Gość dfdfgdgfhfgj
i on jest wolny, może mieć romans z kim chce, zresztą wcale bym mu sie nie dziwila.

Gość dfdfgdgfhfgj
zaręczyny NIC nie znaczą w tych czasach, zreszta 2 lata zareczeni hahahahaha a slub za 10 lat hahahaha ty zalosna konkubino

Gość sima
rosa czytam i powiem ci tak keerah ma racje-trudno wiem i to cholernie boli co sie u was dzieje-ale emocje uspokoj i z zimna krwia zalatw...ale dowod musi byc.