Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa na betonie

pomóżcie, obawiam się że mają romans, proszę o radę...

Polecane posty

Gość kochamzycie
autorko, co u ciebie?

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
halooooooooooooo, autorka nam chyba uciekła z tematu...

jestem. Odebrałam wczoraj tą kamierkę w długopisie. Wróciłam do domu. G. przed laptopem, M. w kuchni robiła sobie kolację. Z rozmowy z G wynikło, że znowu byli na rozmowie kwalifikacjnej razem. Poszłam do kuchni, zdawało się mi , że M. mnie unika, nie patrzy w oczy jak zapytałam jak było na tej rozmowie. zbyła mnie tylko, ze nie szukaja pracowników na miesiąc, a za pracą dodatkową rozejrzy sie doopiero w pazdzierniku jak pozna swoj plan lekcji. Dzwine, bo G mówił , że wyszła z rozmowy zadowolona i ze powinni ja zatrudnic. :o NIe wiem co o tym myśleć. Ale co mnie najbardziej zirytowało, córkę zostawlili samą w domu! G tłumaczył,że jest duża, że dwie godizny mogła zosatć sama. zapytałam, czemu M nie mogła sama pojechac, jest przeceiz dorosła, G. wytłumaczył ze M. nie zna topografii miasta i ze akurat tam jechal i mógl ja podrzucić. ku**a ! zaraz napiszę resztę

Gość no ludzie ile mozna
dobra wez mu napisz, ze to prowo

teraz dopiero zauważyłm istotną rzecz. G. zabiera wszędzie telefon ze sobą, nawet do łazineki, przyuważyłam, że ma kod blokujący klawiaturę:( laptopa zamyka zawsze jak z niego nie korzysta. zostawiłam ten długopis na stoliku w sypialni, nakierowany na drzwi wejsciowe i lozko. powoli zaczynam załowac

Gość sraczka papugi
pokazesz nam ten filmik ok?

ale jak to mówią: lepsza najgorsza prawda niż najsłodsze kłamstwo. teraz dociera do mnie, że mogę stracić to, na co pracowałam latami. Dziwnie się z tym czuję

Gość Małgorzata rogata
teraz dopiero zauważyłm istotną rzecz. G. zabiera wszędzie telefon ze sobą, nawet do łazineki, przyuważyłam, że ma kod blokujący klawiaturę laptopa zamyka zawsze jak z niego nie korzysta. przykro mi kochana :( ale nie wygląda to zbyt dobrze :(

przeczytałam cały watek i mysle , ze cos jest na rzeczy , prawdopodobnie maja romans

czy w ciągu miesiąca można już nawiązać romans tracąc wszystko: dziecko, stabilne życie i partnerkę?:o nie mogę tego zrozumieć. jest mi przykro

Gość 09876543212345
jak mnie to wkurza, że co niektorzy podejrzewaja xze to wszytko prowokacja :O chyba malo jeszcze w zyciu widzieliscie i slyszeliscie... Rosa - wspolczuje Ci calej tej sytuacji, ze w zasadzie poki co nie wiesz na czym stoisz :( ale dobrze ze nie zostawiasz tego tak sobie, lepiej znac prawde, nawet ta najgorsza, niz zyc w niewiedzy i byc oszukiwana.

Gość tixiv
Sama jestem po zdradzie męza (podobno emocjonalnej) ale pytania i niewiadome pozostaną na zawsze... Pisze o tym ponieważ musisz wiedzieć, że facet przyzna się tylko jeśli bedzie przycisnięty, im więcej dowodów zbierzesz im więcej bedziesz wiedziała tym do większej ilości rzeczy się przyzna... Mnie przez pół roku cos wydawało się nie tak, pytałam i zawsze to niby mnie się wydawało, źle widziałam.. a on przez to coraz bardziej się krył... w końcu się nauczyłam że trzeba sprawdzić, mieć mocne dowody i nie wydawać się od razu Jak facet nie bedzie widział możliwości sciemniania wtedy się przyzna... kwestia tylko tego czy ty mu wybaczysz

nie umiałabym wybaczyć zdrady, jeszcze z osobą z mojej rodziny. już wystarczająco cierpię, bo prawie cala rodzina się ode mnie odwróciła: bo nie mam ślubu i żyje 12 lat tak jak żyje> rodzice nie mogą przecierpieć, że mam nieślubną córkę. jakby teraz się dowiedzieli, że G zdradził mnie z młodszą siksą to ja będę powodem do wyśmiewania się, a winą za to obarczą brak sakramentu. Oni nie rozumieją, że jest mi dobrze tak jak jest...

Gość sennaMarka
miejmy nadzieję, że Twój G. nie będzie wiedział, co to jest ten długopis i do czego służy. Autorko, życzę Ci żebyś odkryła prawdę, ale ja na Twoim miejscu przycisnęłabym kuzynkę. Młoda jest, wygada się sama i będziesz miała dowód.

Gość rosa na trawie :)
dasz ten filmik?

już wydaje mi się , że mnie unika, nie patrzy w oczy, jest zgaszona. wnioskuję po wczorajszej rozmowie, no może to tylko moje domysły i paranoja.

Gość do rosa
Rodziną nie przejmuj się,patrz na siebie i rób tak,zeby to tobie byłao najlepiej i najwygodniej.Faceci zadradzają i będą zdradzać,zdarza się to nawet tym najbardziej zakochanym.Mąż też mnie kiedyś zdradził,złożyło się na to kilka czynników,nie będę się rozpisywać,też po 30stce,wybaczyłam i nigdy nie żałowałam.

Gość tixiv
a dlaczego wy się właściwie nie pobraliscie ??? o co chodziło nie byłeś pewna, brak kasy..?

Gość taka_prawda
12 lat razem a tu przyprowadziłaś do domu taki powiew świeżości... Na pewno nie spodziewałaś się tego po swojej rodzinie, ale cóż faceci to takie dziwne istoty, że trzeba być zawsze czujnym. Sprawdź to koniecznie. Jak jesteście razem to jak on na nią reaguje jest jakiś pobudzony? Zawsze bierze pod uwagę ją, troszczy się o nią? Coś w waszych relacjach się zmieniło? Ochłodziło się? Obserwuj bacznie. Współczuje, bo możliwe najgorsze dzieje się w Twoim własnym domu. Mała może unikać jej, bo mogła coś zobaczyć i może być dezorientowana.

Gość tixiv
Nie wiem czy śmieć się czy płakac bardziej .. bo mój tez na 30 lat zrobił sobie skok w bok , flirt czy co tam było... to chyba jakis trudny wiem mają wtedy

Gość sennaMarka
Ona jest młodziutka. Umów się z nią na babskie plotki, na kawę czy czy lody i idźcie tam razem, tylko we dwie. Tam ją delikatnie zmanipuluj, opowiedz jej, że G jest całym Twoim życiem i tak dalej i patrz na jej reakcje. Opowiedz jej historię Waszego związku :) obserwuj. Zrób to najlepiej w ten weekend. Będziesz miała dowody.

Gość do rosa
SennaMarka Nie najlepszy pomysł

Gość powiem i ja.....
sennaMarka....ma rację z tym babskim spotkaniem i opowiedzeniu jej o Twoim związku itd.....nawet jeśli coś jest na rzeczy może dziewczyna się opamięta widząc jak wielką krzywdę Ci robi ...możesz jej też wspomnieć że nie wiesz co byś zrobiła jakby on Cię zostawił albo zdradził

Gość tixiv
oj nie wiem dziewczyny, nie wiadomo co ta mała ma w głowie..., czy sie przejmie, czy widzie w facecie autorytet z kasą i doświadczeniami i stwierdzi że jest na wygranej bo autorka sie obawia...

Gość rosa na trawie :)
no to wypierdalaj z tym prowo tępa dzido do roboty!