Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Gość wrzesniowa**
Laura ja też mam termin na 26 to będziemy razem testować :)

Gość wrzesniowa**
Ja nie mam żadnych objawów oprócz bólu brzucha, który staje się powoli denerwujący, bo to jest taki hmm lekko rwący ból jajników i macicy tak to mogę opisać, tak piecze jakby.

Gość Firankaa
Laura witamy. oczywiscie ze mozesz do nas dołączyć ;)

Gość Laura1987
Fajnie, że będę mogła z wami pisać :) Tez tak macie, że szukacie u siebie jakichkolwiek objawów i macie nadzieję, że się udało?

Gość Firankaa
Laura no wlasnie ja naprawde te objawy czuje... nie wydaje mi sie by mi sie wydawalo ze boli... tylko moze nie koniecznie jest to powiązane z ciążą, tylko jakaś niedyspozycja :/ ale i tak nadzieja jest

Gość Firankaa
KiedysMozeSieUda i tak masz lepiej niz ja.. wolalabym by mi sie kilka dni @ spozniala... niz miec takie dziwne objawy ciązy- nie ciąży :)

Gość Laura1987
Najgorsze jest to, że te początkowe objawy ciąży podobne są do objawów przed dostaniem miesiączki. Dlatego nigdy nie wiadomo co to będzie...

Gość Laura1987
Wierzycie w to, że jeśli bardzo chce sie dziecka to trudniej zajść w ciąże. Bo mój ginekolog powiedział mi żeby kochać się spontanicznie a nie wszystko planować. Sama nie wiem co o tym sądzić, bo jak wiem że mam owulację to kusi mnie żeby kochać się codziennie bo może akurat się uda.

Gość Firankaa
Laura tak to prawda. Tylko ze ja od wczoraj mam objawy jak na miesiączke... a okres powinnam miec dopiero za 5 dni

Gość jksdhvsdj
A mnie to nikt nie zauważył...

Nadal brak@,biegam caly czas.do lazienki bo mam wrazenie ze juz dostalam,moze jutro rano przyjdzie,az mi.sie juz slabo.robi,nigdy mi sie.tyle nie.spozniala,nawet jak tabl odstawilam(a bralam.5 lat)to dostalam po 29 dniach,i odrazu w tym miesiacu mialam owulacje bo bylam na usg i.akurat byl widoczny pekniety pecherzyk ale sie.wtedy ucieszylam ze wszystko ok..

Gość Firankaa
jksdhvsdj oczywiscie witamy Cie :) chyba oto chodzi ze Laura tak wprost wyrazila chec z nami pisania... a twój wpis potraktowalysmy jako jednorazowy... ale jesli chcesz do nas dołączyc to super! Zapraszamy :)

Gość Firankaa
Majka to moze w takim razie jednak jestes w ciąży...idz na badanie

Gość jksdhvsdj
Dziękuję:) Możecie powiedzieć kto kiedy powinien mieć okres, żebym się mogł tu trochę odnaleźć?

Gość jksdhvsdj
Majka a masz już dzieci?

Gość Firankaa
Majka przykro mi :( Ale nie ma co sie smucic, pora zacząć nowy cykl, nowa owulacja, nowe przytulanko! oby w tym cyklu Ci sie udalo!

Gość Firankaa
a teraz ide do fryzjera, jest mi to baaardzo potrzebne ;) do później :p

Gość jksdhvsdj
Cieszmy się swobodnym seksem dziewczyny:)Ile razy w życiu będzie można nie przejmować się zajściem w ciążę?:)

Firankaa tez tak myślę,będzie następna owulacja..(lepsza @ niz jak by mialo jej nie byc i ciazy tez nie)Mysle.ze im dluzej bedzie wyczekiwana fasolka tym bardziej bede szczesliwa jak w końcu bedzie;)

Gość Laura1987
Fajne są starania o dziecko, ale z drugiej strony dobrze byłoby szybko zajść w ciąże. Zwłaszcza jeśli bardzo się tego chce:)

Majka88 strasznie mi przykro ale tzn ze ja tez dostane okres lada dzien skoro tobie sie tykle czasu spoznial mam nadzieje ze w nastepnym cyklu ci sie uda powodzenia :) Laura1987 starania sa bardzo przyjemne ale moglyby byc juz owocne :) jksdhvsdj ja mialam miec 14 wrzesnia do chwili obecnej nadal nie ma wczoraj robilam test i byla | gruba krecha :(

Gość Laura1987
KiedysMozeSieUda może tym razem Ci się uda:) A masz jakieś objawy, które mogłyby coś sugerować?

Jestem już jestem. JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!! Jakoś to do mnie nie dociera. HCG-272. A ten badziewiasty test ledwo co coś tam pokazał. Teraz muszę zadzwonić do mojego gina i się umówić na wizytę. Majka88-:( Przykro mi. KMSU-no widzisz u mnie dziś test też prawie nic nie pokazał a jaki wysoki poziom hcg mam. Trzymam za Ciebie kciuki. Nie chcę być jedyną której się udało w tym cyklu.

Gość Firankaa
gagkan ciesz sie kochana! wiesz ja sie z tobą ciesze i bardzo gratuluje! no ale mamy nadzieje ze nas nie opuscisz teraz? Moze za kilka miesiecy nasz topik przeksztalci sie na "dylematy ciężarówek" hehe a przypomnij jeszcze raz (wiem ze ciągle Cie oto pytamy;)) ile dni po owulacji zrobilas pierwszy test?