Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Gość Kinga198824
Hej dziewczyny... Majka życzę powodznia podczas zdawania prawka, mi chociaż to wyszło od razu :D Ja mialam brac luteine od wczoraj przez 10 dni i czekac 3 dni na @ ale niestety dzis dostalam @ wiec ją już odstawiłam, teraz mam brac od 5dc clostylbegyt ale moj lekarz bedzie miala urlop a ja musze miec robione kontrolne usg wiec chyba nie bede mogla od tego cyklu zaczać z tymi tabletkami... mam do niego zadzwonic dzis o 14 wiec zobaczymy co powie... Firanka ja wierze ze sie nam uda wkoncu, na wszystko przyjdzie czas, na siłe to sie nic nie da...:)

Dzięki wam dziewczynki za ciepłe słówka, pocieszam się że nie było fasolki w pęcherzyku więc tak naprawdę nie straciłam dzidzi, odstawiłam duphaston i już dzisiaj zaczyna mnie pobolewać brzuch więc mam nadzieję że to wszystko b.szybko się wyczyści i będę mogła zacząć nowe staranka, o ile po zabiegu łyżeczkowania trzeba odczekać jakiś czas o tyle po nat.poronieniu nie ma takiej konieczności, to tez jakiś plus. więc jeśli chodzi o piżamkę to dla mnie też już dziergajcie koniecznie.

Gość Kinga198824
Aga przynajmniej bedziesz mogła się starac od razu, nie musisz czekac no i wiadomo jakby to się pozniej stalo zawsze to wieksza strata... a lekarz powiedzial Ci może co jest powodem tego ze pęcherzyk jest pusty??

Gość Kinga198824
Pozwolę się dopisać do waszej tabelki.. :D:D Nick .............Wiek....ostatnia@...........cykl starań...... gagkan.............37.......20.08................2 lata.........fasolinka Wrzesniowa**.....25.......30.08...................1...... .....fasolinka Majka88...........24.......17.09....................3.... .......... Staraczkaa.........20.......26.08.....................1.. ............ rybalopika.........29.......01.09....................1... ...........29.09 ambaje83..........29.......03.09....................16... ..........03.10 KMSU...............22.......19.09.....................6.. ............17.10 Firankaa...........28........23.09....................2.. ............22.10 mala1407..........23.......24.09....................9.... ..........24.10 Alutkaaa...........28.......24.09...................1.... ..........24.10 Kinga198824.......24.......25.09....................3lata...........22.10

Witajcie dziewczyny czy mogę się do was dołączyć. :) Tez staramy się z mężem o drugie dzieciątko mam już 15 i pół miesięczna córeczkę która jest cudowna i niestety lata nam lecą i postanowiliśmy z mężem postarać się o rodzeństwo dla małej. Więc jest to nasz 1 cykl starań, w 1 ciąże zaszłam po 4 cyklach starań. Od paru dni czuje się jakoś dziwnie mam takie dziwne bóle jajników i brzucha. 1 miesiączkę pop porodzie dostałam dopiero w marcu a do września nie miałam takich bólów przed miesiączka jak teraz wątpię że mi się udało po przytulałam się mężem tylko raz 12 dc gdzie prawdopodobnie miałam owulacje a do tego rqaz na jakis czas daje małej jeszcze piersś. Więc mam małe szanse że się udało. Jutro mam termin @ i jeśli nie dostane to zrobię test. Gratulacje dla przyszłych mam i trzymam kciuki za pozostałe mamy idę mojej myszce dać obiadek.

Nick .............Wiek....ostatnia@...........cykl starań...... gagkan.............37.......20.08................2 lata.........fasolinka Wrzesniowa**.....25.......30.08...................1...... .....fasolinka Majka88...........24.......17.09....................3.... .......... Staraczkaa.........20.......26.08.....................1.. ............ rybalopika.........29.......01.09....................1... ...........29.09 ambaje83..........29.......03.09....................16... ..........03.10 KMSU...............22.......19.09.....................6.. ............17.10 Firankaa...........28........23.09....................2.. ............22.10 Kinga198824.......24.......25.09....................3lata ...........22.10 mala1407..........23.......24.09....................9.... ..........24.10 Alutkaaa...........28.......24.09...................1.... ..........24.10 Majka powodzenia :)

Od kilku chodzą za mną śledzie w śmietanie, więc kupiłam i się napcham za wszystkie czasy do tego ziemniaki pyyycha! ;) no i ciasto sobie kupiłam, bo jakoś mam lenia do robienia własnej babki. Byłam na spacerze z córą i o dziwo dzisiaj brzuch mnie nie boli. A co tam u was ? :)

Mgielkusia Witaj :) Pewnie że możesz się do nas dołączyć :) każda staraczka mile widziana :) trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła jutro a żeby zamiast niej na teście znalazły się || ładne kreseczki :) ja staram się w tym miesiącu 6 cykl jak na razie ciągle się nie udaję ale staram się nie tracić nadziei i wierzę że na każdą z nas przyjdzie odpowiednia kolej :) zagadaj z Firankaa pewnie i dla Ciebie znajdzie się piżamka z dziurką dla staraczek :)

Wrześniowa** witaj :) widzę że już Ci się smaki pojawiły no i dobrze :) a po za tym dobrze się czujesz nie dokuczają Ci mdłości ?

Kinga198824 nie powiedział mi ale z tego co czytałam to tak naprawdę nigdy nie wiadomo, może jakiś błąd genetyczny i nie doszło do podziału takiego jak powinno albo kto wie? podobno nie zdarza się aby 2 razy pod rząd był pusty pęcherzyk więc mam wielkie nadzieje na przyszłość, chodź u mnie dochodzi jeszcze kwestia mięśniaków. Jedno wiem następnym razem nie będę tak wariować i sie martwić(wszystkie sobie to obiecujemy a potem i tak wkręcamy się , ale to nasze niezaprzeczalne prawo).

KMSU smaki nie są na pewno ciążowe, to by chyba było za szybko :) po prostu wieki tego nie jadłam. Z kilka lat ? A mdłości też nie mam, w pierwszej ciąży gdzieś koło 7-8tyg. źle się czułam. Dobra raz , dwa zachodzić mi tu w ciąże ! :P trzymam kciuki za jutrzejsze kreski :)

Gość Firankaa październikowa ;)
Witajcie :). Ja wlasnie wrócilam od dentysty i zęby mnie bolą :( Za to chyba moj organizm zaczyna sie przyzywczajac do tych leków które zaczelam bać bo przestala mnie glowa bolec i wysypka tez przeszla :) haha Wrześniowa chyba Cie mianujemy na kierownika tabelki :) Wedlug jakiej zasady ty nas tam przestawiasz? :) Majka faktycznie dopiero teraz spostrzegłam ze Wrzesniowa zaszla we wrześniu hehe ja chyba tez zmienienie na październikowa, moze to szczescie przyniesie :) Trzymam kciuki za twoje prawo jazdy! Kinga no ja póki co jestem wyluzowana :) aga już dziergam pizamke ;) Mgielkusia Witaj! :) Trzymam kciuki byś jutro nie dostala @ :P Wrześniowa ale bym zjadla taką babke mmmmmmm :) i nie martw sie, fasolka jest więc pewnie @ nie bedzie :)

Gość Kinga198824
Witaj Mgiełkusia :) - może akurat się udało kto wie :D O tak ja poproszę piżamkę z dziurką :D na pewno się przyda :D ale puki co @ więc czekać muszę... i w takich momentach chciałabym żeby szybciej czas leciał:D ( oczywiscie do owulacji) :D i do dnia spodziewanej @ :D

Majka88 tylko się nie denerwuj bo to najgorsze co możesz teraz zrobić wiem to po sobie:) pomyśl sobie że wiesz co Cię czeka bo nie idziesz tam pierwszy raz i że musi być dobrze skup się :) i daj znać jak Ci poszło trzymam kciuki myślę że dziewczyny także :)

Nie no laski nie mogę z Was hahaha! Firanka wg daty następnej @ układam chronologicznie :D wtedy każdy widzi kto kiedy może testować :P Nie wiem tylko kiedy ją mają mieć Staraczka i Majka, bo nie zmieniają tego :P KMSUP - mówisz :D no niech Ci to szczęście przyniesie :) No to widzę, że macie wszystko w pakiecie dla staraczek: - piżamka z dziurką dla każdej - zdanie "nie no któraś z nas musi być w ciąży" - nazwa miesiąca starań przy nicku Full wypas :D

Witam ponownie :) mam chyba dobra wiadomość nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam test niestety dostałam tylko 25 i wyszły mi dwie kreski ta druga dość wyraźna jutro zrobię jeszcze raz test jeśli się potwierdzi zrobię sobie wizytę u lekarza. Dziewczyny jestem w wielkim szoku bo tylko raz się przytulałam z moim mężem i to 12 dc czyli jak miałam owulacje....:)\ później do was napiszę :)

Kinga brałam clo jeden cykl i zaszłam po nim od razu ale poroniłam.. poronienie nie było zależne od clo więc nie martw się..

Gość zuzka007
Cześć dziewczyny! Pozwolicie że się dołączę? Też staramy się z mężem o dzidzie... no i jak na razie nie wychodzi :(

Mgielkusia Strasznie strasznie Ci gratuluję :) ile się staraliście? zuzka007 pewnie że możesz dołączyć :) wpisz się do tabelki :) Majka88 i jak poszło ? zdałaś?

zuzka007 do tej tabelki się dopisz :) Nick .............Wiek....ostatnia@...........cykl starań...... gagkan.............37.......20.08................2 lata.........fasolinka Wrzesniowa**.....25.......30.08...................1...... .....fasolinka Majka88...........24.......17.09....................3.... .......... Staraczkaa.........20.......26.08.....................1.. ............ rybalopika.........29.......01.09....................1... ...........29.09 ambaje83..........29.......03.09....................16... ..........03.10 KMSU...............22.......19.09.....................6.. ............17.10 Firankaa...........28........23.09....................2.. ............22.10 Kinga198824.......24.......25.09....................3lata ...........22.10 mala1407..........23.......24.09....................9.... ..........24.10 Alutkaaa...........28.......24.09...................1.... ..........24.10

KiedysMozeSieUdaPaździernik:) no to jest dziwne bo jest to mój 1 cykl starań i przytulałam się z mezem tylko raz w tym miesiącu i był to 12 dc( tak wypadała moja owulacja bo biedaczek dostał antybiotyk i nie było jak ) i od piątku się dziwnie czuje mam zawroty głowy, taki tępy ból jajników i ból podbrzusza jak na @ jutro powinnam dostać @. A dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam popołudniu test i wyszły dwie kreseczki, jutro zrobie juz z porannego m...., i zobaczymy bo jakos narazie to domnie nie dociera że się udało :)

dziewczyny pozwoliłam się dopisac do tabelki 🌼 Nick .............Wiek....ostatnia@...........cykl starań...... gagkan.............37.......20.08................2 lata.........fasolinka Mgielkusia..........28......29.08....................1............26.09 Wrzesniowa**.....25.......30.08...................1...... .....fasolinka Majka88...........24.......17.09....................3.... .......... Staraczkaa.........20.......26.08.....................1.. ............ rybalopika.........29.......01.09....................1... ...........29.09 ambaje83..........29.......03.09....................16... ..........03.10 KMSU...............22.......19.09.....................6.. ............17.10 Firankaa...........28........23.09....................2.. ............22.10 Kinga198824.......24.......25.09....................3lata ...........22.10 mala1407..........23.......24.09....................9.... ..........24.10 Alutkaaa...........28.......24.09...................1.... ..........24.10

Witajcie dziewczyny! Aga - dziecię po prostu wybrało sobie inną datę narodzin, będziemy mu kibicować, żeby miało okazję obejrzeć sobie jeszcze przyszłoroczną złotą polską jesień. W związku ze zmianą Waszych ników, informuję, że Firanka będzie dla mnie Pająkiem (bo tak mi się jakoś z pajęczynami na łące skojarzyły październikowe firanki ;)) a KMSUP - SŁUPem (Się Łatwo Uda w Październiku :D). U mnie bez zmian - choróbsko wytoczyło ciężkie działa, temp szczególnie pod wieczór szybuje pod niebiosa. Nie wiem jaka cholera, mam nadzieję, że obędzie się bez lekarza. Nie pamiętam, która z Was prowadzi wykresy na Ovufriend. Tam trzeba opłacać abonament po 1szym miesiącu, czy jak :)? Zresztą - u mnie pierwszy tydzień cyklu i tak na straty jeśli chodzi o temp, bo choroba skutecznie burzy klarowność wykresu. Jak poszły egzaminy na prawko? No i gratuluję kolejnych 2 kresek :)