Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Póki co Frejzunia wpiszę Cię przed Staraczkę, bo nie wiadomo kiedy dziewczyna następną @ dostanie, bidulka na jakichś lekach musi lecieć :(. Staraczka - jak coś już będziesz wiedzieć to dopisz z łaski swojej, pozamieniam tak, żeby było dobrze ;). To samo z naszą 2x20 - Aga, jak coś będzie wiadomo to czekamy ;). x Nick .. .... .......Wiek....ostatnia@ .........cykl starań.....następna@ gagkan..............37........20.08................2 lata............fasolinka VEG..................28........26.08...................9. .............fasolinka Mgielkusia...........28.......29.08...................1.. .. ......... fasolinki Laura1987...........25.......29.08...................2... .. ........fasolinka Wrzesniowa**.......25.......30.08...................1.... .........fasolinka ambaje83............29........03.09.................16... ..........fasolinka Majka88..............24.......17.09...................3 .................16.10 KMSU..................22.......19.09...................6. ................17.10 zuzka007............23........22.09...................3.. ...............20.10 kasiula86.............26.......22.09...................2. ............20-22.10 Firankaa..............28.......22.09...................2 .................22.10 Kinga198824.........24.......25.09...................3lat a ............22.10 mama6latki ..........24.......26.09....................1............ok. 22.10 mala1407.............23.......24.09....................9. ................24.10 Alutkaaa..............28.......24.09....................2 .. ..............21.10 Truj....................28.......24.09................... 4. ................25.10 aneczka28aneczka.28.......28.09....................2..... ............26.10 rybalopika............29.......29.09....................2 .................30.10 smile ..................28........07.10....................1...... ..........07.11 Frezjunia.............25.......09.10..................... 2.................08.11 Staraczkaa...........20.......26.08....................1. .. ................?

O, faktycznie. Jeszcze raz ta tabela :), bo już się to totalnie pokręciło :D x Nick .. .... .......Wiek....ostatnia@ .........cykl starań.....następna@ gagkan..............37........20.08................2 lata............fasolinka VEG..................28........26.08...................9. .............fasolinka Mgielkusia...........28.......29.08...................1.. .. ......... fasolinki Laura1987...........25.......29.08...................2... .. ........fasolinka Wrzesniowa**.......25.......30.08...................1.... .........fasolinka ambaje83............29........03.09.................16... ..........fasolinka Majka88..............24.......17.09...................3 .................16.10 KMSU..................22.......19.09...................6. ................17.10 zuzka007............23........22.09...................3.. ...............20.10 Alutkaaa..............28.......24.09....................2 .. ..............21.10 kasiula86.............26.......22.09...................2. ............20-22.10 Firankaa..............28.......22.09...................2 .................22.10 Kinga198824.........24.......25.09...................3lat a ............22.10 mama6latki ..........24.......26.09....................1............ok. 22.10 mala1407.............23.......24.09....................9. ................24.10 Truj....................28.......24.09................... 4. ................25.10 aneczka28aneczka.28.......28.09....................2..... ............26.10 rybalopika............29.......29.09....................2 .................30.10 Malinowa_82..........30.......06.10...................2.. .................03.11 smile ..................28........07.10....................1...... ..........07.11 Frezjunia.............25........09.10...................2 ..................08.11 Staraczkaa...........20.......26.08....................1. .. ................? x Frejzunia - może i monitor zmienia osobowość, ale tylko u niestabilnych jednostek - także mając nadzieję na to, jesteś zadeklarowanym i stabilnym świrem - zapraszamy do dyskusji :D.

Frejzunia, tu panuje bezkrólewie - problem w tym, że dziewczyny nie wiedzą gdzie się wpisywać, albo krygują się niczym panny na wydaniu ;). Póki Wrześniowa dobrze się czuła, to ona poprawiała nam tabelę, ale jako że niedomaga ostatnio, to rolę naczelnego porządkowego-śmieciarza z MPO przejęłam ja ;).

Na razie mam chwilowy spokój i harmonie, w związku z goszczącą u Mnie @ ... więc nie myślę o potomku... zacznie się pewnie gdy test owu pokaże dwie kreski ... Chciałabym się tylko podpytać, bardziej doświadczonych koleżanek - czy naprawdę nie wskazane jest kochanie się codziennie? Przekopałam "cały" internet i zdania są podzielone ... U Mnie sytuacja wygląda w taki sposób, że nie wiem czy jestem w stanie sobie narzucić taki reżim i po prostu nie uprawiać seksu dlatego, że to nie wskazane...

Pomarańcza jakaś wkleiła tu ostatnio dobry tekst o "jakości nasienia", musiałabyś poszukać kilka stron wstecz - generalnie chodziło jej o to, że jak gość ma dobre nasienie, to i kilka razy dziennie mu nie zaszkodzi, a jak ma kiepskie - to i raz na kilka dni mu nie pomoże :P. A tak poza tym Frejzunia - musicie się zawsze kochać z jego wytryskiem, skoro boisz się o jakość plemników :D? Seks tantryczny ma w sobie pewne uroki :), dla mężczyzny również :D.

Dla Mnie seks tantryczny - owszem; ale przetłumacz to mężczyznom - toż przecież moment ejakulacji to potwierdzenie dla ich wewnętrznego EGO że są w 100% samcem. Bardzo Mi się spodobało stwierdzenie, że jak dobry to nie zaszkodzi a jak zły to nic nie pomoże :)

Frejzunia - w takim razie popracuj nad swoim darem przekonywania ;). Dla mojego Małża potwierdzeniem tego, że jest 100% samcem a EGO szybuje pod niebiosa jest MÓJ orgazma, a nie jego :D.

Chyba poczekam do terminu albo i dluzej:)A mozecie mi powiedzieć co moze oznaczac ten bialy śluz w tak duzych ilosciach?czy moze byc to związane z przeziebieniem?bo nie przypominam.sobie zebym.wczesniej tak miala..

Majka - to może znaczyć wszystko, włącznie z ciążą :). Ja niestety nie pomogę, bo nie kojarzę, żeby w trakcie przeziębienia czy na początku ciąży pojawił mi się jakikolwiek śluz.

:) ja mam inne trochę podejście, ale wiadomo - każda sypialnia jest inna - tak jak seks z każdym innym kolejnym partnerem się różni od poprzedniego ... miałam to szczęście, że udało mi się znaleźć partnera którego wykształciłam wg swoich potrzeb, więc być może "standardowo" zasłaniam się stereotypowym zrzucaniem winy na samców :P Tak jak pisałam we wcześniejszym z postów, mój problem z zajściem chyba będzie miał związek z podwyższonym hormonem męskim .... Więc może to ja jestem samcem :) hahah już sama nie wiem...

Majka powiem Ci tak.... miałam ostatnio dużo śluzu białego na chwile przed terminem @ - jak później się okazało - przyszło przeziębienie- i @ przesunęła się o 4 dni- wspomnę że zazwyczaj przed @ jest u Mnie SUSZA

Frejzunia - to nie chodzi o to jakie masz podejście (bo myślę, że jak każdy normalny człowiek - chodzi o to, żeby obojgu było miło ;)..), ale o to, żeby on trochę przewartościował swoje :D. Skoro miałaś to szczęście, że wykształciłaś go wg swoich potrzeb, to myślę, że z przekonaniem do seksu tantrycznego też nie powinnaś mieć problemów :P. A co na te podwyższone hormony męskie Twój gin Ci mówił?

a co do tego seksu to ja czytalam ze faktycznie jak z plemnikami jest wszystko ok to codzienny seks nie zaszkodzi :), ale juz wiecej niz raz dziennie jednak tak. No i ze warto sie wstrzymac tak kilka dni przed plodnymi, a w plodnych mozna codziennie. No co niektórzy twierdza ze co 2 dni... Ja jednak stosuje tą pierwszą metode :)

Ginekolog no cóż... Ginekolog nie usłyszał ode Mnie jednoznacznej deklaracji, że staram się o dziecko i że Mi się nie udaję... Ostatni raz kontrolnie byłam na początku roku, gdy miesiączka mi się spóźniała o jakieś 17 dni... Wtedy pojawił się temat prolaktyny... Prolaktyna zbadana wszystko ok, do owulacji dochodzi wg testów także sądzę że problem z tym hormonem na E też nie ma- ostatnio przytyłam, od zawsze miałam problem z włoskami ciemnego koloru tam gdzie ich nie powinno być no i namiętnie mi włosy wypadają.... Kiedy dwa lata temu mojej Pani ginekolog powiedziałam, że chyba coś z testosteronem jest nie tak- bo za szybko tyje- ona mi powiedziała że chyba problem to jest w pizzy etc. Z resztą co ja Ci będę tłumaczyć- trafić na dobrego lekarza który twojego problemu nie będzie traktował - taśmowo - jest strasznie trudno :( Nie zabezpieczam się od 6/7 cykli - niby- nie przekroczyłam tej granicy roku, ale i tak czuję mega duży dyskomfort że coś ze mną jest nie tak - szukam problemu w poszczególnych hormonach- od 18tego roku życia regularnie poddaje się badaniom ginekologicznym - nie mam żadnych mięśniaków, torbieli, nigdy nie był poruszony temat że moja szyjka macicy jest coś nie tak zbudowana, tematu pcos też nie było - więc chyba by zauważyła coś na USG... więc szukam w hormonach - w psychice będę szukać później :P

Ożesztykurczęblade to tylko ja tak sobie idę na żywioł :D? Bo my kochamy się "do końca" co najwyżej raz dziennie - no i to różnie wychodzi, czasem codziennie, czasem co drugi dzień, ale nie mam jakiegoś planu "200% normy" do wykonania, bo wtedy jakaś kompletnie niepotrzebna spina dołącza :o.

Frejzunia - ale jaki masz poziom testosteronu i pozostałych androgenów?

No to się dziś nie doczekam odpowiedzi :D. Ale jak wpadniesz, to podaj wyniki tych swoich badań hormonalnych.

O Panie, aleście się rozpisały :D. Ja już po spacerze z Plujem, po drobnych zakupach i po ogarnięciu chaty (z wierzchu, bo do wiosennych porządków jeszcze pół roku a ja może jestem w ciąży, przecież wtedy nie należy się przemęczać :P). No i tak usiadłam i stwierdziłam, że jajniki mnie pobolewają - chyba pora zatestować ;). Aż się boję przyszłego tygodnia - jak tu będziemy wszystkie siedzieć i się nakręcać :D. Chyba wiem, czemu Słupek zdezerterował - chciała nam tego oszczędzić :D.

ej Trujko ale serio Cie bolą te jajniki? bo mnie też, dzisiaj tak dosyc mocno w pewnym momencie dnia... hehe moze to jakiś znak? ;) pewnie może tak, a może nie :) a bedziesz testowala szybciej niz w dniu @? ja dzisiaj tez sporo zrobilam.. sprzątalam, powyciągalam juz grube ubrania, pozmienialam posciel, bylam na zakupach... ino tylko nic jesc nie zrobilam bo braklo mi czasu 😡 wiec ide teraz cos na szybko upitraszyć... ej smile SMILE :):)

Gość Malinowa_82
O rany... padam na ryjek... ja za to dzisiaj cały dzień w kuchni. Pierogów na zimę narobiłam i krokietów. A teraz mąż robi obiad na dzisiaj, bo ja już nie mam siły ;)

Pająk, na pewno zrobię test 19tego z rana, bo "jakbyco" to mój lekarz przyjmuje w piątki i szybko do niego polecę - on mi wszystkie badania zapisze na NFZ, włącznie z betahGC :). Nawet bez buziaka :D. A jak nie wyjdzie tego 19tego, to czekam do @ (25) i w razie czego testuję 27 w piątek (powód: patrz wyżej ;) ).

Malinowa - czy do Was w zimie trzeba się trzy dni pługiem przebijać i tydzień saniami jechać, że takie zapasy już robisz :D? Wykończysz się, dziewczyno, a tu trzeba siły zbierać na ciężką robotę w dni płodne :D i ewentualne noszenie dziecięcia przez 9 m-cy :). Apeluję - tu trzeba leżeć i pachnieć ;)!!

Gość Malinowa_82
Truj... o ironio mieszkam w Warszawie, a pod samym domem mam spożywczak :D Właśnie sama nie wiem, ale czasami mam takie napady masochistyczne i postanawiam całą sobotę tak się pokatować ;) Poza tym jak jestem zajęta, to myślę o głupotach np. dlaczego jeszcze nie zaciążyłam ;)