Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Teraz poprawione :P Nick .. .... .......Wiek......ostatnia@ .........cykl starań.....następna@ VEG....................28........26.08.................9. ...........fasolinka Laura1987............25........29.08.................2.. ..........fasolinka Wrzesniowa**........25........30.08.................1... .........fasolinka Firankaa..............28........22.09.................2 ............fasolinka Truj....................28........24.09.................4 ............fasolRak hana...................26........25.09................. 1 ...........fasolinka aneczka28............28........28.09.................2............fasolinka mama6latki ..........24........26.09..................1............ok. 24.10 klementynka..........28........03.10.................6.. . ............28.10 rybalopika............29.........29.09.................2 . ..............30.10 Malinowa_82.........30.........06.10.................2.. ..............03.11 smile ..................28.........07.10................. 2....... . ...... .07.11 Frezjunia.............25.........09.10.................2 ............... 08.11 Alutkaaa..............28.........22.10..................2 ................17.11 KMSUL.................22.........21.10.................7 ........... 18-23.11 kasiula86.............26.........21.10.................. 3...............19.11 joannaasia...........27.........21.10..................2. ... ..........20.11 Staraczkaa...........20.........20.10..................3 ....................? ambaje83.............29.........03.09..................16 . .................? 2x20...................40..........???................... ..??....................? Majka88...............24.........19.10..................4 .. .................? martulka87...........24.........19.09..................1. . ..................? DZ25...................25.........30.09..................

dziękuje dzisiaj rano już widoczna drga kreseczka - jeszcze to do mnie nie dochodzi. jutro zaczyna mi sie 5 tc. Ale to brzmi ;) Hana kiedy idziesz do lekarza ?

heh no to pięknie :) denerwuję się, mąż właśnie konsultuje z lekarzem mój wynik toksoplazmy... czekam na telefon

Hana a pamiętasz swój wynik? :) bo chętnie porównam ze swoim starym i muszę też zrobić na toxo, bo lekarka mówiła, że nawet jak się przechodziło to może się odnowić :/

IgG- 0,00 IgM-0,050 Wszystko dobrze :) a już myślałam że będę musiała się pozbyć mojej kici. Teraz pewnie mąż przebada kotka.

Gość K.klementyna
Ja i firanki będziemy miały lewki. Odważne dzieciaczki

Gość K.klementyna
Tez mam kota, ale sie go nie pozbędzie,

Gość K.klementyna
Oglądam porodowke na tls , babka rodzi bliźniaki.

Rodzi bliźniaki sn? brrrrrrrrrrr! Wiem, że niektóre kobiety tak rodzą, ale to ból musi być razy 2.. bo jedno boli.. a drugie weźźź!

Gość K.klementyna
Mi koleżanka mówiła ze pierwsze boli a drugie to już formalność :)

Ja się najbardziej boję głowy, bo reszty ciała to się nie czuje już prawie wcale. Niektóre kobiety mają dzieci z obwodem 38-39 to już masakra.

Gość K.klementyna
Noworodki kojarzą mi sie ze szczurami :) w tym sensie ze jak głowa przejdzie to reszta tez pójdzie .

Gość Lulu555
Wrzesniowa moj maly mial 38 cm obwod glowki wazyl 4330g i 60cm rodzilam naturalnie:-)nie bylo az tak zle:-)

Gość Lulu555
Wrzesniowa moj maly mial 38 cm obwod glowki wazyl 4330g i 60cm rodzilam naturalnie:-)nie bylo az tak zle:-)

Gość K.klementyna
Noworodki kojarzą mi sie ze szczurami :) w tym sensie ze jak głowa przejdzie to reszta tez pójdzie .

Nie, no po tych wiadomościach to w życiu na drugą betę nie pójdę, czekam na usg. Firanka, mocno tulę, Twoja wczorajsza wiadomość była bardzo lakoniczna - powiedz, jak się czujesz, bo się martwię? Wrześniowa - ja nie mam złych doświadczeń z Rakami i z Bliźniętami, wręcz przeciwnie, dlatego nie uważam, że "to nie tacy fajni ludzie" :D. Ludzie jak ludzie, każdy ma swoje "zady i walety" ;). Aneczka - gratuluję, dbaj o siebie!

Gość K.klementyna
Firanki musi sobie to ułożyć, tak sie cieszyła ale ja myśle ze tak miało być następnym razem sie uda

Firaneczko bardzo mi przykro Kochanie :( Tule Cię mocno! I... wiem, ze dasz radę i weźmiesz się w garsć a za parę miesięcy będziesz chodziła z wielkim brzucholem przed sobą :* Wspomnisz moje słowa ;) Kocham Cię :* I jestem z Tobą :* U mnie dziewczynki @ brak nadal ale powinna przyjść jutro lub pojutrze, bo mnie piersi coraz bardziej bolą :/

Każdy człowiek stratę marzeń i nadziei musi sobie ułożyć, ja zapytałam tylko ona to układa?

Każdy człowiek stratę marzeń i nadziei musi sobie ułożyć, ja zapytałam tylko ona to układa?

Cholera i posta szlag mi trafił -.- Co się dzieje ciągle z tą kafeterią??? Ovu też nie działa... kurcze jak za starych dobrych lat kiedy się 20 min czekało na załadowanie strony w 99 :/

No wiec tak....Najpierw firanka: Firanko ❤️ ❤️ ❤️ nie wiem jak pocieszyć bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale jestesmy z tobą, napisz jak sie czujesz, odzywaj sie poprostu. Nieraz bywa tak,ze nic nie mozna poradzic na tak wczesnym etapie a ty dbalas o siebie i nie masz nic sobie do zarzucenia. Wrześniowa - z blizniakami poniekąd się zgodze, natomiast raków bede bronić - moja babcia jest rak i nie znam lepszej osoby. Ja za to baran i wredota pierwszego stopnia :P No i aneczka :) gratulacje :D

No ja raków też będę bronić :D mój m. to rak ;) Bardzo dobry człowiek :) Choć jak patrzę czasem na mojego szwagra raka to z kolei leń patentowany i ciapa straszliwa :D Co do baranów... ja jestem baran- uparciuch okrutny :D do wszystkiego podchodze bardzo emocjonalnie, ciężko chyba ze mną żyć ;P ale za to jestem dobrym przyjacielem :)

Normalnie tak jakos przykro sie na forum zrobilo albo jest wielkie szczescie albo smutek lub zmartwienie. Janiolek przynies dobre wiesci .