Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Witajcie :) Firanka czekam na Twoje wyniki mam nadzieję że będą dobre i również czekam na koniec marca bo i ja będę mogła zacząć starania no chyba że coś się zmieni ale mam nadzieję ze marzec będzie szczęśliwy :) staraczka jak zaszłam w ciąże to właśnie miałam taką bolącą owulację że każdy ruch sprawiał mi ból :) wrześniowa słyszałam że chłopcy w brzuchu mamy mniej rozrabiają z racji tego że masz już córkę życzę Ci syna :)

KMSU oby tak bylo. chociaz ja wam powiem ze zawsze mowilam ze chyba sien ie odalo, a tym razem jest inaczej, bo nic nie jest tak jak mowilam zeby zrboic. poczatkowo myslalam ze owu bede miec 19 dc czyli w sobote i mowilam mojemu ze musimy od poniedzialku co 2 dni sie kochac czyli pon sroda piatek sobota i niedziela potem. no ale jakos tak wyszlo ze kochalismy sie w czwartek piatek i sobote czyli nei tak jak zaplanowalam a owu byla w piatek bo w czwartek byl pozytywny test owulacyjny. mam nadzieje ze tym razem sie udalo. moj gin tezp owiedziala ze teraz to musi sie udac, no ale gdyby jednak nie to dala mi druga recepte na clo ale zyczyla nam powodzenia ;-)

KMSU no to mam nadzieje ze oie dostaniemy zielone swiatlo na marcowy cykl i w pierwszym tym cyklu zajdziemy w ciaze i co najwazniejsze szczesliwie ją donosimy! :) a jak ty sie czujesz? czy masz jakies krwawienie, plamienia?

KMSU no to mam nadzieje ze obie dostaniemy zielone swiatlo na marcowy cykl i w pierwszym tym cyklu zajdziemy w ciaze i co najwazniejsze szczesliwie ją donosimy! :) a jak ty sie czujesz? czy masz jakies krwawienie, plamienia?

straczko to moze sie udalo :). Trzeba byc dobrej mysli. Duzo dobrego slyszalam o tym leku ktory bierzesz. Oby Ci pomógl!

firanka mam nadzieje ze biore go 3 cykl pierwsze dwa cykle mialam po 1 tabletce a teraz gin kazala brac 2 tabletki. a najlepsze jest w tym leku to ze jest dosc duze prawdopodobienstwo ciazy mnogiej, takze kochane kto wie moze 2 za jednym razem bedzie :D a tak w ogole to ile dni od owulacji jest zagniezdzanei ?

firanka po wyjściu ze szpitala lekko brudziłam na brązowa ale od dwóch dni mam taką rzadką krew podobno nawet do 2 tygodni może być lekkie krwawienie a marzec musi być nasz już nie mogę się doczekać :)

tamta wiadomość nie dotarła nie wiem dlaczego firanka po wyjściu ze szpitala brudziłam lekko na brązowa ale od dwóch dni krwawię taką rzadką krwią podobno krwawienie może się utrzymać nawet do 2 tygodni a marzec mam nadzieję że będzie należał do nas :)

Staraczka to ja Ci życzę ciąży dwujajowej :D bo jednojajowa już nie jest taka fajna, nie chodzi mi o tą samą płeć, ale to nie jest fajne ubierać dzieci tak samo - to mnie tak drażni, że sobie nie wyobrażacie, przecież to 2 oddzielne osoby.. po cholerę ubierać je tak samo? :o

wrzesniowa ja jednak bym wolala ciaze pojedyncza a nie mnoga ;-) choc jak beda blizniaki to bede sie tak samo cieszyc :)

Wrzesniowa mnie tez to drazni... nie rozumiem tego ubierania jednakowo blizniąt :O przeciez to dwie odrebne osoby. Ja juz prawie 4 tygodnie od poronienia a nadal co dwa dni mam jakies plamienia brązowe :O

Wrzesniowa mnie tez to drazni... nie rozumiem tego ubierania jednakowo blizniąt :O przeciez to dwie odrebne osoby. Ja juz prawie 4 tygodnie od poronienia a nadal co dwa dni mam jakies plamienia brązowe :O

co do ubierania to macie racje, mnie tez to wkurza. no ale co zrobic takie juz jest dziwne myslenie ludzi.

kochane ja musze uciekac do pracy bo 11:41 mam autobus ;) bede pewnie jutro lub dzis wieczorem papa ;) milego dnia.

Firanka ja wiem, że to nie to samo, ale po porodzie też kobieta krwawi nawet do 6tyg. ja pamiętam, że blisko miesiąc miałam krawienie/plamienie. Horror!

Te moje plamienia od kosmówki też widzisz długo trwały od 7tyg. do 11-12 łącznie. Widocznie macica tyle czasu potrzebuje na oczyszczenie i zaleczenie.

staraczko hormon zaczyna wzrastac dzien po zagniezdzeniu, wiec nastepnego dnia test z krwi juz z pewnoscią by pokazal, a sikany coz roznie z nimi bywa :)

Wrzesniowa no mam nadzieje ze juz to plamienie sie konczy, bo jakby nie bylo coraz mniej tego jest.. ale dopoki calkiem nie zniknie i nie przestanie mnie pobolewac brzuch ciagle wizi nade mna doczyszczanie.. No i jeszcze musze zrobic bete czy spadla.. ale to zrobie w przyszlym tygodniu

kurde wkurza mnie to ze nie pojawiają sie posty. Powtarzam wiec: Wrzesniowa ja mam nadzieje ze to moje plamienie sie juz konczy, bo jest go coraz mniej.. dopoki jednak nie zniknie calkiem i nie przestanie mnie pobolewac brzuch wizi nade mną wizja doczyszczania.. kurde licze na to ze juz sie wszystko samo stabilizuje. No i jeszcze musze zrobic bete, czy spadla, ale to zrobie w przyszlym tygodniu..

Witajcie dziewczyny. Dzis ide na bad ginek . W dniu terminu okresu Zrobilam 3 testy pozytywne. Nie ukrywam ze sie niepokoje tej wizyty mam nadzieje ze cos bedzie widac. Nie jestem nastawiona pozytywnie i nie przyzeyczajam sie myslami do tej ciazy. Brzuch pobolewa a o piersiach nie wspomne. Takze moge potwierdzic ze castagnus mi pomogl 3majcie sie

Martulka gratuluję!!!! Jedyne co może być widać to pęcherzyk albo powiększoną macicę, specjalistą nie jestem, @ miałaś mieć 3 dni temu prawda? :)

ej teraz zglupialam...albo prczeoczylam informacje ze martulce sie udalo...martulka jestes w ciazy? gratuluje Ci serdecznie

Firanka mnie też to denerwuje to niewysyłanie wiadomości :( beta na pewno spadła, wydaje mi się, że nawet test już by wyszedł neg. bo hormon przeważnie utrzymuje się do 2-3tyg. no, ale zawsze są wyjątki i każda kobieta jest inna. Będzie dobrze !!