Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Martyna a kiedy masz termin @? Bo testy owu robi sie mniejwiecej 3 tyg przed terminem@ aż do pozytywneggo Nie tylko twoje się tak wklejaja

martyna ból owulacyjny nie jest zawsze kiedy jest owulacja czasami jest po owulacji nie ma reguły poczytaj o tym kiedy test pokazuję || takie same kreski w tedy przez kilka kolejnych dni się starasz nie ma potrzeby robić w kolejnych dniach testów bo będą one pozytywne

Lek potwierdzil ciaze. Byla czarna kropka. Powiedzial ze to bardzo wczesna ciaza. Dal mi na bad toskopl kile i cos jeszcze. 2 tabl foliku no i nie denerwowac to przede wszystkim. Ciaze okreslil na ok 3 tyg. Nastepna wizyta na 11.02. Od razu na zwolnienie pojde a co tam ;-)

martulka ciesze sie ze ciaza potwierdzona. Ja tez jestem zadowolona z moich wynikow. TSH w ciagu 2 miesiacy z 5,09 spadlo mi na 1, 9! Az endokrynolog zdziwiona jak szybko moj organizm zareagowal na lek. Za miesiac mam powtorzyc czy sie nie podwyzsza. Poki co wiec dawka leku zostaje taka sama :) jesli taki wynik mi sie bedzie utrzymywal to moge w ciaze zachodzic :) no i morfologia tez w normie.

Firanka cieszę się że wynimi sa w normie. Mnie dziewczyny zaczęły drażnić sutki i tak pewnie będzie do @ wrr

firanka no co ci moge napisac? gratuluje wyniku!!:) moje tsh w obu ciazach bylo 1,95 albo 1,97 nie pamietam dokladnie wyniku. takze na pewno jestes na dobrej drodze :) oby tak dalej!! zastanawiam sie tylko ile normalnie moje tsh moze wynosic myslisz ze ponizej tego wyniku czy np 3-4? bo niby ten hormon spada w ciazy? moze kiedys wybiore sie na to badanie po ciazy zeby zobaczyc czy wszystko jest ok.

firanka no co ci moge napisac? gratuluje wyniku!!:) moje tsh w obu ciazach bylo 1,95 albo 1,97 nie pamietam dokladnie wyniku. takze na pewno jestes na dobrej drodze :) oby tak dalej!! zastanawiam sie tylko ile normalnie moje tsh moze wynosic myslisz ze ponizej tego wyniku czy np 3-4? bo niby ten hormon spada w ciazy? moze kiedys wybiore sie na to badanie po ciazy zeby zobaczyc czy wszystko jest ok.

Kochana Fieaneczko gratuluje wyniku. Ja pezed ciaza tsh mialam 1.05 takze masz malutko. jeszcze troszeczke a lada moment besziesz w ciazy i tego trzymam za ciebie no i pozostale kolezanki kciuki.

Wiecie co lek mi powiedz zebym czesciej lezala po lewej stronie. No i dzis maz wraca z nocki i mowi marta przekrec sie na lewy bok. No myslalam ze zjade go. Specjalnie mnie obudzil.

Wiecie co lek mi powiedz zebym czesciej lezala po lewej stronie. No i dzis maz wraca z nocki i mowi marta przekrec sie na lewy bok. No myslalam ze zjade go. Specjalnie mnie obudzil.

Czesc. Tak sobie czytam o tym waszym tsh i chyba też pójdę zrobic. Mialam robione jakiś rok temu i bul ok. Kurcze tak mi sie nuc nie chce a zabrałam sie zaprzebieranie poscieki

U mnie najlepszy numer jest taki, że tsh mam identycznie takie samo jak w pierwszej ciąży to możliwe, żeby hormon po ponad 2l tak samo spadał? niezły zbieg okoliczności.

Martulka, bo na lewym boku jest ponoć najlepsze krążenie, ale ja w pierwszej ciąży spałam na brzuchu chyba do 10tyg. :D potem zaczęło mi to przeszkadzać. Nie lubię spać tylko na jednej stronie, więc śpię na lewym i prawym boku, często też na plecach, chociaż niby się nie powinno, bo macica ok. 21tyg. zaczyna uciskać na główne naczynia krwionośne i to powoduje gorsze krążenie krwi. No, ale co w śnie nie kontroluję jak śpię ;)

Nie no nie mogę :D ostatnio pootwierałam wszystkie kartony z ubrankami, które mam po córce i wzięłam wszystkie śpioszki do siatki i schowałam do szafy, córa je wyjęła i teraz chodzi z nimi po domu i pokazuje mi każde osobno i woła "jaaaaa" :D i sobie przymierza.

Firanko gratulacje wyniki :) Wrześniowa ja do dzisiaj śpię na brzuchu, jeszcze mi nie przeszkadza, ale też trochę powoli próbuję się przestawiać na lewy bok. Ale u mnie sypie śnieg znowu ;/