Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec dwóch skarbów

Regularnie kradne żywność w biedronce, lidlu, kaflandzie

Polecane posty

Gość oj tam nie przesadzajcie
koleś 2 bułki dla dzieci wyniesie, bogaty portugalski właściciel biedronki nawet nie zauważy.... jego się czepiacie, a faceci tacy jak prezesik amber gold wraz z politykami kradną wasze miliony i do nich nie macie ale :O

Gość ksiunc
no lepiej wierzyć w Boga niż nie wierzyć i kraść

Gość fgggb
Za pieczywo to on właśnie płaci. Kradnie lepsze kąski. Tylko nie mięso, bo z marketu nie jada. Arystokrata się znalazł. Pewnie kurczaki sąsiadowi z podwórka podkrada.

Gość oj tam nie przesadzajcie
chodziło o przykład, bo tu wyzwiska lecą, a o panu z amber, to można częściej słowa podziwu znaleźć, choć skala szkodliwości była nieporównanie większa :O W ogóle jak patrze na to złodziejstwo w polityce, zusie itd, to zaczynam myśleć, ze wszyscy powinniśmy przestać płacić za zakupy.

Gość fanatyp
a jest coś takiego jak mniejsza kradzież i większa kradzież? mnie powala beszczelność tego faceta. sram na amber gold nie słucham informacji, wątek jest o czymś innym. No, w sumie to można powiedzieć że jak ktoś zabił człowieka to przy takim breiviku jest święty bo breivik zabił aż 77... co za debile siedzą na tym forum, spadam stąd i nie wracam, złodziejstwo i kurestwo...

Gość ŻAL ŻAL
jestem gimgównem. nauczyłem się komentarza "żal" od kolegi z ławki. ten sam kolega powiedział mi że będzie fajnie jak tak dojadę do końca z tymi łapkami. jeszcze tydzień i do szkoły :(

Gość Izarka
Nie rozumiem ludzi. Nie wolno kraść to wiemy a jednak niektórzy tak postępują. Mając córki musisz dać im przykład - ale DOBRY!. Nie oceniam Cię bo jesteś według mnie chory na kleptomanię,

Gość gość
Myslalby kto ze takie cnotki prawe tu siedzą. Frajerzy, ja nie potepiam go bo uważam ze ktoś kto jest okradany ma prawo kraść. Oko za oko

Gość gość
pracownicy na 100% nie odpowiadają za skradziony towar,jest ubezpieczony,a te zagraniczne firmy nie płacące podatków nie okradaja naszego państwa? A kraść ile wlezie,skoro oni nas to my ich

Gość #freecosby
On 8/26/2012 at 1:10 AM, Guest blanchee wrote:

popcorn.jpg

#freecosby