Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamamarty;P

MAMY Z POŁUDNIA POLSKI ,poznajmy się :)

Polecane posty

Chciałabym się dołączyć do Was dziewczyny, choć widzę że mało z moich stron jest. Okolice Tarnowa. jestem mamą 2 chłopców. 5 letni Szymon i 4 letni Wojtuś:):) Widzę zresztą że nie pierwszy Wojtuś:)

To Ja też sie chciałam dołączyć jestem z Krakowa mam 2 synów 7 lat Bartuś i 2 lata Wiktorek

Coraz więcej nas tutaj widzę, i widzę też że chyba tylko ja będę miała dopiero pierwsze dziecko :)

Gość Gratkaaa
ty wredna małpo!!!!!!!!!!!!!!!!11

Witam jestem z okolic Tarnowskich Gór, mam 4 miesięczną córkę :) można się przyłączyć?

Tarnowskie Góry ooo jak blisko :) Gratuluję córeczki ;) a do panienki powyżej nie paskudź na cudzych tematach :)

Wielospecjalistyczny Gliwice. Początkowo rozważałam jeszcze porodówkę z Tarnowskich ale mój lekarz prowadzący jest ordynatorem w Gliwicach no i mam bliżej więc w końcu zostały Gliwice ;) A Ty? pewnie Tarnowskie?

przylaczam sie i ja :) jestem w 16tc i to moja moja pierwsza ciaza :) ja jestem z Rzeszowa :) Porod mam wyznaczony na walentynki :) plci jescze nie znam ale 5 wrzesnia moze poznam :) Pozdrawiam :)

Termin na walentynki, też fajnie hehe :) moja koleżanka ma synka z 14 lutego, taki fajny prezencik dostali z mężem :) No to gratuluję ciąży :)

_gratka_ no moze byc ciekawie, bo 15 lytego ja mam 23 urodzinki :) ja juz sie nie moge doczekac kopniaczkow :)

O znam to wyczekiwanie na pierwszego kopniaka ;) a potem błaganie, żeby już przestał, zwłaszcza o 2 w nocy kiedy te kopniaczki mnie budziły hehe

_gratka a Ja Ci troszeczkę zazdroszcze bo czas ciazy wspominam super czasami chciała bym być jeszcze raz w ciaży ale 3 dziecko to już spory wydatek chyba że jakaś wpadka

HEJ. Ja jestem z Trzebini, to jest dokładnie po środku, między Katwoicami a Krakowem. MAm 3 córeczki, 3,5 roku, 8, 11 lat :)

Mój pierwszy syn też z lutego 17 a ja urodziny mam 25 luty więc śmiałiśmy się albo na walentynki albo na urodzinki miał być wybrał jednak swoja date urodzin

alka85 I jakie wrażenia z tamtejszej porodówki? goksi ja na szczęście moją ciąże wspominam również dobrze :) żadnych objawów, wymiotów ani nic z tych rzeczy, ogólnie nic mi się nie działo :) ani nie utyłam, ani nie puchną mi nogi, w ciąży mogłabym chodzić cały czas hehe oj jedno dziecko to wydatek mam tego świadomość a gdzie dopiero dwoje czy troje dzieci. ja myślę, że my na 2 poprzestaniemy, z resztą zawsze chciałam dwoje i myślę, że tak będzie :)

My byśmy chcieli, żeby poczekał do 18 września nawet, byłby prezentem urodzinowym mojej mamy, ale do terminu raczej nie dotrzymam a co dopiero jeszcze dalej hehe

Karuzela_1980 u mnie pierwsza 2 zaplanowana więc może 3 będzie niespodzianką dla rodziców

No u nas to już będzie trzecia osoba z naszym synkiem z września :) moja mama, chrześnica mojego partnera i nasz synuś będzie :)

_gratka_ to już niewiele Ci zostało chyba odliczasz dni do porodu będziemy trzymały kciuki :)

Noo tak już nie długo wyskoczny na świat maluszek :) fajnie, ja też troszkę zazdroszczę ciąży bo to taki fajny czas :) czasami nawet sobie myślałam, że może jeszcze jedną dzidzie sobie zrobic, ale wtedy przemawiał rozsądek, krzycząc "nieee" :) Może gdyby ten świat funkcjonował inaczej to miałabymk w domu przedszkole własnych dzieci, bo tak kocham maluszki :)

Z listopada z kolei ja jestem :) odliczam odliczam! w sumie to ciąża donoszona a więc mój synek śmiało może wyskakiwać na świat :) dzisiaj mam spokój ale wczoraj i przedwczoraj to myślałam, że już się zacznie, no ale widać był to fałszywy alarm, więc wciąż czekamy cierpliwie na jego gotowość powitania świata :)

Karuzela_1980 To brawda w dzisiejszych czasach mało kto decyduje sie na wiekszą liczbę dzieci ,dlatego licze na mała wpadkę bo świadomie jest trudno podjąc decyzje ,ale nie zaprzecze że córunia mi sie jeszcze marzy :)

Tak myślałam goksi, że marzy Ci się córeczka ;) Ja też chciałam córkę, ale może następnym razem się trafi :)

Ja w 2 ciazy do 8 miesiaca myślałam ze będzie córeczka dopiero na ostatnim usg pokazał sie siusiak wiec trochę się z dziwiłam ale najwazniejsze było że jest zdrowy bo miedzy Bartusiem a Wiktorem byłam w ciazy jednak dziecko było chore i urodziło sie martwe tez był chłopczyk więc u mnie z ta córeczką było by chyba ciezko