Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Od jutra zmiany .

Kupiłam mieszkanie 80m2 za 100 000 zł na kredyt. W starym magazynie przerobionym

Polecane posty

Gość Kamillla ;;pp
Już nie wiem które posty są autorki, a które to podszyw :p

arleka: 1. Gdybym musiała zamieszkać z teściami i żyć za ich pieniądze to byłaby największa porażka mojego życia i nie miałabym do siebie ani do chłopa, który mnie do tego zmusił, jakiegokolwiek szacunku. 2. Mieszkam w dużym mieście na peryferiach, w bloku, pod nosem mam las, żuli brak, sąsiedzi bardzo mili, a na wieś to planuję się przeprowadzić na emeryturze jak mi już będzie wszystko jedno. Mam wszelkie sklepy, rozrywki i znajomych pod nosem. Wnioskuję, że Tobie wystarczą wsiowe mohery spod kościoła i jeden spożywczak "i pani Jadzi", a za całą rozrywkę masz siedzenie przed tv albo w ogórdku. 3. Większość ludzi tak duże zakupy robi na kredyt, czego mimo swoich 32 lat nie wiesz, bo jesteś darmozjadem, który dostaje za free. Więc nie krytykuj innych, bo sama nie powinnaś się wypowiadać w temacie, o którym gówno wiesz. A autorce gratuluję świetnej okazji i życzę frajdy w urządzaniu swoich czterech kątów.

Gość uuuuuuoooooofsfs
Ej, dziewczyny, ja mam mieszkanie 19m2 i chyba oszaleję! Łazienka zajmuje 4m2 i mam tylko pokój 15m2 z aneksem kuchennym, kanapą, szafą i małym stołem, oszaleję tutaj, mieszkam z moim mężem, kupiliśmy to badziewie za 70 000 zł!

Gość wspaniała okazja Ci się trafił
tylko czy ten magazyn nadaje się na mieszkanie? da się to zaadoptować prawnie i użytkowo? Przecież inaczej się buduje magazyny a inaczej dom... no i prawnie, jak to wygląda w zagospodarowaniu... na pewno autorko wiesz, skoro kupiłaś, ale tak z ciekawości... jeżeli sprawdziłaś wszystko i wiesz co z tym po kolei robić to super, na pewno potrzebujecie jakiegoś mądrego fachowca w kwestii dociepleń itp. powiedz, w którym to kierunku? ja jestem z B-stoku.

Gość Pusiiaaa ;p
Może to w stronę Bielska Podlaskiego?

Gość sssssssssssssssssssssssssss
arleka: autorka będąc w swoim wieku prawdopodobni bedzie miała już własne mieszkanie za swoje pieniadze be niczyjej łachy :) powodzenia autorko

Gość majka__1978
Zazdroszczę wam. My z mężem nie mamy szans na kredyt. Wg tego kalkulatora zdolności http://zdolnosc-kredytowa.net nawet o kawalerkę nie możemy się ubiegać :( Dodam tylko, że oboje mamy prace. Mimo to jesteśmy bez szans :(