Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amiga00

BLIŻNIACZE MAMUSIE ;)

Polecane posty

nie cos ty :) swoją droga jak czytalam swoje wypowiedzi to uznałam ze strasznie głupio to zabrzmiało najpierw mówie że nie mam sąsiada do pomocy a potem ze na dole mieszka rodzina :P mam nadzieje ze zrozumialas o co mi chodzi

te wózki widziałam tylko na zdjęciu bylam ciekawa jak to wygląda jazda bokiem w fotelikach, można je ustawic obok czy tak jeden za drugim jakby?

i ja na chwile usiadlam do kompa...mezowego bo moj dzis zostal unieruchomiony przez mojego syna najstarszego ...chyba 4 raz wiec ma calkowity zakaz alez jestem zla:O

hej mamo bąbelków :) no chlopcy potrafia broić wiem cos o tym mam syna ma 11 lat też zapalony komputerowiec

gosiaczek Masz je ustawione jeden za drugim do kierunku jazdy ale wpinać możesz różnie. W ta samą stronę oba,lub dwa w różne. I szybko się je przekłada np,jak słońce świeci i daszek mają odpinany. Bajer,nie. :)

Dziewczyny ogladam ten wozek i powiem wam ze porazila mnie jego waga 21 kg to dramat!Jak wy dajecie rade z taka waga i dziecmi do tego?

mama bąbelków Witaj i już się nie denerwuj na noc. Nastolatek musi wiedzieć co słychać w sieci.... :)

o to fajnie naprawde jak mozna kombinowac na rózne sposoby,mój wózek wcale nie jest taki ciężki lekko sie prowadzi "narazie" póki bąble małe zobaczymy jak bedzie potem

po angielsku double trouble:) mam chłopca i dziewczynkę,4 lata,dużo pracy i jeszcze więcej miłości

gosiaczek Zmierzyłam jego długość ze stelażem i wynosi 79cm. Tyle,że między wpiętymi siedziskami jest prawie 2cm wolnej przestrzeni.... :(

kurcze cos mi sie wydaje że moj jest podobnych wymiarów tyle ze moje panienki drobniejsze od twoich to jeszcze tego braku miejsca tak nie odczulam twoje warzą ponad 9 kg, tak? no to moje po 7 wiec sa malutkie według twoich

gosiaczek To fakt. Drobniutkie masz córcie. Moje w sumie na tyle nie wyglądają,bo są takie ubite (wiesz o co chodzi) a to jednak różnica 2,5kg. Chyba geny maja po tacie (190cm) i będą wysokie. :)

Mamuski wszystkie wozki blizniacze maja srednio 30 cm szerokosci siedziska(nie mam na mysli parasolek bo te maja jeszcze wezsze)standardowo w wozku pojedynczym jest to 32-33cm wiec tragedii nie ma:)

gosiaczek Moje już noszą 80! ;) Ostatnio dałam im taki siatkowy gryzaczek z bananem i się zajadały tzn.ciumkały. A wczoraj dostały ciasteczka i też sobie poradziły. Generalnie,jest tak,że jak jem z mężem cokolwiek to one nie spuszczają z nas wzroku. I też wołają... :) Wiola ma małego ząbka a Weronka jeszcze żadnego.

Wg producenta szerokosc to 79 cm obstawiam raczej 80+ ale w drzwi sie mieszcze (tylko do windy nie wchodzi cholera jedna) siedziska 30 cm kazde ,waga 16 ,5kg

niunia moje też nas obserwują i strasznie chca jesc to co my, też im daję ciasteczka ale musze pilnowac bo gdyby nie patrzeć to wlożyły by do buzi cale razem z piąstka takie łakome hehe

oj znam ten temat moj Jeremi potrafi sie obudzic na zapach posilku i zawsze zmiata cos z mojego talerza i widze ze Kuba sie nauczyl i tez patrzy lakomym wzrokiem:)jak mam jedzenie to na wyscigi pelzna do moich nog jak psiaki:)

u nas jest tak że jak mam je karmic to musze sprintem te butelko dawac obu na raz bo jak jednej dam a ta druga zobaczy to włącza sie syrena i prubuje jej tą butelke zabierac (staram sie karmic je o jednym czasie kłade na poduszce i heja z dwiema butelkami )

gosiaczek Ja tez obserwuję czy nie mają za dużego kawałka w buzi,bo faktycznie też jakby mogły to wsadziłyby całą rękę,hihi :) No i te upaprane pysiule,hihi i ten zachwyt,ze można sobie pociumkać...

co innego chrupki kukurydziane uwielbiaja czekoladowe z tym to sobie swietnie radza ciumkaja wtedy az miło i fakt buzie upaprane i wszystko w około