Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białyząbek

uśmiech z hollywood

Polecane posty

Gość białyząbek

Cześć. Szukam w warszawie lub okolicach dobrego gabinetu stomatologicznego do usuwania kamienia nazębnego? ile to kosztuje prywatnie? Ja zawsze robiłam na nfz, ale teraz chciałabym częściej trochę...

Gość mała pomarańcza
j

Gość fazerka97
podpinam się pod pytanie! ja do tej pory nie miałam problemu z kamieniem i nigdy nie usuwałam,a le ostatnio zauważyłam, że coś się pojawia i chciałabym się pozbyć jak najszybcaiej :P Jaki gabinet polecacie?

Gość osobiscie lecze sie tam
juz kilka lat i polecam klinike dormed pod warszawa. ceny nie zwalaja z nog, a wykonac u nich mozna wszystko, jako ze to klinika stomatologiczna, ktora ma nawet swoje pracownie. wszystko sie zalatwia na miejscu :)

Gość białyząbek
dzięki za namiary! A robiłaś tam może usuwanie kamienia albo wybielanie? Takie zabiegi mnie interesują, a słyszałam, że jak ktoś to robi nieumiejętnie to wtedy można uszkodzić szkliwo...

Gość piwoniakil
mojemu bratu właśnie chyba coś uszkodzili, bo po wybielaniu miał mega wrażliwe zęby, kilka dni nie mógł normalnie funkcjonować. Dlatego jeśli już chcecie wybielać to poszukajcie naprawdę dobrego i sprawdzonego specjalisty.