Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

02:05 [zgłoś do usunięcia] DamaPikowaona 01:12 [zgłoś do usunięcia] marrcelli Marceli 15 05 63 mam jeszcze pytanie , jezeli moge , to czy moja byla dziewczyna nawiaze jeszcze ze mna kontakt i co z tego wyniknie ? Tak odezwie się, i ta wiadomość od NIej bardzo Cię zaskoczy. W sensie,że zmieni wiele w Twoim życiu .

Gość Justyna11.05.1978
DamoPikowa, a ode mnie doszedl mail?Wysylalam go ponad pol godziny temu.

Gość spidi2012
Na pewno ? Jak sprawdź jeszcze raz i napisz Jak coś wkleje tu pytanie

Gość marrcelli
Dziekuje , dziekuje {czesc]🌼

Możesz wysłać e-maila , odpiszę na pewno czy dziś jeszcze nie wiem, bo zaczynam lekko padać na twarz bym gdyby nie to ze pisze na leżąco

02:07 [zgłoś do usunięcia] Justyna11.05.1978 DamoPikowa, a ode mnie doszedl mail?Wysylalam go ponad pol godziny temu. doszedł , ale musisz poczekać aż wezmę łopatę i się odkopię , a na razie jestem tutaj non stop , nie dam się rady sklonować na dwa miejsca

Gość Justyna11.05.1978
Hehe,spokojnie,poczekam.I...dziekuje:-)

Gość ewaewa..
Ja mam nadzieje ,ze moj mail tez doszedl , oczywiscie bede czekac i pozdrawiam .

01:16 [zgłoś do usunięcia] Co nas czeka w uczuciach Przepowiedzialas nam przeszłość jesteśmy małżeństwem, wyjechał za granice ja dolaczylam i tak tutaj zostaliśmy... Ile będziemy mieli dzieci jakiej płci? 01:21 [zgłoś do usunięcia] Co nas czeka w uczuciach Nie ma ognia z mojej strony... Uczucia przygasly... Widzisz w naszej przyszłości zdradę? Jedno dziecko, synek. Nie zdrady nie widzę, ale za to widze ponowny wyjazd, przeprowadzkę, która niejako odświeży wasze uczucia

02:03 [zgłoś do usunięcia] uha blurha lucha Czemu mam nie pisac do tego chlopaka (przypominam date 15.02.88) Jeju jestes.zaj**ista ze tak odpowiadasz i.wrozysz chcialabym tak.potrafic jak Ty Bo nic ztego nie bedzie, poza przykrością

01:51 [zgłoś do usunięcia] milkyway363 Od jakiegoś czasu wszystko mi się sypie. W żadnej sferze życia nie jest dobrze. Wiem, że z czasem będzie lepiej. Ale pytanie kiedy i czy faktycznie wszystko ułoży się po mojej myśli? I w sumie najważniejsze dla mnie pytanie... czy znajdę wreszcie jakiegoś partnera? 03.01.1993 Sandra Marzysz o wielkiej miłości, to właściwie zaprząta Cię w całości. Karty mowią ,że masz szanse na miłość, ale to może się okazać iluzją , ale może i coś z tego być dobrego. W każdym razie w uczuciach miej oczy szeroko otwarte. Duzych problemów u Ciebie nie widze, być może wyolbrzymiasz pewne sprawy, one się zresztą naprostują lekko

Gość spidi2012
DamaPikowa pamiętasz o mnie?

Dziękuję za odpowiedz!:) nie powiem.. jest ona intrygująca i zastanawiająca, ale ślicznie dziękuję:)

Gość spidi2012
Spodziewaj się od razu odpowiedzi zwrotnej :)

Gość Justyna11.05.1978
OK.To ide w takim razie na balkon zafajczyc:-)

Gość spidi2012
Dzięks wysłałem Ci jeszcze jednego maila super by było gdybyś odpowiedziała

Gość sylllliiiiiiiwaaa
mi nie :(

Gość ewaewa..
Dziekuje za wrozbe .

03:04 [zgłoś do usunięcia] ewaewa.. Dziekuje za wrozbe . Nie ma za co . Przykro mi że nie miałam dla Ciebie lepszych wieści ...

Gość fifila
dziekuje za wrozbe :) Jezeli jest mozliwosc chcialabym wiedziec jak nasze finanse? poczekam :) anna 10.12.1991

Gość Co nas czeka w uczuciach
Kiedy ta ponowna przeprowadzka? Wrócimy do Pl? My chcemy tutaj zostać na stałe. Mamy 2 synów

Gość beaaaaaaaaaaaaaaa
jeszcze ja z poprzednich stron... bardzo proszę :) Beata 9.06.90 Czy jeżeli mam się rozstać z chłopakiem to z jakiego powodu/czyjej winy/kto o tym zadecyduje? Czy w takim wypadku zwiaze się jeszcze z kimkolwiek i jesli tak to czy bedzie to zwiazek szczesliwy?

Gość niebieskooka agggaaa
Witam serdecznie prosze o wróżbę... Agnieszka 05.05.78. Paweł 29.03.76. Czy to ma sens... Czy niedawno poznany Ryszard 11.06.80. to ten na całe życie.

Gość Forumkowiczka
18.03.1978 Ilona Co mnie czeka w życiu uczuciowym?