Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holownik88

Co byście zrobili gdybyście dzisiaj wygrali 30milionów w totka?

Polecane posty

Gość kto co jak komu gdzie
zamieszkałbym rzecz jasna *

Gość jeszcze panienka z okienka
wlasny, domek, wlsana dzialanosc, pare mieszkan pod wynajem, troche ziemi, troche na konto, podroze

zainwestowała z 10 mln. w nieruchomości, by dalsze życie było spokojne i bezproblemowe :) Dla siebie też kupiłabym jakieś mieszkanko, nie za duże nie za małe. Troche kasy władowałabym na jakąś lokate Zwiedziła kawałek świata, na co pewnie by poszło z 5 mln, biorąc pod uwage, że chetnie zobaczyłabym cały świat.. z 5 mln. byłabym sklonna oddać przyjaciołom, rodzinie. Mniej wiecej tak, żeby każdy dostał po milionie i mógl zrealizować swoje marzenie. więc jestem sklonna obdarować 5 osób. Pewnie mogłabym spokojnie zrezygnować ze stałej pracy i zyc z wynajmowania.. ;)

Gość kto co jak komu gdzie
_@_/ _@_/ _@_/ _@_/ :D 😘

Gość policjanttt.....
podarował bym połowę pewnej młodej kobiecie którą podziwiam z resztą nie wiem co bym zrobił

Gość heniekk
pojechałbym w podróz dokoła swiata

Gość wyslalam 5 zakladow
Z 5mln na lokate, kilka mieszkan pod wynajem, duuuzo podrozy, mieszkanie dwupoziomowe bym sobie kupila we Wroclawiu, jakas wlasna dzialalnosc bym otworzyla (najlepiej jakis klub integracji spolecznej), czesc przekazala biednym i potrzebujacym oraz zwierzakom. Nikomu z otoczenia bym nie powiedziala (szczegolnie rodzinie). Ach marzenia...

Gość August the 1st
Najpierw zabrałabym kilku znajomych na super imprezę do Las Vegas!!!! do hotelu Ceasar's Palace albo do Bellagio. Kupiłabym fajny apartament w moim mieście. Drugi gdzieś za granicą w Hiszpanii albo Turcji - żeby tam latać jak mi się znudzi pogoda w Polsce. Spełniłabym kilka marzeń rodziców i siostry. Podróżowałabym dużo i nie martwiła się o nic. Co jakiś czas brałabym znajomych w jakąś podróż. W coś bym zainwestowała żeby się nie nudzić. Może fajna mała knajpka, czy dobry salon kosmetyczny, Spa?

Gość jestem rambo
zainwestowałabym w jakiś niezły hotel z potencjałem, trochę przeznaczylabym na podróże i wlasne przyjemnosci np nieduzy dom (nie lubie duzych) ale z wielkim ogrodem, samochod, a potem z reszty i z dochodow z hotelu wykupilabym nastepny hotel

miesiąć bezplatnego urlopu. zakup 3 mieszkan. dla siebie, dla siostry i dla rodziców. Meblowanie. zakup samochodu, zakup ciuchów. licówki na zębach i powrót do pracy.

Gość snowyy2123213
uuuu duzo... Część bym pewnie zainwestowała w coś dochodowego , zatrudniłabym doradców finansowych najlepszych zeby mi doradzili w co warto teraz inwestowac. pewnie bym kupiła ze 2 czy 3 mieszakania w warszawie ,które bym mogła wynająć studentow ,a w jednym sama zamieszkać , kupiłlabym też dobry samochód ( ale taki do 150 tys zł droższego nie ) ,troche markowych ciuchów , kosmetyków , pomogłabym rodzicom , wyremontowała rodzinny dom i zabrałabym ich na jakąś wycieczkę np na jakąs wyspe tropikalna

Gość snowyy2123213
a mnie osobiście by sie marzył taki salon spa ,albo restauracja sushi jako biznes ,ale musiałabym zrobic badanie rynku czy sie to opłaca ;) ale dobrze pomarzyć i tak w totolotka nie wygram :P a reszte tych mln bo pewnie i tak by mi sporo zostało bym włosyła do baku rósł by mi procent

Gość tyyhrree
Otworzyłbym studio nagraniowe i zajął się realizacją sam bo od paru lat pracuję jako pomocnik w prywatnym studiu. Otworzyłbym lecznicę dla zwierząt bo kocham zwierzęta i zatrudnił najlepszych ludzi którzy kochają pomagać i mają uczucia. Wybudowałbym własny domek, jakieś fajne wczasy i żył już później spokojnie nie martwiąc się że nie starcza.

Gość snowyy2123213
* włożyła

Gość wypięłabym się na wszystkich
...bezludna wyspa, życie z odsetek, podatki na pewno nie w PL :P