Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Łodzianki łączmy się, szukam dziewczyn z Łodzi do wspólnego ruchu i odchudzania.

Polecane posty

Ja chodzę do Rytmu na retkini od ponad roku już :) Na zajęcia - body step i płaski brzuch... Te drugie u dobrego instruktora robią cuda z brzuchem .. polecam:)

Gość mama__
Ja szczerze powiem że nigdy nie byłam na fitnesie czy siłowni jakoś bardziej jetem za ruchu na powietrzu np jazda na rowerze ale niestety w tym roku moj rower leży bo nie było z kim pojeździc...

Gość mama__
ja od rana nic nie przekne ale kawa musi być tylko ja to rzpuszczalna z 3 łyżeczek z mleczkiem i 3 łyżeczkami cukru bo inaczej nie dam rady wypic :) Dzisiaj dopiero zjadlam dwie kromeczki chleba żytniego i mały jogurt yogbella

ale swiat jest maly - 3 lata temu mialam kupowac mieszkanie na wawelskiej ;)

ale swiat jest maly - 3 lata temu mialam kupowac mieszkanie na wawelskiej ;)

Ja fitness to od zawsze.. uwielbiam. Jak nie miałam dziecka to chodziłam codziennie. Teraz niestety brak czasu, ale chodzę minimum 2x w tyg, jak się uda to częściej. W ciąży pływałam, chodziłam z kijkami,nawet jeździłam na rowerze. Niewiele przytyłam. Ale jak potem nie miałam tyle ruchu do którego organizm był przyzwyczajony i podłączyłam się do ulubionych rafaello to trochę weszło :D

Gość mama__
Ja w ciąży też miałam dużo ruchu, nawet pod koniec ciąży weszłam na morskie oko w zakopanym :) Miesiąc przed porodem zabralam sie za prawo jazdy i do konca chodzilam do szkoly :)

Gość ssachell
Witam sąsiadki, ul Wielkopolska się kłania ;)

ssachell witamy witamy i zapraszamy:) mam koleżanke na Wielkopolskiej:P:P:P znaczy kiedys tam mieszkała teraz kilka uliczek dalej :P No ja dzis miałam okropny obiad:-/ sok warzywny sama wyciskałam ( marchewka, seler, pietruszka) mniem pycha kawałek pomidora mniam i sielanka sie kończy na dobrym obiedzie :P ryba wedzona BLECHHHHHHH Zjadłam bo zdrowe i zalecane w diecie ale nie lubie :-/ na kolacje nie wiem co zjem

gdzies tu blisko franciszkańskiej czy zawiszy jakos tak jest m,ała kameralna siłownia :P mysle się zapisac :P tylko problem taki że ja rano nie mam z kim tej malutkiej zostawic ehhh a na prawko to ja obecnie chodze :P

gdzies tu blisko franciszkańskiej czy zawiszy jakos tak jest m,ała kameralna siłownia :P mysle się zapisac :P tylko problem taki że ja rano nie mam z kim tej malutkiej zostawic ehhh a na prawko to ja obecnie chodze :P

na Wielkopolskiej tez rozwieszałam ogłoszenia ze szukam mieszkania :D co do silowni na franciszkanskiej - tez mi cos swita ze widzialam gdziesz na szybie napis silownia.... moze za chwile mi sie przypomni. dzis jadac franiciszkanska do domu - bo wpadłam do rodziców - pomyslalam o Was dziewczyny z Kafe ;) a o kiwi to konkretnie mijajac kosciół i widzac napis ul Pasterska :D

Wasze okolice są bardzo znajome.Na Boj.Getta Warszawskiego mam rodzinę u której często bywam ;) Ja jestem z Widzewa... Przed 18 zjadłam leczo-i dosyć na dzisiaj! :) Nieźle się rozkręciłyście :D

ja zjadłam ten sernik. i plan jest taki aby juz nic nie jesc. tylko kurde u mnie z tym kiepsko.

Głównym założeniem diety jest ograniczenie kalori do 1000 dziennie, jednakże uważam że to zbyt drastyczne dlatego uważam że 1200 to takie fajne minimum. (według Adriana) śniadanie 250 kcal II śniadanie 150kcal obiad 350kcal podwieczorek 150 kcal kolacja 100kcal Drugim punktem jest picie octu jabłkowego . 2 łyżeczki na szklankę wody -na czczo -przed obiadem -przed kolacją Produkty główne: chleb chrupki razowy Pomidory białko jajka szynka drobiowa Drób ziemniak ryż kasza surówki niegazowana woda ananas grejpfrut maślanka kefir soki bez cukru, soki warzywne zielone warzywa ZAKAZANE: alkohol, cukier, sól, tłuste potrawy, smażone, gazowane słodzone napoje. Także jeśli ktoś ma ochotę to ZACZYNAMY Przykładowe Menu na tydzień : 1 dzień Śniadanie 2 kromki chleba chrupkiego Koncentrat pomidorowy Ogórek, pomidor Maślanka, kefir II Sniadanie Sok pomarańczowy Obiad pierś ryż surówka z kapusty pekińskiej Podwieczorek kisiel Kolacja ananas , grejpfrut 2 dzień Śniadanie 2 kromki pieczywa chrupkiego Chudy twaróg Rzodkiewka Mleko Jajko II sniadanie Banan Obiad Ryba Warzywa na parze Ziemniaki Maślanka Burak Podwieczorek Sałatka owocowa Kolacja Pomidor, ogórek kiszony, cebula 3 dzień Śniadanie 2 kromki chleba chrupkiego Koncentrat Makrela Cebulka Kefir II Śniadanie Kiwi, sok pomarańczowy Obiad Udko z kurczaka Kasza Sałata lodowa Kalafior Maślanka Podwieczorek Kisiel, jabłko Kolacja Ananas, grejpfrut 4 dzień Śniadanie 2 kromki pieczywa chrupkiego Koncentrat Szynka drobiowa Sałata Pomidor Zielona herbata II sniadanie Sok marchwiowy Obiad Pierś Kasza Cukinia z cebulą Maślanka Podwieczorek Sok pomarańczowy Kolacja Kiwi, ananas 5 dzień Śniadanie 2 kromki chleba chrupkiego Koncentrat Cebulka Jajko Zielona herbata II śniadanie Kiwi, ananas Obiad Ziemniaki w mundurkach Ryba Kiszona kapusta z marchewką Podwieczorek Sałatka owocowa Kolacja Pomidor, ogórek kiszony, cebula 6 dzień Śniadanie 2 kromki chleba chrupkiego Koncentrat Szynka Sałata Ogórek Rzodkiewka II śniadanie Sok marchwiowy Obiad Kasza Pierś Pomidor Maślanka Podwieczorek Jogurt naturalny Kolacja Grejpfrut, ananas 7 dzień Śniadanie 2 kromki chleba chrupkiego Koncentrat Szynka Sałata Mleko II Śniadanie Sok pomidorowy Twarożek z rzodkiewką Obiad Ryż Udko Groszek z marchewką Podwieczorek Sałatka owocowa Kolacja Pomidor , ogórek kiszony, cebula

Gość Mama__
Witam dziewczyny:) Jak tam dzień zaczynacie? Ja zjadłam filety z makreli w sosie pomidorowym i kawusie właśnie zaczynam pić :)

Kiwi, przejrzałam to menu co wkleiłaś i jak dla mnie to trochę głodowe porcje, więc się nie piszę. Mama_, no to razem pijemy kawkę :) Ja zjadłam bułke razową z 3 plastrami sera żółtego i ogórkami kiszonymi. Wczoraj biegałam! 30 min. Wzięcie się za siebie uważam za rozpoczete sukcesem. Co do ćwiczeń w klubach to ja jestem chętna na Nową Gdynię. Może nawet dziś skoczę na basen. Kiedyś chodziłam na Sporterę, ale nie za bardzo mi sie podobało. Atomówka zrobię sobie taką stopkę z wymiarami jak Ty, jeśli nie masz nic przeciwko, bo jest przejrzysta i mi się podoba.

Sara 82 głodowe??? gdzie Ty tu widzisz porcje głodowe kochana?:o no ja juz odprowadziłam córe, trochę spokoju:P teraz jem sniadanko serek wiejski kromka chrupkiego pieczywa papryka pychota i zielona herbata Ja zaraz zaczynam o sniadanku dalej sprzatanie :P pomyje sobie wszystkie pułki w kuchni , wszysttkie gary talerze it :P musze sobie znaleźć zajecie do ruchu:P potem jeszcze raz poukładam w szafkach heh cos muszę powymyslać :P bo jak moja w przedszkolu to bałaganu nie ma kto robic a ja mam mniej ruchu buuuu

Gość Mama__
No tylko moja kawka ma tyle kalorii ze juz ze przez caly dziennie powinnam nic jesc :) A wczoraj zamiast na obiad to pojechalismy na chińskie i tak oto moja dieta cud :D Jeść dużo i tłusto i czekac na cud :)

Sara 82 aaaa tobie chodzi o to co jest 2 wpisy wyżej?? heh to nie moja dieta :) przesłałam tutaj skopiowane menu faceta który schudł 120kg i to jego dieta heh ja tak nie jem :)

mama_ nie pamietam kiedy ostatni raz piłam kawę :P ojjjj to było bardzo dawno temu:P kawy to ja jedynie do pillingu uzywam, rewelacja :D

Hejka :) Sara 82 nie mam nic przeciwko :) 30 min biegania to nie tak mało-gratulacje! Mama_ narobiłaś mi ochoty na makrelę :P na szczęście mam zapas w lodówce. Ja wczoraj poskakałam na skakance.Co do Sportery też kiedyś chodziłam i też mi się nie podobało

Gość Mama__
A Wy dziewczyny jakie pieczywo jecie?

Kiwi, no myślałam, że chcesz przejść na tą dietę. Ale Wam zazdroszczę, że sobie siedzicie w domu i mozecie sprzatać i w ogóle... Ja jadam tylko ciemne, tylko na pizzy z białe. Po prostu inne mi nie smakuje. No to robię stopke :)

Gość Mama__
Ja to albo graham albo jasne pieczywo. Kawa jest wybawieniem bo zawsze chodze pozno spac a mała budzi sie o 6 wiec trzeba jakos oczy otworzyc :) A ja już z checia bym poszla do pracy :)

Dodaję stopkę. Jak pisałam nadwagi nie mam, ale najlepiej czuję się z wagą 50 kg i żeby nie wiem co to schudnę. Daję sobie czas do końca roku. Aha, żeby nie było - pierwotnie startowałam z wagi 80 kg, schudłam do 51 kg i długo wagę utrzymywałam, do teraz, do rzucenia faj.

Gość Mama__
Jakby tak na wszystko patrzec to wszystko tuczy nawet owoce maja cukry a szczegolnie awokado winogrono i banan i wez tu człowieku badz chudy:) Ja patrzyłam kiedys ile trzeba ruchy by spalic dana ilosc kalorii to życia by nam zabrakło