Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facettttt 26

Nocny topic. Kto pogada?

Polecane posty

Facettttt 26 Karmnik dla ptaszków :D zima sie zbliża :);';' Dokładnie :) teoria na prawko zaliczona (wewnętrzna) po 10h teorii, teraz czas na jazdy

Gość mrągowska
może po prostu przebrała się miarka...

Gość Świetlisty księżyc
Ja mam ciepłe stopy :D a ty co chora jesteś ?

Gość A ja leze obok meza
Ah nie chodzi o kontrolowanie ani takie tam... Teraz to jestem zła na wszystko... Ale ja się staram a ten " bo to wszystko prawie zimne jest" ale 4 razy wolałam do stołu. Wkurzylam się i powiedziałam " to nie zryj" i wylalam do kibla.

Gość mrągowska
siedzę przy oknie i piździ po nogach więc mam stopy jak trup:D

Gość Świetlisty księżyc
kiwi ? To prawko robisz ?

Gość mrągowska
a ja leze...- robie tak samo;)

Gość mrągowska
kiwi robi prawko;) ja z reszta tez;)

Gość ryewrywu
a na jazdy nie możesz od razu po testach ? ja też chcę zdawać a i ile się czeka przeciętnie jak złoże dokumenty ?

Gość niemioceniaćale
heh pierwsze zerwanie nie zawsze jest przemyślane, drugie to już bardziej a piate to już rutyna :) są różne dynamiki związku.

Gość A ja leze obok meza
No tyle ze teraz nie rozmawiamy. On się nie odezwie pierwszy...

Gość Świetlisty księżyc
mrągowska siedzę przy oknie i piź**i po nogach więc mam stopy jak trup To po co tam siedzisz ?! kobiety ....

Gość Facettttt 26
Ja jak byłem zakochany kiedyś to tylko wspólnie gotowałem z moją miłością, to taka przyjemność :D, ale ona wyjechała na studia za granicę i związek na odległość nie miał szans przetrwania, spotkania raz na parę miesięcy. No cóż, widocznie wolała dobre studia. Ale kiedy to było, 7 lat temu :) Wtedy byłem jeszcze chłopakiem, a nie mężczyzną. :D

Świetlisty księżyc tak:) tak się zbierałam i wiecznie coś, ale w końcu się zebrałam:) Na sama myśl jak ma być w przyszłym roku 50h teorii, 50h praktyki, 3000tys pytań z czego na 76 z 80ciu musisz odpowiedzieć to jednak wole w tym roku:D

Gość A ja leze obok meza
Mówi gratuluje zdania. Ja poprostu tracę cierpliwość. Facet- jak się samemu kończy związek to łatwiej jest.

Gość Świetlisty księżyc
No tyle ze teraz nie rozmawiamy. On się nie odezwie pierwszy... Heh :D wojna na wycieńczenie jak on jest młody to ty wygrasz jak stary przejebiesz bo na sex go nie weźmiesz :D

Gość mrągowska
świetlisty- bo tu mam biurko i kompa

Gość mrągowska
kiwi dokladnie to samo mna kierowalo:D

Gość Facettttt 26
Ale powiem Ci droga żono, że niewarto się kłócić o takie głupoty. I Twój mąż powinien przestać narzekać, i ty nie powinnaś wylewać do kibla jedzenia. Po co sobie stwarzać problemy. Są na świecie ludzie, którzy są narażeni np. na różne kataklizmy, głód. A jak ktoś może sobie normalnie żyć to po co stwarza problemy? Nie lepiej żyć szczęśliwym?

Gość A ja leze obok meza
Miało być kiwi ale mi tel wkleja słowa. Mój mąż nie gotuje ze mną bo kuchnia za mała. Ale pomaga czasem, obierze ziemniaki, podzieli kure :) mam złe dni w pracy a ten mnie w domu dobija.

ryewrywu nie wiem bo ja dopiero mam kurs :) ale u nas jest tak że jeśli czujesz się na siłach i wszystko rozumiesz to możesz podejść do teorii wcześniej np po 10h i wtedy nie musisz już chodzić na teorie na pozostałe 20h:) i zaczynasz jazdy... mrągowska a jak Tobie idzie?

Gość Świetlisty księżyc
Świetlisty księżyc tak tak się zbierałam i wiecznie coś, ale w końcu się zebrałam Na sama myśl jak ma być w przyszłym roku 50h teorii, 50h praktyki, 3000tys pytań z czego na 76 z 80ciu musisz odpowiedzieć to jednak wole w tym roku No słyszałem dobrze że mam prawko od 3 lat :D ale to jest paranoja oni nie zrozumią że mogą zrobić nawet 100000000 pytań a itak nic się nie zmieni na drogach .....to nie o to chodzi że kierowcy nie umią jeździć tylko jeżdzą za szybko a dodatkowe pytania to dla mnie word chce po prostu zarobić i tyle bo one niczego nie zmienia tylko więcej osób będzie oblewć .....

Gość Facettttt 26
"nie umią" :D :D: :D

Gość mrągowska
facet- ale nie można sobie dać wejść na głowę... szykuje coś dla niego a on to pierdoli no to ja tez i cześć pieśni..

o jejq to w pl ciezko bedzie zdac w nast roku prawko. tutaj lzej..o wiele lzej facet..ty mlodziutki jestes to jeszcze znajdziesz kobietke co bedziecie razem w kominku grzac i gotowac.;)

Gość Facettttt 26
Kurfa mac to mial byc topik o moich rozterkach sercowych , a nie jakas szola jazdy :o Myslalem , ze jakas dziewczyne poznam , ktora mi bedzie wspolczuc....:o

Gość Facettttt 26
Młodziutki to ja byłem 7 lat temu :)