Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facettttt 26

Nocny topic. Kto pogada?

Polecane posty

Gość koteczka_na_obcasach
po co sie cieszysz jak nie jezdzisz? bez sensu

Gość ryewrywu
po co Ci ta wiedze? A co zrobisz jak bedziesz jechał z bliskimi? Żona, dzieckiem? Wiesz że masz tylko 4,5min na reakcję? Karetka nie dojedzie, bedziesz stał i sie gapił jak umiera twoje dziecko? Nie uczysz sie dla obcych uczysz sie dla bliskich... eee tam juz na razie nie mam rodziny własnej :D po za tym już to widzę jak byś mi pomogła jak bym się wykrwawiał pewnie zrobiła byś cos źle i mi rękę złamała albo zgon od razu :D

Hmm może i byłam młoda ale męża poznałam 3 miesiące przed ślubem :) wiem o nim dużo , wystarczy żeby go kochać :) przecież w każdym związku są jakieś sprzeczki... Tyle ze ostatnio zamknęli oddział mojej firmy w której pracowałam i te wszystkie zmiany mnie dobijaja... I on o tym wie... Ale po co mi ustąpić... Przecież on ma tez złe dni i ja wtedy mu wchodzę z drogi... Czy on nie może zrobić tego samego ?

mrągowska jejku mam kumpele która zdała za 15 razem, mam nadzieje że mi lepiej pójdzie :D ryewrywu jestem dość dobrze przeszkolona w pierwszej pomocy :) praktycznie i teoretycznie :)

No a nie możesz mu po prostu tego powiedzieć? Jak to sobie wyobrażasz. Skąd on ma to wiedzieć? Jak mu powiesz i będziesz np. raz na 2 tygodnie mówić co chciałabyś zmienić to będzie dla was lepiej. On może też mówić co go irytuje i co chciałby zmienić.

Gość ryewrywu
jestem dość dobrze przeszkolona w pierwszej pomocy praktycznie i teoretycznie A twoja specjalna umiejętność ratownicza to usta-usta 👄 :D:D:D

Gość mrągowska
heh no az taka bogata to ja nie jestem:P mam nadzieje byc w pierwszej dziesiatce:D

Gość mrągowska
ja tez jestem dobraw te klocki:classic_cool: lubie cisnąć gumowego gościa:D

Facettt to zdrowko-ja reddsem ty jonnym.;P no drogie-wyzsza polka twoj whiskacz. moj nizej stoi..a czekaj sprawdze jakie sa ceny w pl.

Gość ryewrywu
mrągowska To odpal mi coś bo ja wkraczam w etap życia na dorobku :D

Gość mrągowska
odpale- szluga?:D

ryewrywu kazdy podchodzi do tego inaczej:) jak będziesz szedł ulica to co? Pójdziesz dalej? Ja w torebce mam zawsze rekawiczki i maseczke jednorazowa:) duzo miejsca nie zajmuje a może komus uratować zycie :)

Bo ja nie piję dużo :p, nie kupiłem go by się kupić. Nalałem sobie 3 razy i tyle. Do upicia mam Czystą de Luxe, ale skoro nie mam doła, to nie będę pił więcej :D

Gość ryewrywu
mrągowska odpale- szluga? NIe bądź wredna jestem biednym nastolatkiem :(

Facet- ale on to wie. Mówię od dwóch tygodni. Ale on uważa ze " bedzie dobrze" pewnie ze bedzie. Ale atmosferę w pracy mam dziadowska w wcześniej byli super ludzie z którymi naprawdę się zzylam :) ale mój mąż uważa ze ludzie w pracy to tylko " ludzie" tyle ze w pracy spędza się 1/3 swojego życia i według mnie atmosfera w niej jest ważna.

Gość ryewrywu
Ja w torebce mam zawsze rekawiczki i maseczke jednorazowa duzo miejsca nie zajmuje a może komus uratować zycie Żartujesz

Gość ryewrywu
A ja leze obok meza Twój facet jest mądrzejszy od Ciebie bez urazy

Gość mrągowska
jezuuu mowisz do mnie jak moj siostrzeniec:P ale on by pewnie nie gardzil tym co daja:D

Sama bym się chętnie napila ale nic w domu nie mam. Po za tym nie lubię pic sama i w domu... Najlepiej to wyjść do klubu i tam się pobawić ale na to mój mąż nie ma ochoty... Woli pograć na PS i narzekać.

Gość koteczka_na_obcasach
a ja leze...- rozumiem, a nie jest Ci ciezko jezdzic jak masz duza przerwe?

Gość ryewrywu
NIKT MI NIGDY PRAWKA ZA ALKO NIE ZABIERZE BO JA ABSTYNENTKA JESTEM Ja też skończyłem z imprezami nie moge sobie wykończyć organizmu już za młodu :D

no piszesz na poziomie..;;)czlowiek jak zmeczony to moze sie jednym drinkiem ululac...zwlaszcza na noc uh

Gość ryewrywu
Ja w torebce mam zawsze rekawiczki i maseczke jednorazowa duzo miejsca nie zajmuje a może komus uratować zycie To jak mi się coś przytrafi będę się modlił żebyś przechodziła obok :)