Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facettttt 26

Nocny topic. Kto pogada?

Polecane posty

Gość A ja leze obok meza
W sumie to nie cały czas... To jest trzecia taka jego zagrywka... Przecież nie może być tak ze ja marnuje prZerwe w pracy na zakupy zamiast odpocząć,biegne do domu , stoję przy kuchence godzinę a potem " bo za zimne, bo za ciepłe, bo nie takie..." no litości.

Gość mrągowska
kiwi z tego co zauwazylam wlasnie tez od razu na ulice i troche mnie to martwi bo bedzie przypal jak skurwysyn. kierowcom kapcie pospadaja jak wyjade:D

Gość niemioceniaćale
Hehe po jasiu wędrowniczku to jeszcze jutro ci będzie buchało :)

Gość ryewrywu
tylko jest różnica sie nauczyc a wykuc na blachę Nauczyć tak naprawdę trzeba się ruchu drogowego i tyle a nie jakieś dennne medyczne które i tak nie bedą miały większego zastosowania w praktyce .... pytania żenada i tak nikomu nie pomogę!!! tylko pojadę dalej jak to nie ja go potrąciłem najwyżej mogę karetkę wezwać

mi dopiero zaloza kominek...za tydz moze ;) co do whiskey-lubie famous grouse..znasz?

Gość mrągowska
dlaczego? kojarzy mi sie to z chodzeniem po rozbitych butelkach nie wiedzac jak stopy ustawiac. ryzykowne. widzisz nigdy nie zwracalam uwagi na jakies znaki czy pierwszenstwa itp ok teraz mam to poukladane w glowie, ale jazdy to tak czy inaczej oczy w dupie.jakbym miala sie stresowac dodatkowo ze nie wiem czy mam kogos przepuscic to pierdolilabym taki biznes bo i tak nerwus jestem. po prostu z teoria czuje sie pewniej wiem ze sie przylozylam. faceci maja inaczej...

Gość Od kwietnia 2070
:)

Kiwi gratuluję...pamiętam jak ja się cieszyłam ;) Ja teraz mam wyjeźdzone 20 h . Po tych 20 h miałam test w ośrodku i zmienili mi instruktora na instruktora doskonalenia jazdy :) Ostatnią jazde miałam 3 września ...a teraz mam dopiero na 30 września,facet ma nieźle zawalone terminy ale ponoć bardzo dobrze uczy więc chyba warto.

A lat mam 29 i 6 lat w małżeństwie. I jak zawsze uważali my ze nie warto się obrażać tak od wczoraj masakra. I od razu mam ochotę wyjść z domu na pare godzin... Tak dla odswierzenia myśli... Ale zaraz by padło pytanie po co wychodzę...

Gość mrągowska
no podobno w styczniu

Gość ryewrywu
po prostu z teoria czuje sie pewniej wiem ze sie przylozylam. faceci maja inaczej... aha no może :)

mrągowska przeciez nie wywali cie na najbardziej ruchoma ulicę w miescie :) ryewrywu po co Ci ta wiedze? A co zrobisz jak bedziesz jechał z bliskimi? Żona, dzieckiem? Wiesz że masz tylko 4,5min na reakcję? Karetka nie dojedzie, bedziesz stał i sie gapił jak umiera twoje dziecko? Nie uczysz sie dla obcych uczysz sie dla bliskich...

Gość ryewrywu
bardzo dobrze uczy :D:D:D Każdy uczy tak samo ....mają tylko inne podejścia mój mi właściwie mówił że nudno mu się ze mna jeździ bo wsystko dobrze :D no ale zobaczymy jak pójdzie na egzaminie :D

Gość mrągowska
ponoc moje imie oznacza ze jestem tradycjonalistka i predzej mozna znalezc mnie w kuchni niż zagladajaca pod maske samochodu:D wiec wszystko jasne:D

Gość Głupia GĄSKA
Nie zdawaj w WORDZIE! Lepiej w EXCELLU!

Gość ryewrywu
przeciez nie wywali cie na najbardziej ruchoma ulicę w miescie No mój tak zrobił na 3 lekcji tak mi serducho latało a koleś spokojnie spokojnie no i się uspokoiłem :D

Gość koteczka_na_obcasach
zle ze sie ludzie hataja w mlodym wieku, co wtedy mozna wiedziec o zyciu i o sobie

W takich chwilach jak teraz tz jak wiem ze maja zmienić przepisy to mam ochotę podziękować ojcu ze wysłał mnie na prawo jazdy jak miałam 17 lat :) i choć nie jeżdżę często to cieszę się ze mam.

Gość ryewrywu
Nie zdawaj w WORDZIE! Lepiej w EXCELLU! :D:D:D

Walker z czarną etykietą jest po prostu pyszny, ale ponad 2 razy droższy niż ten z czerwoną. No ale w końcu leżakują po kilkanaście lat te whisky, które się miesza :p

Gość mrągowska
kiwi ostatnio wywalil kolesia wlasnie na ruchliwa bo instruktor mial go wziac po zajeciach a ze mial w takim miejscu a nie innym...jeszcze u nas sa bez przerwy jakies cholerne problemy i kombinuja z tymi drogami jak moga. z tego co wiem to testy sa wazne pol roku i zmiana na nie nie wplywa poki nie wygasna oczywiscie