Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facettttt 26

Nocny topic. Kto pogada?

Polecane posty

Gość koteczka_na_obcasach
a tak przy okazji, ludzie czemu wy jeszcze nie spicie? :)

Gość mrągowska
ja wiem ze jakbym zobaczyla kogos kto lezy ranny na ulicy to zaraz bym fikła i lezala obok niego wiec mi sie nawet rekawiczki nie przydadza:D ale w razie W bez rekawiczek tez mozna ratowac;)

Gość ryewrywu
jezuuu mowisz do mnie jak moj siostrzeniec ale on by pewnie nie gardzil tym co daja Ale ja jestem porzadniejszy :D nie pije

ryewrywu tylko ostrzegam:) w tej pomocy mam wyznaczniki:D nie podejde do bezdomnego, żula czy jakiegos takiego:D wiec dbaj o higiene :D

Gość mrągowska
"nie pije" kwestia czasu:D

Wcale nie czuje się urazona. Każdy ma prawo do swoich przekonań. On pracuje z dwojgiem ludzi z czego reszta go nie obchodzi, a czasem nawet w grupie gdzie jest 12 osób i jakoś trzeba się dogadać. Ja spędzam z tymi ludźmi 9h dziennie zawsze jest się z zego pośmiać i w ogóle tz było z czego bo nowe towarzystwo żyje facebookiem i twetterem :(

No rzeczywiście, chyba się położę :) Nawet nie mam siły się wykąpać, jutro rano się wymoczę w wannie :P Oczywiście topic będziemy kontynuować :D Dobranoc miłym paniom! :)

Gość ryewrywu
ja wiem ze jakbym zobaczyla kogos kto lezy ranny na ulicy to zaraz bym fikła i lezala obok niego wiec mi sie nawet rekawiczki nie przydadza :D:D:D:D hahahaha Ps no ale nie bądź kutwą nie wiesz że starsi wspierają młodszych ?

Gość to jest nocny topik
więc pogadajmy o duchach. Tylko nie popuśćcie w majty od razu:classic_cool:

Gość mrągowska
facet uwazaj w drodze do lozka bo jak cos ci sie stanie to cie kiwi nieumytego nie uratuje:D

Gość ryewrywu
ylko ostrzegam w tej pomocy mam wyznaczniki nie podejde do bezdomnego, żula czy jakiegos takiego wiec dbaj o higiene To miało być śmieszne

Gość ryewrywu
kiwi1988ldz Ty nie zdążyłabyś nikomu pomóc bo bys godzine szukała a później zakładała maseczki i rękawiczki i takie tam

no to gdzie idziemy po smierci?

a ja leze hehe...smiesznie piszesz-takim ciagiem ot spontanicznie nie peniaj-wszedzie tak jest-fb,apple mp3..tak ludzie teraz sie komunikuja-a szkoda................. a meza to wez na jakies disco...albo kameralna kolacje i namietna noc?troszke nowosci-pobudzi go i zrelaksuje oboje.:)

Gość ryewrywu
no to gdzie idziemy po smierci? Do piekła na dziwki

Gość mrągowska
kiwi no ale predzej zemdleje niz kogos uratuje:D gosciu powiedzial ze malo pary mam w rekach i z ledwoscia dalabym rade pocisnac klate no ale w koncu trudno zebym umiala pocisnac goscia 2 razy wiekszego/ciezszego ode mnie:P bede kutwa:classic_cool: ja tam nic o wspieraniu nie wiem, zaczynalam przygode z mieszkaniem sama spiac na podlodze w temp 7 stopni wiec nie wiem co to wspolczucie:P

mrągowska hahaha... Powiem Ci cos ciekawego:P pierwsza rzecz jak poszkodowany "rzyga" musisz wygarnąć wymiociny aby sie nie udławił:D i maseczka tez w jakis sposób zapobiega Cie własnie nawet przed tym :D nie tylko przed chorobami, sokami i td:D ryewrywu dlatego jest schemat którego sie 3masz to raz:P dwa mam to schowane z boku torebki wiec znajdę :D

namiętna noc koniecznie z analem w roli głównej :) najpierw on tobie, potem ty jemu :)

Gość ryewrywu
aż nie mogę uwierzyć mam PJ prawie 12 lat łooo matko serio ? to ile ty masz lat chyba nie stoisz nad grobem :D

Gość mrągowska
facet ale moze jestes tym "itp":D

Gość mrągowska
patrzac na rzygi doloze swoje:D marny ze mnie ratownik:D

Gość ryewrywu
mrągowska 😭 czułem że będziesz zimnna....😭

ryewrywu nie to nie miało byc smieszne, brak pomocy jest karalny no chyba że zagraża twojemu życiu:) dla mnie np taki przypadek to bezdomność i brak higieny, nie mam obowiązku pomagac takiej osobie i nie pomoge :) nie uratuje cudzego życia wystawiająć swoje na zagrożenie :)